Mission: Impossible - The Final Reckoning (2025)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    4
Eχετε μεγαλη ....κλιση μαλλον και σας φευγουν καθοδικως !!!! :)

Το καλυτερο μου ηταν σαφως το Rogue Nation αλλα και το Fallout δεν ηταν κακο.

Διθυραμβικη κριτικη

Οτι και κριτική να γράψει ο Φραγκούλης και κάθε Φραγκούλης , η ουσία είναι ότι από αύριο θα βρέχει εκατομύρια.....ΠΟΛΛΑ εκατομύρια $$$$$$$$$$$$
Να βγεις με κουβα να τα μαζεψεις (...... λες και σ'αφορουν οι εισπραξεις 😆)
Η ικανοποιηση απ'την ταινια σε ενδιαφερει ..... και μονο 😤

Αν περιμενετε διθυραμβικη κριτικη λες και βλεπουμε τον Πολιτη Κειν μαλλον εχουμε αλλα κριτηρια.

Μια ταινια δρασης και ανηλεου κυνηγητου ηταν παντα τα ΜΙ .Οσο πιο πυκνογραμμενα ειναι (τα δυο τελευταια παραειναι ) και πιο καλοσχεδιασμενα τοσο πιο πολυ στην τελειοτητα ενος προιοντος βαινουν σε αρτιοτητα και ποιοτητα παραγωγης.

• Like
Reactions: SR-71
Εγω (συγκεκριμενα) δεν χρειαζομαι ΚΑΜΙΑ κριτικη για ταινιες τυπου Mission Impossible.
Απλα παρεθεσες μια κριτικη και εγραψες "διθυραμβικη". Καπου στην μεση διαβαζοντας λεω
"που τον ειδε τον διθυραμβο ?". Ευτυχως προς το τελος, ο αρθρογραφος βαζει τα πραγματα
στην θεση τους. ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑΙΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ. Oχι φιλοσοφικο προβληματισμο.

• Like
Reactions: leonkoum
αυτα ειναι δεδομενα στην κριτικη μιας τετοιας ταινιας αυτο λεω.

Οταν μιλαμε για τετοιες ταινιες δεν χρειαζεται να συγκρινουμε με σπουδαιες ταινιες του κινηματογραφου. Ειναι δεδομενο οτι η όποια συγκριση γινεται με αντιστοιχες ταινιες.

Λοιπον, εχω καιρο να βιωσω βαδισμα σε μοκετα (και ειμαι και GREAT φετιχιστης 😌).
Εκλεισα σημερα στις 6:00 στην ΙΜΑΧ αιθουσα στα One Salonica. Με αλλα δυο φιλαρακια.
Μην πεταχθει κανεις και ρωτησει "ποσο IMAX ?" 😠 ..... ΨευδοIMAX 😤 ..... !

Last edited:
  • Like
Reactions: Kosh
Δεν πειραζει τι να πουμε και εμεις .

Δυστυχως στο Mall Αμαρουσιου η αιθουσα sphera ειναι υπο ανακαινιση και το ειδαμε στην ποταπη Dolby atmos.

Δεν πειραζει τι να πουμε και εμεις .

Δυστυχως στο Mall Αμαρουσιου η αιθουσα sphera ειναι υπο ανακαινιση και το ειδαμε στην ποταπη Dolby atmos.
Eμεις εδω, ενω ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ καθαροαιμη IMAX (23 x 17 μετρα και με 8 perforations στο καρε) .... ΔΕΝ προβαλει εμπορικες ταινιες.
Μονο επιμορφωτικες (στο NOESIS Θεσσαλονικης). Ειναι τεραστια πληγη (για μενα προσωπικα, και καθολου για το ΑΠΘ, φυσικα)
οτι δεν προβαλλονται main stream ταινιες και δη ...... επιστημονικης φαντασιας. Η αιθουσα δεν ειναι στην αλλη ακρη της γης.
Ειναι στην μιση ωρα (με ταξι) απο μενα και ειναι .................. ωωωωωωω, δωσε και μενα μπαρμπα 🤪

Λοιπον,
πολυ καλη ταινια, να πατε να την δειτε.
Δεν ενοχλει καθολου το flashback (και δεσιμο) που κανει με ολα τα προηγουμενα ΜΙ.
Η δραση και ο ρυθμος ειναι στα γνωστα κορυφαια επιπεδα των ΜΙ. Η πλοκη ειναι τυπικοτατη ΜΙ.
Δεν θα χασετε ουτε 10 λεπτα απο τα 10 ευρω που θα δωσετε. Να πατε ............ !

• Like
Reactions: Kosh and leonkoum
Δεν ενοχλει καθολου το flashback (και δεσιμο) που κανει με ολα τα προηγουμενα ΜΙ.

Hταν απαραιτητο για να "συνδεθει" το κοινο ξανα με το mood του Dead Reckoning....εχουν περασει ηδη 2 χρονια ....

Ενω μου αρεσε πολυ, μου αφησε μια απογοητευση παραλληλα.
Την περιμενα καλυτερη, η πρωτη μου αρεσε περισσοτερο, αυτη εστιασε πολυ στα πολυ δυσκολα
ομολογουμενως σκηνικα και αφησε κενα στην ολη ιστορια.
Δε ξερω πώς να το εξηγησω, σαν να ηταν απλα μια παρουσιαση των σκηνων δρασης.
Σαν να περιγράφεις την πρώτη….

Οποτε καταλαβαίνω ότι η 2η είναι ακόμη χειρότερη (αναμενόμενο)

• Like
Reactions: superfly
Οτι και κριτική να γράψει ο Φραγκούλης και κάθε Φραγκούλης , η ουσία είναι ότι από αύριο θα βρέχει εκατομύρια.....ΠΟΛΛΑ εκατομύρια $$$$$$$$$$$$
Η ουσία είναι να είναι καλή ταινία.

Τα εκατομμύρια τι μας νοιάζουν, στην τσέπη μας θα πάνε;

Είναι πολύ καλή - στο είδος της. Να πάτε, θα περάσετε ένα πολύ ευχάριστο τρίωρο.
Εννοείται ότι θα τη δω (και θα την απολαύσω).

Απλά, το πάρτ 1, ήταν πολύ χειρότερο από τις προηγούμενες, αυτό λέω.

Ένα άρπα κόλα σενάριο για να δικαιολογήσει τα αεροπλανικά του Κρουζ.

Οι προηγούμενες ήταν σαφώς καλύτερες στο θέμα του σεναρίου.

• Like
Reactions: superfly