Minolta Dimage-V

Status
Not open for further replies.

Messenger

AVClub Addicted Member
31 January 2008
2,688
Αθήνα
Χαρίζεται η κάμερα της φωτογραφίας με όλα τα παρελκόμενα που φαίνονται στις φωτογραφίες. Νομίζω η ανάλυση είναι VGA αλλά κάπου διάβασα ότι έχει καλή είκόνα γιατί τα pixels είναι τετράγωνα (?).

Δεν υπάρχει η μνημούλα (smartmedia) των 2Mb (χαρίστηκε σε φίλο που την ήθελε για το αρμόνιό του). Δεν θυμάμαι αν έχει εσωτερική μνήμη (θα κυττάξω το βράδυ).

Ιδιαίτερο και ...πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ο αποσπώμενος ζουμ φακός με μακρύ καλώδιο (που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες σε δύσκολα σημεία και χωρίς να το καταλαβαίνει ο άλλος:flipout:).

Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον σήμερα ή αύριο, τότε το Σάββατο θα βάλω την αγγελία και σε άλλα φόρα. Αν ενδιαφερθούν περισσότεροι του ενός θα γίνει η καθιερωμένη (από τον Kokar) κλήρωση.

Attachments

• PA200280.jpg
    PA200280.jpg
    69.3 KB · Views: 102
  • PA200282.jpg
    PA200282.jpg
    29 KB · Views: 48
Re: Απάντηση: Minolta Dimage-V

Ενδιαφερομαι.
Υπερηχητική ταχύτητα :BDGBGDB55:

Και η φωτογραφία με τα παρελκόμενα:

Attachments

• PA200281.JPG
    PA200281.JPG
    23.4 KB · Views: 81
Last edited:
Με ενδιαφέρει,αν γίνεται να μου σταλεί επαρχία με πόρτα-πόρτα Ελτα με χρέωση παραλήπτη φυσικά..
Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Minolta Dimage-V

Αν υπαρχει χορος , βαλε και μενα στην κληροτιδα

Re: Απάντηση: Re: Minolta Dimage-V

Αν υπαρχει χορος , βαλε και μενα στην κληροτιδα

Λοιπόν μέχρι τώρα έχουμε και λέμε:
-gfle (κανονικά θάπρεπε να το πάρεις εσύ γιατί απάντησες σε 2 δευτερόλεπτα και πέντε δέκατα!)
-merlin (με πόρτα-πόρτα βεβαίως-βεβαίως)
-tigergreg (ευχαριστώ για το CDROM που μου χάρισες!)
-sakisxas (Ευχαριστώ για την Audigy που ...θα μου κληρώσεις! Ξέρεις τώρα...)
-Stellakis
-mezapos
-Antonis Sp
-proview (Υπάρχει χώρος, όλοι οι καλοί χωράνε...)

... δεν πιστεύω να ξέχασα κανέναν...

Για αποφυγή παρεξηγήσεων: τα σχόλια σε παρένθεση δεν ...λαμβάνονται υπ´όψη στην κλήρωση που λέω να γίνει αύριο το πρωϊ με τον καθιερωμένο τρόπο. Θα έλεγα ότι όποιο post γίνει εδώ μέχρι 8 πμ αύριο μπαίνει στην κλήρωση - εκτός αν κάποιος απαντήσει με άλλη πρόταση.

Αν και απο τους τελευταίους και εγώ να πω ότι ενδιαφέρομαι και αν γίνεται έχε υπόψιν σου και μένα.
Φιλικά Κώστας

Τελική - και οριστική - λίστα (11 ενδιαφερόμενα μέλη):
-gfle
-merlin
-tigergreg
-sakisxas
-Stellakis
-mezapos
-Antonis Sp
-proview
-roussosnick
-aoc_
-thor

Λοιπόν στον καθένα δόθηκε ένας τυχαίος αριθμός από 1 έως και 11 και η λίστα με τους αριθμούς αυτούς στάλθηκε με pm στον kokar (τιμής ένεκεν :flipout:).

Όποιος θέλει ας ποστάρει ένα αριθμό (1-11) και ο Kokar θα ανακοινώσει τον τυχερό, ο οποίος μου στέλνει pm για να κανονίσουμε.

Ευχαριστώ για την αθρόα συμμετοχή στη διαφημιστική μας καμπάνια!
(Messenger - Πρόεδρος Minolta Hellas:flipout:)

Status
Not open for further replies.