Μήπως είναι απάτη;

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Σήμερα έλαβα αυτό το mail(απο Εθνική Τραπεζα λεει..)

Η Εθνική Τράπεζα θα αντικαταστήσει όλες τις κάρτες την ΕΘΝΟcash, με την ΕΘΝΟcash PLUS.
Παρακαλώ κάντε κλικ στο link, και να κάνει την επιβεβαίωση της διεύθυνσης του σπιτιού σας και την ΕΘΝΟcash κάρτα σας.
Οι πληροφορίες που θα υποβληθούν σε επεξεργασία και σε 7 εργάσιμες ημέρες θα παραλάβετε στο σπίτι σας τη διεύθυνση του νέου την ΕΘΝΟcash PLUS.

http://www.nbg.gr/wps/portal/!04_SB...L0lHSkovd0RNQUZrQUVnQSEhL1lCWncvZWw!/?lang=el

--------------------------------------------------------------------------------

© 2011 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Κάνωντας κλίκ πάνω στο λινκ,ανοίγει η παρακάτω σελίδα..
attachment.php

http://zverko.com/content/media/ETH...I4NTUwMDEwL3NwZl9BY3Rpb25OYW1lL3NwZl9Bfc3R!!/
..η οποία σε παραπέμπει να πληκτρολογήσεις,ονομα,διευθυνση,τον αριθμό της κάρτας και το pin για επιβεβαίωση και είσοδο,για να δηλώσεις στοιχεία που ζητούν για να στην αλλάξουν.
Σε αυτή εδώ όμως την σελίδα της Τράπεζας βλέπω...
attachment.php

http://www.nbg.gr/wps/portal/!ut/p/...+employees/cards/debit_cards/ethnocash+retail
..να αναφέρετε οτι για να αντικατασταθεί η κάρτα πρέπει ο κάτοχος να επικοινωνήσει με κάποιο νούμερο που δίνει για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του και να γίνει αντικατάσταση.
Τι λέτε να συμβαίνει βρε παιδιά;

Attachments

• NBG.jpg
    NBG.jpg
    15.4 KB · Views: 305
  • bng2.jpg
    bng2.jpg
    61.4 KB · Views: 303
Η αντικατάσταση πράγματι γίνεται.Εμένα μου ήρθε με ταχυδρομική επιστολή και όχι με e-mail.Τηλεφώνησα όντως στο 181818,έδωσα τα στοιχεία μου,και μετά από ένα μήνα μου ήρθε η καινούργια.Πάντως να ξέρεις ότι για λόγους ασφαλείας θα τις αλλάξουν όλες τις παλιές.

Οι τράπεζες δεν κάνουν ποτέ τέτοιες κινήσεις.
Κάποιοι ψαράδες ναι.
Μόνο που αν πέσεις στα δίχτυα τους μόνο καινούργια κάρτα δε θα σου στείλουν!

Μακρυά ................ στέλνουν επίσης παρόμοια "δήθεν" από την Πειραιώς.

Εγω τα εστειλα τα στοιχεια μου...λιγο εμπλουτισμενα :flipout: με διαφορους επιθετικους προσδιορισμους...

Και μονο που ζηταει pin δεν χρειαζεται τπτ αλλο για να καταλαβεις οτι ειναι Phishing email.

Παντως οντως αλλαζουν η καρτες αλλα περνεις τηλ την τραπεζα και σου στελνουν την καρτα στο ταχυδρομειο.

Παντως

Παντως πραγματι αλλάζουν οι κάρτες της Εθνικής, αν πας στο ΑΤΜ για οποιαδήποτε κίνηση σε ενημερώνει σχετικά. Απο την αλλη εμαιηλ δεν πιστευω να στελνουν, ρώτησα και στο καταστημα και μου ειπαν ότι η νεα καρτα θα έρθει στην διεύθυνσή μου διατηρώντας το ίδιο πιν που ειχα και απλά θα χρειαστει τηλεφωνική ενεργοποίηση

κάνει τέτοιες κινήσεις και η εμπορική (αλλαγές καρτών) αυτές τις ημέρες. ήρθε επιστολή από την τράπεζα με την κάρτα και πήγα σε κάποιο υποκατάστημα να πάρω το νέο pin. από web τετοιες δουλειές δεν γίνονται. και παλιά που είχε η γυναίκα μου visa από εθνική ίδια διαδικασία ακολουθούνταν.

Μωρε ενταξει αυτοί ειναι απατεωνες
Οι βλάκες στη μαρφιν που στελνουν με το ιδιο ταχυδρομείο πιν και καρτα....:damnyou:
Πάλι καλά τα βρηκα πρώτος εξω απο το σπίτι μου:BDGBGDB55:

Η τράπεζα σε e-mail ΠΟΤΕ δε θα έχει σύνδεσμο και ΠΟΤΕ δε θα ζητήσει στοιχεία οποιασδήποτε φύσεως, ιδίως κωδικούς, ταυτότητες PIN, κλπ. Υπάρχει τηλεφωνική εξυπηρέτηση και υπάλληλοι στα καταστήματα για να εξυπηρετήσουν και πάντα να τους ρωτάς αν έχεις απορίες. Πάρα πολύ προσοχή!!! Αν έχεις απορίες για τις κάρτες που αλλάζουν ρώτα με.

Απάντηση: Re: Μήπως είναι απάτη;

Μωρε ενταξει αυτοί ειναι απατεωνες
Οι βλάκες στη μαρφιν που στελνουν με το ιδιο ταχυδρομείο πιν και καρτα....:damnyou:
Πάλι καλά τα βρηκα πρώτος εξω απο το σπίτι μου:BDGBGDB55:

Δεν είναι βλάκες.Η κάρτα δεν είναι ενεργοποιημένη.Θα πρέπει να πας σε κάποιο κατάστημα για να στην ενεργοποιήσουν.

Εγώ το λαμβάνω ως spam το συγκεκριμένο email εδώ και 3 μήνες !
εννοείται πως δεν έχω κάρτα Εθνικής, ποτέ δεν είχα. :)

Εγώ το λαμβάνω ως spam το συγκεκριμένο email εδώ και 3 μήνες !
εννοείται πως δεν έχω κάρτα Εθνικής, ποτέ δεν είχα. :)

Ούτε κι εγώ έχω κάρτα της Εθνικής ......... αλλά με ειδοποιούν στα Ρώσσικα! :dancing:

З нЭб чсещуфйкЮ кЬсфб ЕИНПCASH бнфйкбийуфЬ фзн кЬсфб ЕИНПCASH рпх Эчефе уфб чЭсйб убт кбй убт еобуцблЯжей бкьмз мегблэфесз фбчэфзфб, ехелйоЯб кбй буцЬлейб уе ьлет фйт ухнбллбгЭт убт, рбнфпэ уфпн кьумп.
H ЕИНЙКЗ ФСБРЕЖБ брпуфЭллей Юдз фбчхдспмйкют фз нЭб бнбвбимйумЭнз кЬсфб уе ьлпхт фпхт кбфьчпхт фзт кЬсфбт ЕИНПCASH.
Гйб нб лЬвефе нЭб ETHNOCASH кЬсфб убт кЬнфе клйк уфп уэндеумп, кбй нб ерйвевбйюуефе фз дйеэихнуз фпх урйфйпэ убт кбй фзн ЕИНПcash кЬсфб:
https://www.nbg.gr/wps/portal/LoginPageMap/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3hP52AvL08TIwN3yyBzAyOfUC8zCxNHAwMLA30_j_zcVP2CbEdFAE5oKgU!/
З ЕинйкЮ ФсЬрежб убт рбсЭчей фз мегблэфесз дхнбфЮ буцЬлейб уфйт ухнбллбгЭт убт ме фзн ЕИНПCASH:
  • мЭущ фзт фечнплпгЯбт chip рпх дйбиЭфей з кЬсфб,
  • уе ухндхбумь ме фз чсЮуз фпх Рспущрйкпэ Мхуфйкпэ Бсйимпэ СЙН, п прпЯпт мефЬ брь рЭнфе (5) ухнечьменет рспурЬиейет лбнибумЭнзт ейубгщгЮт «клейдюней»,
  • бнбнеюнпнфбт фзн кЬсфб ресйпдйкЬ,
  • дйенесгюнфбт 24щспхт елЭгчпхт уфп дЯкфхп фщн i-Bank ATMs, ме дхнбфьфзфб detection кбй prevention ендечьмензт брЬфзт брь злекфспнйкЮ хрпклпрЮ, мЭущ фпх мзчбнпгсбцйкпэ ухуфЮмбфпт.
© 2011 ЕИНЙКЗ ФСБРЕЖБ

Απάντηση: Re: Μήπως είναι απάτη;

Ούτε κι εγώ έχω κάρτα της Εθνικής ......... αλλά με ειδοποιούν στα Ρώσσικα! :dancing:

З нЭб чсещуфйкЮ кЬсфб ЕИНПCASH бнфйкбийуфЬ фзн кЬсфб ЕИНПCASH рпх Эчефе уфб чЭсйб убт кбй убт еобуцблЯжей бкьмз мегблэфесз фбчэфзфб, ехелйоЯб кбй буцЬлейб уе ьлет фйт ухнбллбгЭт убт, рбнфпэ уфпн кьумп.
H ЕИНЙКЗ ФСБРЕЖБ брпуфЭллей Юдз фбчхдспмйкют фз нЭб бнбвбимйумЭнз кЬсфб уе ьлпхт фпхт кбфьчпхт фзт кЬсфбт ЕИНПCASH.
Гйб нб лЬвефе нЭб ETHNOCASH кЬсфб убт кЬнфе клйк уфп уэндеумп, кбй нб ерйвевбйюуефе фз дйеэихнуз фпх урйфйпэ убт кбй фзн ЕИНПcash кЬсфб:
https://www.nbg.gr/wps/portal/LoginPageMap/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3hP52AvL08TIwN3yyBzAyOfUC8zCxNHAwMLA30_j_zcVP2CbEdFAE5oKgU!/
З ЕинйкЮ ФсЬрежб убт рбсЭчей фз мегблэфесз дхнбфЮ буцЬлейб уфйт ухнбллбгЭт убт ме фзн ЕИНПCASH:
  • мЭущ фзт фечнплпгЯбт chip рпх дйбиЭфей з кЬсфб,
  • уе ухндхбумь ме фз чсЮуз фпх Рспущрйкпэ Мхуфйкпэ Бсйимпэ СЙН, п прпЯпт мефЬ брь рЭнфе (5) ухнечьменет рспурЬиейет лбнибумЭнзт ейубгщгЮт «клейдюней»,
  • бнбнеюнпнфбт фзн кЬсфб ресйпдйкЬ,
  • дйенесгюнфбт 24щспхт елЭгчпхт уфп дЯкфхп фщн i-Bank ATMs, ме дхнбфьфзфб detection кбй prevention ендечьмензт брЬфзт брь злекфспнйкЮ хрпклпрЮ, мЭущ фпх мзчбнпгсбцйкпэ ухуфЮмбфпт.
© 2011 ЕИНЙКЗ ФСБРЕЖБ

Μετάφραση...

Νεσκει καβογια,πρασνέσκια νικαρασγια για βο προβοδεσκια
νεσκει καραβοσκαγια τα προβατα,βοσκαγια στην ουκρανεσκα για βουβερνια...:award:

Re: Απάντηση: Re: Μήπως είναι απάτη;

Μετάφραση...

Νεσκει καβογια,πρασνέσκια νικαρασγια για βο προβοδεσκια
νεσκει καραβοσκαγια τα προβατα,βοσκαγια στην ουκρανεσκα για βουβερνια...:award:

Δηλαδή κερδίζω κάρτα της Εθνικής? :hanged:

Ακριβώς και θα είναι και ενεργοποιημένη. Το λέει καθαρά εδώ.

© 2011 ЕИНЙКЗ ФСБРЕЖБ