more peers
AVClub Fanatic
1) προσωπικά δεν εχω ξαναπατήσει σε μαγαζι που μου εχει αρνηθει ακροαση στο σπιτι με τον ενα η αλλο τροπο.
2) και δεν μπορω να ζητησω για ακροαση καλωδιο ρευματος του χιλιαρικου για να το βαλω σε συσκευη 500αρικου.
3) και ο "άγνωστος" εχει το ιδιο δικαίωμα με τον "φιλο".
γιατι μην γελιόμαστε και κρυβόμαστε... ξερουμε τι "παιζει".
Φίλε Δημήτρη συμφωνούμε, απλά μερικές διευκρινίσεις (ποτέ δεν βλάπτουν)
1) Ας υποθέσουμε ότι όντως κάποιος σου αρνήθηκε ακρόαση των μηχανημάτων σπίτι σου, αλλά σου έφερα εγώ το τάδε μηχάνημα το άκουσες και το θέλεις.
Τι κάνεις?
Ο αντιπρόσωπος έχει σβήσει για σένα, λόγω της πολιτικής του να μη βγαίνει μηχάνημα απο το μαγαζί? Ή θα το πάρεις και πάλι από αυτόν?
2) Ας πούμε ότι έχεις ένα δικάναλο με ηχεία της πλάκας και ότι σε φιλοξένησε ο καπετάνιος στο ταπεινό του σύστημα... στη τσέπη έχεις 3 χιλιάρικα και φτάνουν μόνο για τα τάδε ηχεία 8Οhm/102db που άκουσες στη τάδε εκδήλωση και ενθουσιάστηκες....... όχι για ολόκληρο σύστημα.... Τι κάνεις?
Θα ζητήσεις τα ηχεία για ακρόαση ή όχι και θα περιμένεις να βγάλεις άλλα 3 χιλιάρικα για τον ενισχυτή?
(έχω στο μυαλό μου τον αγαπητό Πάνο με τα audio physic και την πολύχρονη αναμονή του να κάνει κομπόδεμα για ενισχυτή, ασ με συγχωρέσει που αναφέρομαι σε αυτόν, αλλά για να μην μείνω στη υπόθεση... αναρωτιέμαι πως αλλιώς θα έχτιζε την συστηματάρα του με την λογική στο σύστημα του 500άρικου δεν δοκιμάζω καλώδια του χιλιάρικου)
3) Φυσικά και δεν έχει το ίδιο δικαίωμα! Σου έχει δανείσει οτιδήποτε κάποιος ξένος? ...επίσης τι σημαίνει "ξέρουμε τι παίζει"??? Αδαής ίσως, έχω ακούσει βέβαια πολλά, αλλά απο κάποιον που του το είπε ο κουμπάρος της ανιψιάς της της γυναίκας του, η οποία ήταν συμμαθήτρια του γείτονα του ταξιτζή που την πήγε τις προάλλες στο κομμωτήριο... Ας μην ανοίξουμε άλλη κουβέντα, αλλά όσοι ξέρουν το γράφουν ευθέως. Τα υπονοούμενα σε τι ωφελούν τον αναγνώστη που είναι μακριά απο όλα αυτά και ψάχνει στις σελίδες του φόρουμ για εντυπώσεις απο μηχανάκια?
φιλικά εννοείται και ξέρω ότι κάπου στο ίδιο μήκος κύματος βρισκόμαστε.
:ernaehrung004: