Mirofonic sk-606

kostasdam

New member
2 February 2016
23
Καλησπέρα σε όλους. Ρε παιδιά εξηγήστε μου κάτι. (Δεν γνωρίζω αρκετά με το άθλημα) Επεσαν στα χέρια μου αυτά τα ηχεία(mirofonic sk-606) Επισυναπτω φωτό. Δεν βρίσκω κάτι στο ιντερνετ. Εχω την εντύπωση ότι δεν έχουν crosover. ποιά η χρησιμότητά τους? Μπορώ να τα συνδέσω παράλληλα με άλλα ηχεία σε ενισχυτή με αντίσταση 4-16ohm? Αυτά είναι 30 watt 8ohm.

Attachments

• 20160710_225737.jpg
    20160710_225737.jpg
    90.9 KB · Views: 194
Ένας πυκνωτής μόνος του, αυτό είναι το crossover του.

Ναι ευχαριστώ ψαχνοντας το βρήκα. Βέβαια το σύνδεσα σε έναν ενισχυτή και ενώ τα tweeter παιζουν δεν παίζουν τα woofer. Καμιά ιδέα.

καμμένα ....ίσως?
η ποιότητά τους είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη.
Και που παίζει το τουήτερ προσμετράται στα θετικά.

Φαίνεται πάντως το βερνίκι απο μέσα απο το woofer και δεν βλέπω καμιά αλοίωση. Μήπως ο πυκνωτής τα έχει φτύσει?

Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ με τα συγκεγκριμένα ηχεία. Θα δώ μήπως του ρίξουμε μιά ματιά με κάποιον φίλο που ξέρει.

γτ παιδευεσαι φιλε μου...δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αυτα τα ηχεια...εαν θες να κανεις την δουλεια σου πηγαινε αγορασε 2 φθηνα μεγαφωνα και τελος. Προτιμησε καποια που πανε πακετο....και βαλε γυρω γυρω μαλλι.Παρε ενα φθηνο καλωδιο γτ αυτο ειναι τελειως μαπα...και βαλε τον ιδιο πυκνωτη πανω....εκτος εαν ειναι καποιων χρονων αλλαξε τον...φθηνος ειναι.