mismatch κεφαλής - phono?

Κύριοι!
Σας επαναφέρω στην τάξη!:lehrer:

Μια ακόμα προτασούλα: αν είσαι δυνατός με το κολλητήρι, πάρε ένα κουτάκι, πάρε το Dact CT100, φτιάξε και μια τροφοδοσία και θα έχεις ένα phono αναφοράς για πολύ (μα πολύ) υψηλότερη κατηγορία τιμής.

Αλλά αν θυμάμαι καλά, μόνο η πλακέτα κάνει κάπου 800 ευρώ...

Είχα διαβάσει γι αυτό στο absolute sound. Και δεν έδωσα σημασία.

Με μια μικρή ματιά στο site (είμαι φευγάτος... πάω ταξίδι) αρχίζουν να μου μπαίνουν ιδέες. Οπότε θα χρειαστώ το RIAA module, το τροφοδοτικό του και δυο κουτάκια για να μπουν μέσα. Ελπίζω πως θα υπάρχουν και οδηγίες αλλιώς βλέπω να αγγαρεύω κάποιον από εσάς...

Τα λέμε από Δευτέρα.
Ευχαριστώ όσους ανταποκρίθηκαν. Αν έχετε κι άλλες ιδέες θα χαρώ.

Καλό Σ/Κ

Το τροφοδοτικό δεν είναι απαραίτητο να είναι το δικό του.
Μπορείς να βάλεις κάτι δικό σου, έναν τοροειδή με τα απαραίτητα παρελκόμενα, για παράδειγμα...

Η λογική λέει οτι η Dynavector θελει phono stage ανάλογο του επιπέδου της. Αυτο σημαίνει είτε οτι αγοράζεις ενα ακριβό phono stage είτε προσπαθείς για ένα καλό DIY... Το phonoclone, με προσεκτική επιλογή υλικών και καλή τροφοδοσία, αποδείχτηκε σκοτώστρα για πολλά phono stages. Βέβαια δεν ξέρω αν ασχολείσαι με το DIY...

Το αν αξίζει να μπείς στον κόπο και τα έξοδα για να πάρεις το παραπάνω από ένα πετυχημένο ματσάρισμα της Dynavector, θα το κρίνεις εσυ.

Πουλάνε έτοιμες τις πλακέτες του phonoclone ή πρέπει να τις παραγγείλει (όποιος ενδιαφέρεται) από κάπου;
(Thank's!)