Eχετε μεγαλη ....κλιση μαλλον και σας φευγουν καθοδικως !!!!
Το καλυτερο μου ηταν σαφως το Rogue Nation αλλα και το Fallout δεν ηταν κακο.

Το καλυτερο μου ηταν σαφως το Rogue Nation αλλα και το Fallout δεν ηταν κακο.
Να βγεις με κουβα να τα μαζεψεις (...... λες και σ'αφορουν οι εισπραξειςΟτι και κριτική να γράψει ο Φραγκούλης και κάθε Φραγκούλης , η ουσία είναι ότι από αύριο θα βρέχει εκατομύρια.....ΠΟΛΛΑ εκατομύρια $$$$$$$$$$$$
Eμεις εδω, ενω ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ καθαροαιμη IMAX (23 x 17 μετρα και με 8 perforations στο καρε) .... ΔΕΝ προβαλει εμπορικες ταινιες.Δεν πειραζει τι να πουμε και εμεις .
Δυστυχως στο Mall Αμαρουσιου η αιθουσα sphera ειναι υπο ανακαινιση και το ειδαμε στην ποταπη Dolby atmos.
H αιθουσα police τι στο καλο ειναι στα village?
Δεν ενοχλει καθολου το flashback (και δεσιμο) που κανει με ολα τα προηγουμενα ΜΙ.
Σαν να περιγράφεις την πρώτη….Ενω μου αρεσε πολυ, μου αφησε μια απογοητευση παραλληλα.
Την περιμενα καλυτερη, η πρωτη μου αρεσε περισσοτερο, αυτη εστιασε πολυ στα πολυ δυσκολα
ομολογουμενως σκηνικα και αφησε κενα στην ολη ιστορια.
Δε ξερω πώς να το εξηγησω, σαν να ηταν απλα μια παρουσιαση των σκηνων δρασης.
Η ουσία είναι να είναι καλή ταινία.Οτι και κριτική να γράψει ο Φραγκούλης και κάθε Φραγκούλης , η ουσία είναι ότι από αύριο θα βρέχει εκατομύρια.....ΠΟΛΛΑ εκατομύρια $$$$$$$$$$$$
Είναι πολύ καλή - στο είδος της. Να πάτε, θα περάσετε ένα πολύ ευχάριστο τρίωρο.Η ουσία είναι να είναι καλή ταινία.
Τα εκατομμύρια τι μας νοιάζουν, στην τσέπη μας θα πάνε;
Εννοείται ότι θα τη δω (και θα την απολαύσω).Είναι πολύ καλή - στο είδος της. Να πάτε, θα περάσετε ένα πολύ ευχάριστο τρίωρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.