Μήπως δεν είμαστε έτοιμοι ?

kosmous

Supreme Member
17 June 2006
4,486
Μήπως δεν υπάρχουν οι κατάλληλες γνώσεις (από τους τεχνικούς των Η/Υ)και τσάμπα σπάμε τα κεφάλια μας με τα pc , δεν δουλεύει αυτό και εκείνο και το άλλο ?

Δυο τεχνικοί? είδαν τον Η/Υ μου για το θέμα της προεπισκόπησης εικόνων που δεν λειτουργούσε , όπως και η προβολή μικρογραφιών και μου συνέστησαν format .

Εχθές γράφτηκα στο adslgr και τους ανέφερα το πρόβλημα , με τον φόβο ότι δεν πρόκειται και να καταλάβω τις όποιες οδηγίες μου δώσουν καθότι αγγλικά γιοκ . Φυσικά θα τις έδινα σε κάποιον τεχνικό της περιοχής μου .

Ένα καλό παλικάρι μου απάντησε :
Το προβλημά σου μάλλον λύνεται με τον πιο κάτω τρόπο
Start>run>Γράψε regsvr32 shimgvw.dll και πάτα ok

Και μαντέψτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπάρχει τελικά υποδομή τεχνικών , ώστε να μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με τις νέες τεχνολογίες χωρίς , να πληρώνει κάθε τρεις και λίγο υπηρεσίες που δεν είναι αναγκαίες , η τέλος πάντων χωρίς να ταλαιπωρείται όπως εγώ εδώ και πάνω από ένα χρόνο ?
Καθότι σας είπα για format δεν , αφού υπάρχει και λογιστικό πρόγραμμα που είναι δύσκολο? (τουλάχιστον έτσι μου είπαν)να ξαναστηθεί . :BDBDG54:

Μα φυσικά , ότι δεν έκαναν άλλοι σε ένα χρόνο ψαξίματος αν το έψαξαν , το έκανε το παλληκάρι σε χρόνο ντε τε.

Το θέμα είναι πως βρίσκεις τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση .

Μα φυσικά , ότι δεν έκαναν άλλοι σε ένα χρόνο ψαξίματος αν το έψαξαν , το έκανε το παλληκάρι σε χρόνο ντε τε.

Το θέμα είναι πως βρίσκεις τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση .

Εμ, εδω σε θελω. Αυτο ειναι το στοιχημα της εποχης μας. Πως θα βρεις τον πραγματικο γνώστη αναμεσα σε τοσους πολλους "επιμορφωμενους"? Παντως, τα διαφορα φορουμ βοηθουν λιγο εως πολυ σε αυτο.