Μήπως (σαν forum) μεγαλώσαμε πολύ;

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,878
Αθήνα
Τι γίνεται ρε παιδιά;
Βλέπω οτι φτάσαμε σχεδόν 4,500 μέλη κι αυτή τη στιγμή διαβάζω: "Συνδεδεμένοι χρήστες αυτή τη στιγμή : 337 (161 μέλη & 176 επισκέπτες)"

Μήπως μεγαλώσαμε πολύ;
Δεν το λέω σαν κακό, κάθε άλλο μάλιστα, αλλά από το καλοκαίρι και μετά έχω αρχίσει να νοιώθω έντονα αυτό το συναίσθημα της γιγάντωσης.
Παλιά διάβαζα σχεδόν όλα τα μηνύματα. Τώρα δεν προλαβαίνω να διαβάσω ούτε τα μισά.
Αν για κάποιο (πολύ σοβαρό
icon10.gif
) λόγο δεν μπορέσω να μπώ έστω και μια μέρα τα αδιάβαστα μηνύματα ξεπερνούν τα 1000
icon6.gif

Δηλαδή σε μερικούς μήνες από σήμερα τι θα κάνουμε; Θα διαβάζουμε μόνο μια κατηγορία;
Μήπως είμαι υπερβολικός; Ή μήπως γερνάω και δεν μπορώ να διαβάσω γρήγορα; :flipout:

Attachments

• Fakos1.jpg
    Fakos1.jpg
    83.2 KB · Views: 58
Εχεις δίκιο Μπάμπη, ειδικά η κίνηση έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει δραματικά μετά και από δημοσιεύσεις στον ειδικό τύπο του χώρου και συνεργασίες με μεγάλες καταξιωμένες εταιρείες.

Η κατασταση ειναι πραγματι σοβαρη....

Δεν μπορουμε να κανουμε ουτε για κανα δυο μερες αποτοξινωση μιας και μετα πρεπει να διαβαζουμε κανα 8αρι ωρες.

+ 3 σοβαρου περιεχομενου απαντησεις,
+ 30 μη σοβαρου...

παει χαθηκαμε...

'Η μηπως το πας καπου "αλλου" ... ;)

1ον: Στην τελευταια ερωτηση δεν χρειαζεται να του απαντησετε βρε παιδια...

2ον: Σε μενα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω εγω τον χρονο να διαβασω τα μηνυματα... Μου αρεσει ου εχουμε μεγαλωσει (αν και μου λειπει η εποχη που με ΜΗΤΣ και ΘΕΟ γραφαμε ασταματητα). Δεν υπάρχει παντως ουτε λογος, ούτε τροπος να σταματησει καποιος την εξελιξη του avclub... ΓΙΓΑΝΤΕΣ γιναμε!

Παντως καποτε ειχα την εντυπωση οτι ο Μπαμπης ειχε την φατσα του Κλουζω! Ταυτοπροσωπία ου ελεγε και ο Χαρης ο Κλυν!

Ουπς! Δεν σας προλαβα...

στην τελευταία μπορώ να του απαντήσω εγώ και να τον διαβεβαιώσω εξ ιδίων ότι συμβαίνει με βήμα ταχύ...

Τι γίνεται ρε παιδιά;
Βλέπω οτι φτάσαμε σχεδόν 4,500 μέλη κι αυτή τη στιγμή διαβάζω: "Συνδεδεμένοι χρήστες αυτή τη στιγμή : 337 (161 μέλη & 176 επισκέπτες)"

Μήπως μεγαλώσαμε πολύ;
Δεν το λέω σαν κακό, κάθε άλλο μάλιστα, αλλά από το καλοκαίρι και μετά έχω αρχίσει να νοιώθω έντονα αυτό το συναίσθημα της γιγάντωσης.
Παλιά διάβαζα σχεδόν όλα τα μηνύματα. Τώρα δεν προλαβαίνω να διαβάσω ούτε τα μισά.
icon10.gif
) λόγο δεν μπορέσω να μπώ έστω και μια μέρα τα αδιάβαστα μηνύματα ξεπερνούν τα 1000
icon6.gif

Δηλαδή σε μερικούς μήνες από σήμερα τι θα κάνουμε; Θα διαβάζουμε μόνο μια κατηγορία;
Μήπως είμαι υπερβολικός; Ή μήπως γερνάω και δεν μπορώ να διαβάσω γρήγορα; :flipout:

:grinning-smiley-043:award::award::award::grinning-smiley-043

…και μια και το έφερε η κουβέντα πριν από καιρό διάβασα ένα ξερό μήνυμα περί της ίδρυσης του συλλόγου από τότε πέρασε καιρός και καμία ενημέρωση δεν είχαμε μπορεί κάποιος να μας πει δυο λόγια η ακόμα κινούμαστε στο πλαίσιο της μυστικότητας και αερολογίας ? καλό είναι να ξέρουμε τι γίνεται ως άμεσα ενδιαφερόμενοι…

…καλή νέα σεζόν ;) -bye-

Χφρμ...
Καλά, δεν σας έφτανε που έχει τόσα μηνύματα να διαβάσουμε, φτιάξατε και άλλο thread για να σχολιάζετε ότι έχετε πολλά μηνύματα;

Πλάκα κάνω! :)

Μήπως υπάρχει αλήθεια κάποιο plugin που να αφήνει τον χρήστη να παρακολουθεί μόνο συγκεκριμένα club; Εγχώνομαι ρε παιδί μου όταν μπαίνω μετά το σαββατοκύριακο και βλέπω ένα "2004359000 Unread Posts"! Κυκλοφορούν και εγκεφαλικά! Σέρνονται και μυοκαρδύτιδες! Λίγο προσοχή παρακαλώ! :)

Εγώ όταν δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα, κάνω logout, ξαναμπαίνω κ λέει αδιάβαστα μηνύματα 0 !

:flipout::flipout::flipout:

Φουλ για να γίνουμε 10.000 μέλη, κ 100.000 μέλη κ κ κ.... :BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Μήπως (σαν forum) μεγαλώσαμε πολύ;

…και μια και το έφερε η κουβέντα πριν από καιρό διάβασα ένα ξερό μήνυμα περί της ίδρυσης του συλλόγου από τότε πέρασε καιρός και καμία ενημέρωση δεν είχαμε μπορεί κάποιος να μας πει δυο λόγια η ακόμα κινούμαστε στο πλαίσιο της μυστικότητας και αερολογίας ? καλό είναι να ξέρουμε τι γίνεται ως άμεσα ενδιαφερόμενοι…

…καλή νέα σεζόν ;) -bye-

Καλη θα ηταν μια ενημερωση..

Να δουμε αν αξιζει να γινουμε μελη....

Γιατι υπαρχουν και ερωτηματα που δεν εχουν ΠΟΤΕ απαντηθει...

Πως θα μπαινουνε τα μελη στο Συλλογο?
Θα γινουν εκλογες απο τα μελη, η....τελικα θα παιξει ΚΛΕΙΣΤΟ συστημα μεταξυ των ιδρυτικων μελων, που ειναι μονο διαχειριστες και οχι μελη?
Τι ιδιοκτησιακη και αλλη σχεση θα εχει ο συλλογος με το φορουμ?
Το φορουμ θα ειναι ανοικτο για τα μελη η οχι?
Υπαρχει χρονοδιαγραμμα?

Η κατασταση ειναι πραγματι σοβαρη....

Δεν μπορουμε να κανουμε ουτε για κανα δυο μερες αποτοξινωση μιας και μετα πρεπει να διαβαζουμε κανα 8αρι ωρες.

+ 3 σοβαρου περιεχομενου απαντησεις,
+ 30 μη σοβαρου...

παει χαθηκαμε...

'Η μηπως το πας καπου "αλλου" ... ;)

εγω τι να πω που ελειπα 4 βδομαδες ;;;;;
εχω χασει ......

;) -bye-

Να μια πολύ καλή ερώτηση.

Re: Απάντηση: Μήπως (σαν forum) μεγαλώσαμε πολύ;

Εγώ όταν δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα, κάνω logout, ξαναμπαίνω κ λέει αδιάβαστα μηνύματα 0 !

:flipout::flipout::flipout:

Φουλ για να γίνουμε 10.000 μέλη, κ 100.000 μέλη κ κ κ.... :BDGBDGB53:

Helloooooooooooooooo Μιχάλη

Mark all as read : the button:BDBDG54:

:ernaehrung004:

Χφρμ...
Καλά, δεν σας έφτανε που έχει τόσα μηνύματα να διαβάσουμε, φτιάξατε και άλλο thread για να σχολιάζετε ότι έχετε πολλά μηνύματα;

Πλάκα κάνω! :)

:flipout::flipout::flipout::flipout:
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...!!!

Τι γίνεται ρε παιδιά;

Μήπως μεγαλώσαμε πολύ;
icon10.gif
icon6.gif

Σαν ογκο μηνυματων και μελη (:music-smiley-005:)μαλλον εχεις δικιο. Σαν av θεματολογια δεν ξερω, μαλλον μικρυναμε :afro:.....

Καλέ τι χαμός είναι αυτός!!!!! Είχα να μπω 2 μέρες και μου έβγαλε 1500+ unread posts... μπράβο όμως που ο αγαπημένος μας χώρος έχει τόσο μεγάλη ανοδική πορεία :SFGSFGSF: !!!!!!

Re: Απάντηση: Μήπως (σαν forum) μεγαλώσαμε πολύ;

Καλέ τι χαμός είναι αυτός!!!!! Είχα να μπω 2 μέρες και μου έβγαλε 1500+ unread posts...

Είπαμε... Είχαμε πολλά posts, έγιναν και άλλα για να το τονίσουμε, έβαλα και την προσφορά με τις σωβρακοφανέλες στο thread που βρίζουμε για κάποιο λόγο το HiTech, χαμός έχει να γίνει! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μήπως (σαν forum) μεγαλώσαμε πολύ;

Είπαμε... Είχαμε πολλά posts, έγιναν και άλλα για να το τονίσουμε, έβαλα και την προσφορά με τις σωβρακοφανέλες στο thread που βρίζουμε για κάποιο λόγο το HiTech, χαμός έχει να γίνει! :flipout:

Έχω χάσει επεισόδια γμτ!!!!!! Με την καινούρια δουλειά δεν προλαβαίνω να μπαίνω και πολύ οπότε έχω μείνει πίσω.....