Μηνυμα (!) στο iphone για αυξημενη θερμοκρασια????

Che

AVClub Addicted Member
1 September 2008
1,776
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Μου εμφανισε μηνυμα κινδυνου και οτι δεν μπορω να κανω χρηση του τηλεφωνου μεχρι να (κρυωσει).Εντελως ξαφνικα ειχα να τα χρησιμοποιησω καμια ωρα πριν.Ουτε να το κλεισω δεν μπορουσα.Στην μπαρα του ξεκλειδωματος περναγε το συγκεκριμενο μηνυμα σε ολες τις γλωσσες.Σε 2 3 λεπτα ειχε επανελθει.Εχει συμβει σε κανεναν αυτο????:furious3: iphone 4 αγορασμενο πριν μια εβδομαδα firmware 4.1....

Οχι στο γραφειο ειμαι ολη μερα.Εκτος και αν οι λαμπες φθοριου εκπεμπουν ηλιακη ακτινοβολια :chinscratch:

Θα σου πρότεινα να κάνεις restore. Αν εμφανιστεί ξανά καλό θα ήταν να γίνει ένα diagnostic test αλλά στην Ελλάδα δεν ξέρω που μπορείς να το κάνεις. Τα apple stores συνήθως τα αντικαθιστούν γιατί ουσιαστικά έχει χαλάσει κάποιος σένσορας

ε καλα, μπορεί να βάρεσε κανα tilt... αν συνεχίσει να στο κάνει τότε ασχολήσου με την apple αλλιως ξέχνα του...

το τηλεφωνο εχει αισθητηρα θερμοκρασιας εχω δει στο ιντερνετ screenshots απο τετοια μηνυματα alerts

δεν αφηνει να προχωρησει γιατι αν ειναι ηδη ζεστο και βαλεις τη cpu να δουλεψει μπορει να παθει ζημια ...

iphone_temperature_warning.png

το τηλεφωνο εχει αισθητηρα θερμοκρασιας εχω δει στο ιντερνετ screenshots απο τετοια μηνυματα alerts

δεν αφηνει να προχωρησει γιατι αν ειναι ηδη ζεστο και βαλεις τη cpu να δουλεψει μπορει να παθει ζημια ...

iphone_temperature_warning.png
Ακριβως αυτο το μηνυμα μου εβγαλε σε κανεναν σεν εχει συμβει? ειμαι τοσο τυχερος που τρεχω να παιξω lotto......:mad:

Ακριβως αυτο το μηνυμα μου εβγαλε σε κανεναν σεν εχει συμβει? ειμαι τοσο τυχερος που τρεχω να παιξω lotto......:mad:
Εμφανίστηκε και σε εμένα και μάλιστα σε νορμάλ συνθήκες... δεν ήταν εκτεθειμένο....

Το μήνυμα εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως εξής:

Το είχα ακουμπισμένο σε τραπέζι στο καφέ που καθόμουν, ενώ από πάνω μου ήταν αναμμένη σόμπα με φυσικό αέριο..
Το απομάκρυνα αμέσως, το απενεργοποίησα και μετά από κάποια λεπτά το άνοιξα. Μέχρι στιγμής δουλεύει κανονικά όπως και πριν το..θερμό περιστατικό.

Προσοχή στις σόμπες των καφέ λοιπόν!

Μα μην ανησυχείτε αγαπητοί μας πελάτες.

Η πάνσοφη apple και ο πανπροβλέψας steve που εργάζονται πυρετωδώς μόνο για να σας κάνουν την ζωή εύκολη (εάν συμπέσει και πάει και η μετοχή στα $300 δεν λέμε όχι) τώρα σας δίνουν free bumpers με iHoles για να αερίζεται το HOT τηλέφωνό σας!
Διαθέσιμο και σε χρωματάκια

attachment.php

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    89.8 KB · Views: 88