Μήπως γνωρίζει κανείς κανένα ΣΩΣΤΟ συνεργείο Mercedes ?

Andronidis Akis

Supreme Member
17 June 2006
3,006
Voula - Greece
Επειδή τους έχω βαρεθεί στην Ε..Α οπου και δουλειά δεν κάνουν αλλά και χρεώνουν υπέρογκα ποσά (αλλαγή δίσκου 1050 ευρώ) ψάχνω να βρω ένα αξιόπιστο συνεργείο ώστε να κάνω την δουλειά μου.
Κανείς ? -bye-

Πηγαίνω το οικογενειακό 190Ε σε ενα ιδιαίτερα αξιόπιστο συνεργείο που το εχουν δυο μάστορες ειλικρινείς και κύριοι. Είναι μεταξύ Νέου Κόσμου και Νέας Σμύρνης.

Δε μου λέτε ρε παιδιά.Επειδή σκέφτομαι να πάρω ένα μεταχεισμένο mercedes 04' μοντέλο, όταν το βάζουν στον εγκέφαλο διαβάζει τα πραγματικά χλμ η έστω πότε έγινε το τελευταίο service?

Απάντηση: Re: Μήπως γνωρίζει κανείς κανένα ΣΩΣΤΟ συνεργείο Mercedes ?

Πηγαίνω το οικογενειακό 190Ε σε ενα ιδιαίτερα αξιόπιστο συνεργείο που το εχουν δυο μάστορες ειλικρινείς και κύριοι. Είναι μεταξύ Νέου Κόσμου και Νέας Σμύρνης.

Διευθυνση? Τηλεφωνο?

Επειδή τους έχω βαρεθεί στην Ε..Α οπου και δουλειά δεν κάνουν αλλά και χρεώνουν υπέρογκα ποσά (αλλαγή δίσκου 1050 ευρώ) ψάχνω να βρω ένα αξιόπιστο συνεργείο ώστε να κάνω την δουλειά μου.
Κανείς ? -bye-

Δεν με ενδιαφέρει να υποστηρίξω το εν λόγω συνεργείο αλλά σημείωσε ότι κανονικά όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία θα πρέπει να χρεώνουν ακριβώς το ίδιο ποσό για την ίδια εργασία με βάση τις εργατοώρες που προβλέπει η μαμά εταιρεία. Μπορείς λοιπόν αρχικά να βεβαιωθείς ότι έχουν χρεωθεί οι σωστές ώρες και τα σωστά υλικά. Αν βεβαιωθείς, δεν έχει νόημα να καταφύγεις σε άλλο εξουσιοδοτημένο παρά μόνο αν δεν είσαι ευχαριστημένος από την ποιότητα της εργασίας.
Δηλαδή μόνο πηγαίνοντας σε μη εξουσιοδοτημένο γλυτώνεις χρήματα αλλά εκεί πάλι έχεις άλλες συνέπειες με κύρια αυτή της ακύρωσης της εγγύησης αν είναι ακόμα σε ισχύ βεβαίως.

Δεν με ενδιαφέρει να υποστηρίξω το εν λόγω συνεργείο αλλά σημείωσε ότι κανονικά όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία θα πρέπει να χρεώνουν ακριβώς το ίδιο ποσό για την ίδια εργασία με βάση τις εργατοώρες που προβλέπει η μαμά εταιρεία. Μπορείς λοιπόν αρχικά να βεβαιωθείς ότι έχουν χρεωθεί οι σωστές ώρες και τα σωστά υλικά. Αν βεβαιωθείς, δεν έχει νόημα να καταφύγεις σε άλλο εξουσιοδοτημένο παρά μόνο αν δεν είσαι ευχαριστημένος από την ποιότητα της εργασίας.
Δηλαδή μόνο πηγαίνοντας σε μη εξουσιοδοτημένο γλυτώνεις χρήματα αλλά εκεί πάλι έχεις άλλες συνέπειες με κύρια αυτή της ακύρωσης της εγγύησης αν είναι ακόμα σε ισχύ βεβαίως.

Η απαντηση μου ειναι ΑΣΤΟ .... τιποτα ΑΛΛΟ...

Αυτο που εγραψες ειναι χειροτερο απο προγραματικες δηλωσεις τις κυβερνησης.

Η απαντηση μου ειναι ΑΣΤΟ .... τιποτα ΑΛΛΟ...

Αυτο που εγραψες ειναι χειροτερο απο προγραματικες δηλωσεις τις κυβερνησης.

Να σε βοηθήσω ήθελα, λόγω του ότι δουλεύω σε εταιρεία με επαγγελματικά οχήματα και για να μην ψάχνεις αδίκως.

Απο επισημο στομα της merceds στην Πατρα, καθε εξουσιοδοτημενο συνεργειο Mercedes, χρεωνει διαφορετικα την καθε εργατοωρα (το ιδιο συμβαινει και στην Τουοτα-το ανακαλυψα ο ιδιος) και περιπου τα ιδια λεφτα για τα ανταλλακτικα πχ1000 με 1050 ενα εξαρτημα.

Re: Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κανένα ΣΩΣΤΟ συνεργείο Mercedes ?

Και ο McZab σε θέμα για Mercedes. Που πάει αυτός ο κόσμος και η εναλλακτική αριστερά ;:flipout::flipout:

Καλά ρε συ, με παρακολουθείς? :smash: Πόσο πίσω γυρνάει αυτός ο κόσμος και η εξουσία...?:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Μήπως γνωρίζει κανείς κανένα ΣΩΣΤΟ συνεργείο Mercedes ?

Διευθυνση? Τηλεφωνο?

Δεν θυμάμαι διεύθυνση. Είναι στη διασταύρωση Μπακνανά και Ελ.Βενιζέλου, απέναντι απο Σκλαβενίτη. Είναι ενα αδιέξοδο στενό πάνω από τη Βενιζέλου .Αν είσαι Βενιζέλου με κατεύθυνση Αθήνα στρίβεις δεξιά πρίν το φανάρι της Μπακνανά και μετά αμέσως αριστερά. Εκεί τελειώνει ο δρόμος και θα δεις ενα συνεργείο που ισα ισα χωράει τρια αυτοκίνητα.

Α, η Βενιζέλου είναι ο κεντρικός δρόμος που διασχίζει τη Νέα Σμύρνη.

Στην οικογένεια μου υπάρχει ενα 190Ε του 1992 (320.000 χλμ) το οποίο τράβηξε πολλά στα και καλά "επίσημα συνεργεία". Στο εν λόγω συνεργείο οι τύποι ψάχνουν και δεν πάνε κατευθείαν να σου αλλάξουν κάποιο εξάρτημα. Και λογικές τιμές.

Σου στέλνω ΠΜ.

Το τηλέφωνο του συνεργείου είναι 2109011051.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μήπως γνωρίζει κανείς κανένα ΣΩΣΤΟ συνεργείο Mercedes ?

Δεν θυμάμαι διεύθυνση. Είναι στη διασταύρωση Μπακνανά και Ελ.Βενιζέλου, απέναντι απο Σκλαβενίτη. Είναι ενα αδιέξοδο στενό πάνω από τη Βενιζέλου .Αν είσαι Βενιζέλου με κατεύθυνση Αθήνα στρίβεις δεξιά πρίν το φανάρι της Μπακνανά και μετά αμέσως αριστερά. Εκεί τελειώνει ο δρόμος και θα δεις ενα συνεργείο που ισα ισα χωράει τρια αυτοκίνητα.

Στην οικογένεια μου υπάρχει ενα 190Ε του 1992 (320.000 χλμ) το οποίο τράβηξε πολλά στα και καλά "επίσημα συνεργεία". Στο εν λόγω συνεργείο οι τύποι ψάχνουν και δεν πάνε κατευθείαν να σου αλλάξουν κάποιο εξάρτημα. Και λογικές τιμές.

Σου στέλνω ΠΜ.

Δοθέντος του οτι οδηγω διαφορα Mercedes εδω καί πανω απο 25 χρόνια , εγω δοκιμάσει ΠΟΛΛΑ συνεργεία, εξουσιοδοτημένα καί μή. Μεταξύ αυτων καί αυτό στό οποίο αναφέρεσαι. Καλοί αλλά οχι καί οι καλύτεροι...Τό πάνε "ψάχνοντας" , κι αν κάτσει εκατσε....
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μεχρι στιγμής πού εχω βρεί είναι τό εξουσιοδοτημένο : ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΤΡΕΜΟΥΛΗΣ στή Λ.Βουλιγμένης στή Γλυφάδα. Αριστα καταρτισμένοι , υπεύθυνοι , ευγενείς , εξυπηρετικότατοι καί μέ πολύ λογικές χρεώσεις. Γιά οτι κι αν πήγα , εφυγα με το αυτοκίνητο ΕΝΤΑΞΕΙ μέ τή μία καί οχι ως συνήθως αλλού μετά από 5-6 επισκέψεις γιά το ίδιο πρόβλημα. Οι χρεώσεις τους είναι κατά πολύ χαμηλότερες από την ΒΑΚΑΡ (Saab) πού αναγκάζομαι νά πηγαίνω τό αλλο μου αυτοκίνητο

Last edited by a moderator:
Το σωστό συνεργείο Mercedes είναι εκεί που πάνε για service οι ταξιτζήδες.
…σωστό αλλά, είναι καλοί για πετρέλαιο-κινητήρες και τρώνε κολλήματα σε κάποια πράγματα… και δουλεύουν πολύ με ιμιτασιόν ανταλλακτικά κάποιες φόρες είναι ΟΚ άλλες όμως ;)

Re: Απάντηση: Μήπως γνωρίζει κανείς κανένα ΣΩΣΤΟ συνεργείο Mercedes ?

Και ο McZab σε θέμα για Mercedes. Που πάει αυτός ο κόσμος και η εναλλακτική αριστερά ;:flipout::flipout:

οταν ανεβω Θεσσαλονικη ετοιμασε μου μια επιταγη 200 ευρω ....τοσα μου κοστιζεις το χρονο σε ποντικια πληκτρολογια και λοιπα:smash::smash:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μήπως γνωρίζει κανείς κανένα ΣΩΣΤΟ συνεργείο Mercedes ?

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μεχρι στιγμής πού εχω βρεί είναι τό εξουσιοδοτημένο : ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΤΡΕΜΟΥΛΗΣ στή Λ.Βουλιγμένης στή Γλυφάδα.

Οντως! Αυτοι ειναι καλοι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μήπως γνωρίζει κανείς κανένα ΣΩΣΤΟ συνεργείο Mercedes

Οντως! Αυτοι ειναι καλοι...

Αν θυμάμαι καλά (???) το πήγαινα και εκεί και πράγματι είναι πάρα πολύ καλοί, ειλικρινείς και με καλές τιμές. Το πήγαινα γύρω στα δυο χρόνια εκεί. Κάποια στιγμή απλά δεν μου έβρισκαν ενα πρόβλημα στα κλαπέτα (???) του injection και μου έλεγαν να το αλλάξω ολόκληρο με κόστος γύρω στα 700.000 δρχ. Τότε ήταν που έψαξα και βρήκα το άλλο στο Νέο Κόσμο. Οι οποίοι μου είπαν οτι πρέπει όντως να το αλλάξω και μου βρήκαν ενα μεταχειρισμένο κοντά στις 200.000 δρχ το οποίο δουλεύει ακόμη άψογα (μετά από 6 χρόνια περίπου).

Και μην σου πώ για το γνωστό συνεργείο στη Γλυφάδα με όνομα "μια μέρα της εβδομάδας". Πάω κάποια μέρα με χαλασμένη αντλία νερού. Ωραία μου την αλλάζουν και φευγω κύριος. Την επόμενη κάνω 5 χιλιόμετρα η θερμοκρασία φτάνει στους 120 και μένω αφού δεν δούλευε η νεα αντλία και κόντεψε να κάψει φλάντζα. Θα μου πεις επεσα στην περίπτωση και δεν δούλεψε η αντλία και που να το ξέρουν οι μηχανικοί. Δεν με απασχολεί όμως.
Ομοίως με ενα άλλο συνεργείο στην Εθνική Οδό που μου άλλαξε μπαταρία και το ιδιο βράδυ έμεινα απο μπαταρία επειδή δεν είχαν ελέγξει αν το δυναμό φόρτιζε οπως θα έπρεπε.
Η μήπως ενα άλλο συνεργείο στη Δάφνη που είχα αφήσει το αυτοκίνητο για αλλαγή δίσκου και κυκλοφορούσα με άλλο και πετυχαίνω το βοηθό του μάστορα στη Βουλιαγμένης να κάνει μπαντιλίκια με το αυτοκίνητο μου??????? Ε, τι έκανε δηλαδή? Ηλεγχε αν έβαλαν σωστά το δίσκο???

Δεν κοιτάζω ουτε ονόματα Mercedes, Kia, ΒΜW, Fiat, Jaguar. Απλά θέλω το οποιο αυτοκίνητο οδηγώ να είναι ασφαλές και να συντηρείται σωστά και υπεύθυνα.
Δεν μπορώ να τσακώνομαι με τον καθένα μάστορα και να μου λέει ατάκες του στυλ "ε, και τι να κάνουμε που δεν δούλεψε η αντλία?"

Kαι δεν είμαι καθόλου περίεργος ή κολλημένος με τα αυτοκίνητα. Aπλά είμαι καμμένος από θέματα συνεργείων Mercedes και ισως είμαι προκατειλημμένος.

Ασε τα συνεργεία των ταξιτζήδων....Απλά άστα και βρες κάτι άλλο.

Y.Γ. Και τώρα που πήρα Volvo ψάχνω για συνεργείο πάλι...γμτ

Last edited:

Σου στέλνω ΠΜ.

Eυχαριστω για την απαντηση.