Αρχες δεκαετιας 90 υπηρχαν τετοια δειγματα απο τις Αγγλικες εταιριες ,εχω διαφορα απλα δεν εχω φωτο και οταν λεω εχω τα εχω δουλεψει σε σερβις αντιπροσωπιας τοτε αλλα και καποια δικα μου .Τωρα αν σε αυτο εχει μπει χερι του ιδιοκτητη δεν το ξερωΣυγνώμη ρε παιδιά...
Αυτά τα "πράγματα" τα κάνει εργοστάσιο;;;;
View attachment 270271
View attachment 270272
View attachment 270273
View attachment 270274
Αρχες δεκαετιας 90 υπηρχαν τετοια δειγματα απο τις Αγγλικες εταιριες ,εχω διαφορα απλα δεν εχω φωτο και οταν λεω εχω τα εχω δουλεψει σε σερβις αντιπροσωπιας τοτε αλλα και καποια δικα μου .Τωρα αν σε αυτο εχει μπει χερι του ιδιοκτητη δεν το ξερω
Τα ηχεία τους ήταν ποιο περιποιημένα τα πολλά παλαβά υπήρχαν στους ενισχυτές κυριωςΠάντως ένα ζευγάρι JR 149 που έχω από τα Χριστούγεννα του 1978 δείχνει μια πολύ προσεγμένη βιοτεχνική κατασκευή.
Για να επανέλθουμε στο θέμα, θα πρότεινα στον νηματοθέτη να εφαρμόσει το σχέδιο κροσόβερ του Ηχοδαίμονα στο ένα ηχείο, να το ακούσει δοκιμαστικά και, αν τον ικανοποιεί το αποτέλεσμα, να προχωρήσει και στο δεύτερο. Αλλιώς μπορεί να απευθυνθει στο μέλος Stentor.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.