minix neo u9-h

Δηλαδή αυτό που λες είναι ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα (και άλλα παρόμοιας τιμής; ) αποδίδουν κατώτερη ποιότητα εικόνας σε σχέση με άλλα ακριβότερα; Με ποια ακριβώς;

Υπάρχουν δημοσιευμένες κάπου σχετικές μετρήσεις / captures / κάτι άλλο;

Δηλαδή αυτό που λες είναι ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα (και άλλα παρόμοιας τιμής; ) αποδίδουν κατώτερη ποιότητα εικόνας σε σχέση με άλλα ακριβότερα; Με ποια ακριβώς;

Υπάρχουν δημοσιευμένες κάπου σχετικές μετρήσεις / captures / κάτι άλλο;

Εεε δεν νομίζω σαν αμιγώς media player να υπάρχουν μετρήσεις 4K εικόνας με σπασμένο αρχείο για να είμαστε ειλικρινής .
Όμως υπάρχουν τα spec των κατασκευαστών και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε εταιρίες -κολοσσοί .

Όσον αφορά για τη ποιότητα εικόνας που με ρωτάς ,θα έβαζα σαφέστατα το Xbox X έχει τεράστια σημασία για το που το πάει ,έχει στα spec του χαρακτηριστικά πολύ μπροστά από την εποχή του με μεγάλη υποστήριξη από την Microsoft.
Το Apple TV και αυτό με πολύ καλή εικόνα και σαφέστατα το pc ανάλογα όμως το hardware.
Ερωτηματικό όμως παραμένει η καινούργια κονσόλα της Sony που σύμφωνα με τις φήμες θα εμφανιστεί το 2019 ,κρατάω μικρό όμως καλάθι .

Την απάντηση την έδωσες και μόνο σου Δημήτρη .
Αφού όμως με ρώτησες ευθέως ,οφείλω να απαντήσω ευθέως σύμφωνα όμως με τους κανονισμούς του foroum για τον απλούστατο λόγο κάποιοι έχουν ξεφύγει και επιτίθενται προσωπικά τσάμπα μάγκες θα τους έλεγα ,χωρίς να γνωρίζουν που και σε ποιον απευθύνονται και το σταματάω εδώ .

Στο θέμα μας το ultra HD Blu- Ray 3840X2160 pixels το έχουν σπάσει ....Όμως για να μπορέσεις να διαχειριστείς σωστά αυτό το υλικό ,χρειάζεσαι δυνατό hardaware αν και μόνο η ποιότητα της εικόνας που θέλεις ανταποκρίνεται στα πιο πάνω στάνταρ με αντίτιμο ακόμη τα πολλά GB κατεβάσματος και αποθηκευτικού χώρου ,προσωπικά για ταινίες 4K κάτω από 50GB δεν έχω .

Για να μπορέσουν κάποιοι να ωφεληθούν από όλη αυτήν την ιστορία ,έβγαλαν στην αγορά φτηνά media player τα βάφτισαν 4Κ με αδύναμο hardware με το χακάρισμα να παίρνει σάρκα και οστά ζητώντας στους ιθαγενείς το ανάλογο αντίτιμο σε software για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν κσι προσφέρουν .

Και το όλο θέμα παίρνει άλλη διάσταση όταν εταιρίες με μεγάλες δυνατότητες (hardware-software) πετάνε δωρεάν καθημερινές αναβαθμίσεις .
Η πλάκα όμως σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι η Sony μάλλον θα αυξήσει την χωρητικότητα GB σε original δισκάκι blu-Ray .

Ούτε εγώ σε πιάνω αγαπητέ μου. Δηλαδή αν βάλουμε μιά από τις 4Κ ταινίες σου που είναι πάνω από 50GB στο minix δεν θα την παίξει; Ή θα την παίξει αλλά δεν θα την παίξει όπως το xbox; Και έχει γίνει αυτό και όντως είναι χειρότερο από κάποιο ακριβότερο player; Μπορείς να τεκμηριώνεις με κάτι που έχει συμβεί κάπου - κάποτε και είναι και καταγεγραμένο; Ή απλώς υποθέτεις ότι είναι χειρότερο. Γιατί αν υποθέτεις χωρίς να τεκμηριώνεις, τότε απλά συνέχισε να εικάζεις, αλλά εγώ δε δίνω σημασία σε αυτά που λες.

Μάκη..κατέβασε αυτό το αρχείο https://mega.nz/#!tJ8DxCwA!ZPmrxQ_liw6hETPyK1DIBkTzeAhxdOXvBUMPmcMf8tU
και παίξε το στο Xbox και με Scorpio player και με Kodi και postαρε μας τουλάχιστον ένα screenshot από το καθένα. Θα προτιμούσα αν έχει επιλογή ο player να είναι από αυτόν στο screenshot αλλιώς καλή λήψη από το κινητό. Βάλε τις εικόνες αν μπορείς στο νήμα του Xbox να μην είμαστε offtopic. Καθαρές φώτο όμως να δούμε καλά. Ευχαριστώ.

Ούτε εγώ σε πιάνω αγαπητέ μου. Δηλαδή αν βάλουμε μιά από τις 4Κ ταινίες σου που είναι πάνω από 50GB στο minix δεν θα την παίξει; Ή θα την παίξει αλλά δεν θα την παίξει όπως το xbox; Και έχει γίνει αυτό και όντως είναι χειρότερο από κάποιο ακριβότερο player; Μπορείς να τεκμηριώνεις με κάτι που έχει συμβεί κάπου - κάποτε και είναι και καταγεγραμένο; Ή απλώς υποθέτεις ότι είναι χειρότερο. Γιατί αν υποθέτεις χωρίς να τεκμηριώνεις, τότε απλά συνέχισε να εικάζεις, αλλά εγώ δε δίνω σημασία σε αυτά που λες.

Αυτό είναι δικαίωμα σου .
Αλλά αγορά δίχως τεχνική υποστήριξη -εγγύηση με υπηρεσίες -λογισμικού με πληρωμή με ξεπερνάει .
Εξάλλου με τσιπ hardware της πλάκας για 4K άλλο τόσο με ξεπερνάει .
Και σαφέστατα κανείς δεν προσπαθεί να πείσει κανέναν ,ο ώριμος όμως καταναλωτής θα επιδιώξει να τα δει από κοντά .

Μάκη..κατέβασε αυτό το αρχείο https://mega.nz/#!tJ8DxCwA!ZPmrxQ_liw6hETPyK1DIBkTzeAhxdOXvBUMPmcMf8tU
και παίξε το στο Xbox και με Scorpio player και με Kodi και postαρε μας τουλάχιστον ένα screenshot από το καθένα. Θα προτιμούσα αν έχει επιλογή ο player να είναι από αυτόν στο screenshot αλλιώς καλή λήψη από το κινητό. Βάλε τις εικόνες αν μπορείς στο νήμα του Xbox να μην είμαστε offtopic. Καθαρές φώτο όμως να δούμε καλά. Ευχαριστώ.
Θα επιδιώξω να το κάνω ....Να βρεθεί λίγος χρόνος .
Τέλος και από μένα γιατί είμαστε σαφέστατα offtopic .

Εεε δεν νομίζω σαν αμιγώς media player να υπάρχουν μετρήσεις 4K εικόνας με σπασμένο αρχείο για να είμαστε ειλικρινής .
Όμως υπάρχουν τα spec των κατασκευαστών και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε εταιρίες -κολοσσοί .

Όσον αφορά για τη ποιότητα εικόνας που με ρωτάς ,θα έβαζα σαφέστατα το Xbox X έχει τεράστια σημασία για το που το πάει ,έχει στα spec του χαρακτηριστικά πολύ μπροστά από την εποχή του με μεγάλη υποστήριξη από την Microsoft.
Το Apple TV και αυτό με πολύ καλή εικόνα και σαφέστατα το pc ανάλογα όμως το hardware.
Ερωτηματικό όμως παραμένει η καινούργια κονσόλα της Sony που σύμφωνα με τις φήμες θα εμφανιστεί το 2019 ,κρατάω μικρό όμως καλάθι .

Δηλαδή λες ότι η ARM που βγάζει το Mali 820MP3 δεν είναι κολοσσός; Θυμίζω ότι σε ARM τεχνολογία είναι βασισμένα εξαιρετικά προηγμένα μηχανήματα, μέχρι και τα iPhones.

Το "σπασμένα αρχεία" τι σχέση έχει; Έχει να κάνει το decoding με το αν το αρχείο είναι σπασμένο ή όχι;

Το Xbox X είναι παιχνιδομηχανή. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να ήταν ακόμα και κακό σε ποιότητα εικόνας UHD video. Πρόσεξε - δεν λέω ότι είναι κακό. Αλλά βάσει φυσιογνωμίας θα κράταγα μικρό καλάθι. Εκτός αν υπάρχουν στοιχεία που τεκμηριώνουν ιδιαίτερα καλές επιδόσεις σε UHD video.

Για το PC τι εννοείς με το "ανάλογα όμως το hardware"; Έχεις στοιχεία ότι π.χ. οι Nvidia παίζουν καλύτερα από τις Ati ή τις Intel?

Δηλαδή λες ότι η ARM που βγάζει το Mali 820MP3 δεν είναι κολοσσός; Θυμίζω ότι σε ARM τεχνολογία είναι βασισμένα εξαιρετικά προηγμένα μηχανήματα, μέχρι και τα iPhones.

Το "σπασμένα αρχεία" τι σχέση έχει; Έχει να κάνει το decoding με το αν το αρχείο είναι σπασμένο ή όχι;

Το Xbox X είναι παιχνιδομηχανή. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να ήταν ακόμα και κακό σε ποιότητα εικόνας UHD video. Πρόσεξε - δεν λέω ότι είναι κακό. Αλλά βάσει φυσιογνωμίας θα κράταγα μικρό καλάθι. Εκτός αν υπάρχουν στοιχεία που τεκμηριώνουν ιδιαίτερα καλές επιδόσεις σε UHD video.

Για το PC τι εννοείς με το "ανάλογα όμως το hardware"; Έχεις στοιχεία ότι π.χ. οι Nvidia παίζουν καλύτερα από τις Ati ή τις Intel?

1)Τι σχέση έχει ένα τηλέφωνο τσιπ -με media player τσιπ άλλο το ένα άλλο το άλλο .
Πίσω από κάθε τεχνολογία υπάρχει και ένα προηγμένο software για να το υποστηρίξει apple-sony-Microsoft.
Υπάρχει σύγκριση με κινεζικό ;

Δηλαδή τα Android δεν διαχειρίζονται παιχνίδια ;
Υπάρχει μέτρο σύγκρισης - ποιότητα γραφικών με το ίδιο παιχνίδι στις διάφορες πλατφόρμες ναι υπάρχει και μάλιστα με παιχνίδια που ξεβρακώνουν το hardaware. Ονόματα δεν λέμε .

UHD video υπάρχει review για το Xbox X πριν 4μηνες χωρίς την πρόσφατη για Dolby vision .
Επί λέξη είναι ισότιμο με το oppo 203 το τελευταίο υπερέχει στο σήμα μόνο 1080i.
Πληροφοριακά το Χ ρίχνει στα αυτιά το oppo 103 eu στο σήμα 1080p που είμαι κάτοχος .

Κάρτες γραφικών υπάρχουν δημοσιευμένα ένα σορό review για τις δυνατότητες τους .
Από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει σύμφωνα με τις ανάγκες του το τι θέλει να κάνει στην πράξη .

1)Τι σχέση έχει ένα τηλέφωνο τσιπ -με media player τσιπ άλλο το ένα άλλο το άλλο .
Πίσω από κάθε τεχνολογία υπάρχει και ένα προηγμένο software για να το υποστηρίξει apple-sony-Microsoft.
Υπάρχει σύγκριση με κινεζικό ;

Ποιος μίλησε για τηλέφωνα; Μίλησα για ARM IP και συγκεκριμένα των graphics cores, που την κάνουν license όλοι και την βάζουν παντού, από την Apple μέχρι τον τελευταίο Κινέζο.

Όσο αφορά το software, προτιμώ να κρίνω εκ του αποτελέσματος, μιας και όλοι τους βασίζονται σε κοινά APIs και libraries των κατασκευαστών του hardware.

Δηλαδή τα Android δεν διαχειρίζονται παιχνίδια ;

Φυσικά, όσο τα διαχειρίζονται και τα PCs. Δεν είναι η κύρια δουλειά τους όμως, όπως είναι του Xbox.

Υπάρχει μέτρο σύγκρισης - ποιότητα γραφικών με το ίδιο παιχνίδι στις διάφορες πλατφόρμες ναι υπάρχει και μάλιστα με παιχνίδια που ξεβρακώνουν το hardaware. Ονόματα δεν λέμε .

Αδιάφορο. Δεν μας απασχολούν τα παιχνίδια εδώ. Μιλάμε για επιδόσεις σε UHD video υλικό και όχι, δεν έχει καμία σχέση με τις επιδόσεις στα 3D γραφικά σε παιχνίδια.

UHD video υπάρχει review για το Xbox X πριν 4μηνες χωρίς την πρόσφατη για Dolby vision .
Επί λέξη είναι ισότιμο με το oppo 203 το τελευταίο υπερέχει στο σήμα μόνο 1080i.

Υπάρχει συγκριτικό review με άλλα μηχανάκια (π.χ. σαν το συγκεκριμένο του νήματος) και με έμφαση στο UHD? Γιατί το 1080i μας ένοιαζε πριν 10 χρόνια.

Πληροφοριακά το Χ ρίχνει στα αυτιά το oppo 103 eu στο σήμα 1080p που είμαι κάτοχος .

Αδιάφορο. Είπαμε, το θέμα μας είναι η συμπεριφορά με UHD υλικό.

Κάρτες γραφικών υπάρχουν δημοσιευμένα ένα σορό review για τις δυνατότητες τους .

Υπάρχει review που συγκρίνει ποιότητα εικόνας σε decoding στάνταρ υλικού UHD μεταξύ διαφορετικών καρτών γραφικών; Αμφιβάλλω. Αν μπορείς δώσε κάποιο link.

Από εκεί και πέρα ο καθένας αποφασίζει σύμφωνα με τις ανάγκες του το τι θέλει να κάνει στην πράξη .

Εννοείται. Αλλά καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

Οπότε, τελικά, το συγκεκριμένο media player έχει όντως τεκμηριωμένα κάποιο θέμα ή έστω υστερεί σε decoding και display υλικού UHD?

ε νομίζω ότι έχω απαντήσει σε όλα αυτά που αναφέρεις σε προηγούμενα post και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι .
Από την αρχή αυτή του νήματος .
Αναφορές υπάρχουν παντού ,αν το θέτεις προσωπικά μακριά από μένα οι κινεζιές .
Και δεν είναι λίγα που έχω πιάσει στα χέρια μου από την εποχή ακόμη του dvd.

Οι άνθρωποι βάζουν ένα ωραίο περιτύλιγμα -με software για τα πανηγύρια βλέπε oppo και όχι μόνο .
Από εκεί κσι πέρα ο καθένας ας κρίνει ,ότι να γράψω εγώ κσι εσυ ίσως για κάποιους να είναι αδιάφορο ,όποτε η καλύτερη λύση είναι να τα δει σπο κοντά ,πάντα όμως θα υπάρχει το μέτρο σύγκρισης .

Μάκη το να μην θέλεις τις κινεζικές συσκευές είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου και το σεβόμαστε,όμως είναι και δικαίωμα άλλων να τις θέλουν.Σεβασου λοιπόν και συ αυτό το δικαίωμα του καθενός μας.

Από εκεί κσι πέρα ο καθένας ας κρίνει ,ότι να γράψω εγώ κσι εσυ ίσως για κάποιους να είναι αδιάφορο.
Πράγματι άλλος πολύ άλλος λίγο όλοι έχουμε κρίση και κρίνουμε και όντως για πολλούς αν οχι για όλους το τι γράφεις εσύ είναι όχι μόνο αδιάφορο αλλά και ενοχλητικό.Το να προσπαθείς ομως να μας πείσεις όπου βρεθείς κι οπού σταθείς ότι Χbox είναι το καλύτερο madia player της αγοράς (που μπορεί και να είναι αλλά πως να το κάνουμε ρε αδερφέ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.-) και ότι μόνο εσύ έχεις το αλάνθαστο και όλοι οι άλλοι όπως αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ σου είμαστε λίγο-πολυ <<ιθαγενείς>> και οι εταιρείες εκτός της microsoft μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες έχει καταντήσει κουραστικό.
Γι'αυτό σε παρακαλώ μείνε στο θέμα(thread") του Χbox και σταμάτα να γεμίζεις με αερολογίες τα υπόλοιπα θέματα και μην ανησυχείς οποίος θέλει να διαβάσει τα ποστ σου θα σε βρει και εκεί.

btw
Είμαι ιθαγενής Ελληνας αναντάμ μπαμπαντάμ.

Μετάφραση για να μην ζορίζεσαι.
αναντάμ μπαμπαντάμ=και από μάνα και από πάτερα.

Καλά όλα αυτά, αλλά με το minix u9 τι σχέση έχουν; Μήπως να μεταφερθούν οι τελευταίες 2-3 σελίδες σε ένα νέο thread;

Νέο thread;Με τι ονομα; Μακης εναντιον ολων;
Καλύτερα να διαγράφουν όλες οι άσχετες με το θέμα δημοσιεύσεις.

Νέο thread;Με τι ονομα; Μακης εναντιον ολων;
Καλύτερα να διαγράφουν όλες οι άσχετες με το θέμα δημοσιεύσεις.

Λάθος το νέο thread,Microsoft εναντίον όλον ...Απλά ο Μάκης μεταφέρει αυτά που βλέπει .
Χωρίς παρεξήγηση .

Δεκτό,αρκεί να υποσχεθείς ότι δεν θα ξαναδημοσιευσεις σε άλλα threads posts που δεν είναι σχετικά με το συγκεκριμένο thread.

ε νομίζω ότι έχω απαντήσει σε όλα αυτά που αναφέρεις σε προηγούμενα post και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι .
Από την αρχή αυτή του νήματος .
Και δεν είναι λίγα που έχω πιάσει στα χέρια μου από την εποχή ακόμη του dvd.

Οι άνθρωποι βάζουν ένα ωραίο περιτύλιγμα -με software για τα πανηγύρια βλέπε oppo και όχι μόνο .
Από εκεί κσι πέρα ο καθένας ας κρίνει ,ότι να γράψω εγώ κσι εσυ ίσως για κάποιους να είναι αδιάφορο ,όποτε η καλύτερη λύση είναι να τα δει σπο κοντά ,πάντα όμως θα υπάρχει το μέτρο σύγκρισης .

Δεν μπορείς να έχεις άποψη για ένα μηχάνημα που δεν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου και δεν το έχεις δοκιμάσει. Πόσο μάλλον όταν κάθεσαι και κρίνεις ένα media player που απλά διάβασες τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και είδες το "up to 4K" και δεν ξέρεις τι σημαίνει στην ουσία αυτή η πρόταση. Δεν μπορείς να τεκμηριώσεις την άποψή σου γενικότερα. Και στο λένε και άλλα μέλη στο φόρουμ. Γράφεις πράγματα που απλά δεν ισχύουν και όλα τα ποστ σου αποσκοπούν και καταλήγουν στην Microsoft και στην Dolby που έχουν κάνει συμφωνία και άλλα τέτοια αδιάφορα πράγματα.
Σαν media player το Xbox, απλά κάνει τα βασικά. Και τίποτε άλλο παραπάνω.
Θες να μάθεις και σαν BluRay player πως τα πάει; "Μια χαρά". Ένας λόγος που το έχω και εγώ, πέρα από παιχνίδια που παίζω όμως κυρίως.
Θες όμως να μάθεις στα review τι λένε επαγγελματίες για το BluRay player του Xbox; Το Xbox κάνει decoding τα χρώματα ΛΑΘΟΣ. Γιατί; Δες το παρακάτω βίντεο από το 4:23 και θα καταλάβεις.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πράγματι άλλος πολύ άλλος λίγο όλοι έχουμε κρίση και κρίνουμε και όντως για πολλούς αν οχι για όλους το τι γράφεις εσύ είναι όχι μόνο αδιάφορο αλλά και ενοχλητικό.Το να προσπαθείς ομως να μας πείσεις όπου βρεθείς κι οπού σταθείς ότι Χbox είναι το καλύτερο madia player της αγοράς (που μπορεί και να είναι αλλά πως να το κάνουμε ρε αδερφέ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.-) και ότι μόνο εσύ έχεις το αλάνθαστο και όλοι οι άλλοι όπως αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ σου είμαστε λίγο-πολυ <<ιθαγενείς>> και οι εταιρείες εκτός της microsoft μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες έχει καταντήσει κουραστικό.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Για αυτό σου λέω ότι είσαι άσχετος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται .
Τα ίδια έγραφες και για τον ήχο και πήρες την απάντηση .
Σου έχω ερώτηση πια ημερομηνία βγήκε το video και σε πιο Firmware το διόρθωσε;

Για αυτό σου λέω ότι είσαι άσχετος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται .
Τα ίδια έγραφες και για τον ήχο και πήρες την απάντηση .
Σου έχω ερώτηση πια ημερομηνία βγήκε το video και σε πιο Firmware το διόρθωσε;

Τα δικά σου αφτιά μόνο ακούν τον ήχο του Xbox σωστό. Σε όλους τους άλλους ακούγεται λάθος.

Ο νοών νοητό...

Και εδώ απλά δείχνεις το πόσο fanboyσμο απλά κρύβεις μέσα σου για το Xbox και την Moneysoft.

Καλά κάνει και σου τρώει τα λεφτά οπότε. Congrats... :SFGSFGSF:

Σαφώς και ξέρω ότι έχει διορθωθεί, αλλά ήθελα απλά την απάντησή σου.

https://www.forbes.com/sites/johnar...-4k-blu-ray-player-picture-bugs/#3db9fd062f55

Ειμαστε σε πολυ καλο δρομο και κατα 90% ετοιμοι.......εν αναμονη λοιπον!

Νομιζα οτι θα μας εκανες καποια παρουσιαση, να παρουμε κι εμεις μια ιδεα περι τινος προκειται...:drool1: