Μηνυμα (!) στο iphone για αυξημενη θερμοκρασια????

Ελα Τάσο, παραδέξου το: Έχεις αγοράσει μόνο τη θήκη και κυκλοφορείς μ´αυτή και φτιάχνεσαι ότι έχεις το 4αρι

(εννοείτε πως ο Φρα.Πε. το έχει αγοράσει εδω και 2 μήνες αλλά θα το μάθουμε μετά από 1 χρόνο που θα βγει το 5).

:p

Το δικό μου το έστειλα στο service και με ενημέρωσαν πως θα γίνει αντικατάσταση....

Είμαι γκαντέμης ή συνέβη και σε άλλους????
Χτες παρέλαβα το νέο iphone σε αντικατάσταση του παλιού και σήμερα το σύνδεσα για να κάνω restore από backup....
Μόλις τελείωσε και το ξεσύνδεσα αμέσως εμφανίστηκε το μήνυμα για αυξημένη θερμοκρασία....... και σαν να μην έφτανε αυτό μόλις συνήλθε καπάκι δέχομαι κλήση και εκεί κόλλησε..... δεν δεχόταν καμία εντολή...
Το έκλεισα και το κσανάνοιξα για να συνέλθει...
Εχω ipnone απο την πρώτη γενιά και ποτέ δεν συνέβησαν τόσα προβλήματα...
Τυχαίο ή έχει συμβεί και σε άλλους?????

Υπάρχει περίπτωση να έχουν προβληματική παρτίδα στο κατάστημα που τα αγοράζεις?
Δεν μπορώ να καταλάβω, είναι πολύ κουλό αυτό που συμβαίνει.
Δυο συσκευές να δμιουργούν το ίδιο πρόβλημα...

Τα τηλέφωνα είναι αγορασμένα από Vodafone και έρχονται από τα κεντρικά.
Το δεύτερο που αντικαταστάθηκε το έστειλε η arvado service...
Δυο στα δυο... τέτοια γκαντεμιά!!!!
Άσε πάω να παίξω τζόκερ...

Ειναι δυνατον! Απιστευτο μου φαινεται να σου κατσει ενα σπανιο προβλημα δυο φορες! Ελπιζω το τριτο να ειναι οκ..

Και εγώ παραξενεύτηκα αρκετά γι αυτό ρώτησα αν είστε όλοι ok με το iphone4.
Ελπίζω να είναι το τελευταίο συμβάν...

Και εγώ παραξενεύτηκα αρκετά γι αυτό ρώτησα αν είστε όλοι ok με το iphone4.
Ελπίζω να είναι το τελευταίο συμβάν...

Μια φορά μου έβγαλε το μήνυμα εξαιτίας μιας σομπας σ ένα καφέ που καθόμουνα. Από τότε δεν μου ξαναέτυχε..αλλά δεν την ψάχνω με αλλαγές κλπ.

Τα ιδια και στο δικο μου μια φορα το εμφανισε για 2 λεπτα περιπου και τιποτα ξανα ολα Ο.Κ φτυνω τον κορφο μου!!!!! και φυσικα δεν ψαχνομαι παραπερα!!!!

Τα ιδια και στο δικο μου μια φορα το εμφανισε για 2 λεπτα περιπου και τιποτα ξανα ολα Ο.Κ φτυνω τον κορφο μου!!!!! και φυσικα δεν ψαχνομαι παραπερα!!!!

+1 και από εμένα. Μία φορά μου το εμφάνισε εντελώς αδικαιολόγητα, αλλά έκτοτε δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. :afro:

Απάντηση: Re: Μηνυμα (!) στο iphone για αυξημενη θερμοκρασια????

+1 και από εμένα. Μία φορά μου το εμφάνισε εντελώς αδικαιολόγητα, αλλά έκτοτε δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. :afro:

Μόλις το έκανε και σε μένα! :frown:

.

Πάντως εμένα αυτή η ιστορία με το μήνυμα και την θερμοκρασία μου φαίνεται λίγο "κουλή".
Γιατί το λέω αυτό? Πριν περίπου 10 ημέρες έκανα μακακία και έβαλα το 3GS του κουμπάρου
μου την ώρα που φόρτιζε πάνω στο καλοριφέρ (ήταν κοντά η πρίζα). Ξεχάστηκα και άναψα
το καλοριφέρ!!!!!!!!!! Μετά από κανά μισάωρο έφαγα φλας και πετάγομαι να το βγάλω από
εκεί. Το 3GS σχεδόν έκαιγε, αλλά παρόλα αυτά ήταν ακόμα ανοιχτό και δούλευα κανονικότα
χωρίς να έχει βγάλει κάποιο μήμυμα. Μέχρι και σήμερα που μιλάμε το κινητό δεν έχει
παρουσιάσει το παραμικρό.

PS: Το συγκεκριμένο 3GS δεν είναι jailbreak και φοράει την 3.1.3.