Επειδή τους έχω βαρεθεί στην Ε..Α οπου και δουλειά δεν κάνουν αλλά και χρεώνουν υπέρογκα ποσά (αλλαγή δίσκου 1050 ευρώ) ψάχνω να βρω ένα αξιόπιστο συνεργείο ώστε να κάνω την δουλειά μου.
Κανείς ?
Κανείς ?
Πηγαίνω το οικογενειακό 190Ε σε ενα ιδιαίτερα αξιόπιστο συνεργείο που το εχουν δυο μάστορες ειλικρινείς και κύριοι. Είναι μεταξύ Νέου Κόσμου και Νέας Σμύρνης.
Επειδή τους έχω βαρεθεί στην Ε..Α οπου και δουλειά δεν κάνουν αλλά και χρεώνουν υπέρογκα ποσά (αλλαγή δίσκου 1050 ευρώ) ψάχνω να βρω ένα αξιόπιστο συνεργείο ώστε να κάνω την δουλειά μου.
Κανείς ?![]()
Δεν με ενδιαφέρει να υποστηρίξω το εν λόγω συνεργείο αλλά σημείωσε ότι κανονικά όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία θα πρέπει να χρεώνουν ακριβώς το ίδιο ποσό για την ίδια εργασία με βάση τις εργατοώρες που προβλέπει η μαμά εταιρεία. Μπορείς λοιπόν αρχικά να βεβαιωθείς ότι έχουν χρεωθεί οι σωστές ώρες και τα σωστά υλικά. Αν βεβαιωθείς, δεν έχει νόημα να καταφύγεις σε άλλο εξουσιοδοτημένο παρά μόνο αν δεν είσαι ευχαριστημένος από την ποιότητα της εργασίας.
Δηλαδή μόνο πηγαίνοντας σε μη εξουσιοδοτημένο γλυτώνεις χρήματα αλλά εκεί πάλι έχεις άλλες συνέπειες με κύρια αυτή της ακύρωσης της εγγύησης αν είναι ακόμα σε ισχύ βεβαίως.
Η απαντηση μου ειναι ΑΣΤΟ .... τιποτα ΑΛΛΟ...
Αυτο που εγραψες ειναι χειροτερο απο προγραματικες δηλωσεις τις κυβερνησης.
Και ο McZab σε θέμα για Mercedes. Που πάει αυτός ο κόσμος και η εναλλακτική αριστερά ;![]()
Διευθυνση? Τηλεφωνο?
Δεν θυμάμαι διεύθυνση. Είναι στη διασταύρωση Μπακνανά και Ελ.Βενιζέλου, απέναντι απο Σκλαβενίτη. Είναι ενα αδιέξοδο στενό πάνω από τη Βενιζέλου .Αν είσαι Βενιζέλου με κατεύθυνση Αθήνα στρίβεις δεξιά πρίν το φανάρι της Μπακνανά και μετά αμέσως αριστερά. Εκεί τελειώνει ο δρόμος και θα δεις ενα συνεργείο που ισα ισα χωράει τρια αυτοκίνητα.
Α, η Βενιζέλου είναι ο κεντρικός δρόμος που διασχίζει τη Νέα Σμύρνη.
Στην οικογένεια μου υπάρχει ενα 190Ε του 1992 (320.000 χλμ) το οποίο τράβηξε πολλά στα και καλά "επίσημα συνεργεία". Στο εν λόγω συνεργείο οι τύποι ψάχνουν και δεν πάνε κατευθείαν να σου αλλάξουν κάποιο εξάρτημα. Και λογικές τιμές.
Σου στέλνω ΠΜ.
Το τηλέφωνο του συνεργείου είναι 2109011051.
…σωστό αλλά, είναι καλοί για πετρέλαιο-κινητήρες και τρώνε κολλήματα σε κάποια πράγματα… και δουλεύουν πολύ με ιμιτασιόν ανταλλακτικά κάποιες φόρες είναι ΟΚ άλλες όμωςΤο σωστό συνεργείο Mercedes είναι εκεί που πάνε για service οι ταξιτζήδες.
Και ο McZab σε θέμα για Mercedes. Που πάει αυτός ο κόσμος και η εναλλακτική αριστερά ;![]()
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μεχρι στιγμής πού εχω βρεί είναι τό εξουσιοδοτημένο : ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΤΡΕΜΟΥΛΗΣ στή Λ.Βουλιγμένης στή Γλυφάδα.
Οντως! Αυτοι ειναι καλοι...
Δεν θυμάμαι διεύθυνση. Είναι στη διασταύρωση Μπακνανά και Ελ.Βενιζέλου, απέναντι απο Σκλαβενίτη. Είναι ενα αδιέξοδο στενό πάνω από τη Βενιζέλου .Αν είσαι Βενιζέλου με κατεύθυνση Αθήνα στρίβεις δεξιά πρίν το φανάρι της Μπακνανά και μετά αμέσως αριστερά. Εκεί τελειώνει ο δρόμος και θα δεις ενα συνεργείο που ισα ισα χωράει τρια αυτοκίνητα.
Α, η Βενιζέλου είναι ο κεντρικός δρόμος που διασχίζει τη Νέα Σμύρνη.
Στην οικογένεια μου υπάρχει ενα 190Ε του 1992 (320.000 χλμ) το οποίο τράβηξε πολλά στα και καλά "επίσημα συνεργεία". Στο εν λόγω συνεργείο οι τύποι ψάχνουν και δεν πάνε κατευθείαν να σου αλλάξουν κάποιο εξάρτημα. Και λογικές τιμές.
Σου στέλνω ΠΜ.
Το τηλέφωνο του συνεργείου είναι 2109011051.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.