Θα συμφωνήσω.Καλό μεν αλλά δεν νομίζω πως ξεπέρασε το Fallout , Rogue Nation , Ghost Protocol.
Πολύ καλός ο ήχος στην Imax ειδικά στην σκηνή του τρένου.
H Φέργκιουσον είναι κλάσεις ωραιότερη γυναίκα.. το μόνον καλό της άλλης ότι κάπως θυμίζει την Λίνα Όλιν στα νιάτα της ... τα των σχέσεων με Κρουζ είναι στα γνωστά πλαίσια ''κάνουμε οτιδήποτε για να ανέβει η εμπορικότητα της ταινίας ''...Nομιζω πως αναλωθηκαν περισσοτερο στην τελειοποιηση καθε σκηνης - εξ' ου και η μεγαλη διαρκεια καθε σκηνης που σε αλλες ταινιες θα κρατουσε το μισο ακριβως σε χρονο- παρα στο ποσο δεμενη θα ηταν τελικα η ταινια .
Πολλες απο τις σκηνες αυτες (οπως εκεινη του τρενου) και η μιση να ηταν σε χρονο και το ενα τριτο να ηταν παλι μια χαρα θα ηταν.
το Rogue nation και το ghost protocol σαφως ηταν τα καλυτερα μεχρι τωρα.
Επισης ο Κρουζ πρωτη φορα μου φανηκε λιγο γερασμενος και κουρασμενος παρα τα botox που αρχισαν υπερωριες και αναλωθηκε περισσοτερο στο promotion της ταινιας με τις σκηνες που γυριζει ο ιδιος απο οσο χρειαζοταν.
Ηχος απο αλλο πλανητη......
Εικονα εξισου.......
Εμένα μου θυμίζει (η Ρεβεκκα) μια άλλη συμπατριώτισσα της , την Ίνγκριντ Μπέργκμαν .H Φέργκιουσον είναι κλάσεις ωραιότερη γυναίκα.. το μόνον καλό της άλλης ότι κάπως θυμίζει την Λίνα Όλιν στα νιάτα της ... τα των σχέσεων με Κρουζ είναι στα γνωστά πλαίσια ''κάνουμε οτιδήποτε για να ανέβει η εμπορικότητα της ταινίας ''...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.