Μητρώο Λίστας του Άρθρου 11, του Ν.3471/2006

tifozif1

New member
26 March 2010
42
Μητρώο Λίστας του Άρθρου 11, του Ν.3471/2006

Είχαν πολυ καιρό (μήνες) να με ενοχλήσουν από τότε που μπήκα στην παραπάνω λίστα. Όσοι δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται είναι μια λίστα που μοιράζετε σ'αυτούς που κάνουν "τηλεπωλήσεις" κτλ η οποία απαγορεύει να σε καλέσουν για να σε "ενημερώσουν" για προσφορές, για "έρευνες", και άλλα τέτοια όμορφα που σκαρφίζονται για να σου πουλήσουν το οτιδήποτε.

Σήμερα με ενόχλησαν και στο καπάκι έφυγε καταγγελία Ε.Ε.Τ.Τ :
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 210****7 (ΠΑΡΟΧΟΣ CYTA) ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11, ΤΟΥ Ν. 3471/2006.

ΣΗΜΕΡΑ, 4-ΙΟΥΛ.-2014 ΣΤΙΣ 12:22 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΛΑΒΑ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 210****7 ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2130115200 ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ CYTA. Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΕ ΑΠΟ CYTA. ΠΡΑΓΜΑ ΨΕΥΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ CYTA, Η CYTA ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 210*****7 ΑΝΗΚΕΙ Σ'ΑΥΤΗΝ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΑΠΟ CYTA ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, Η ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩO ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11, ΤΟΥ Ν. 3471/2006 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 2130115200 `H/ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ CYTA ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ.

ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ CYTA ΟΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩO.

Ελπίζω να πέσουν καμπάνες. btw αν 1 στους 10 που τον ενοχλούν με σπιρουλίνες, μαγικές μπάλες πλυντηρίου και τα σχετικά έκανε καταγγελία θα είχε γλυτώσει πολύς κόσμος.

:spam: :TD:

Κανονικα, ΔΕΝ μου αρεσει να καταγγελω κανεναν (ιδιως καποια φουκαριαρα πωλητρια).
Αλλα επειδη δεινοπαθω απο τις 5 και μετα στο σπιτι, απο τις ιδιες αηδιες, τα 5 τελευταια
χρονια (τουλαχιστον) και επειδη στην Ελλαδα το πλεον προφανες και σωστο ΔΕΝ γινεται
σεβαστο ..... νομιζω οτι ηταν δικαιη και αναμενομενη η κινηση σου.

Εχω μεγαλη περιεργεια να δω πως θα εξελιχθει ... η "αποκαθηλωση" σου -bye-
Keep us posted ....

Το θέμα είναι αν μπορεί να βρεθεί το τηλέφωνο που σε κάλεσε. Γιατί αν είναι απόκρυψη, δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις κάτι.

Απάντηση: Re: Μητρώο Λίστας του Άρθρου 11, του Ν.3471/2006

Το θέμα είναι αν μπορεί να βρεθεί το τηλέφωνο που σε κάλεσε. Γιατί αν είναι απόκρυψη, δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις κάτι.

ΣΗΜΕΡΑ, 4-ΙΟΥΛ.-2014 ΣΤΙΣ 12:22 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΛΑΒΑ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 210****7 ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2130115200

Σπάνια είναι με απόκρυψη. Έχουν ψυλλιαστεί οτι αν ο άλλος δεν δει νούμερο στο καντράν αποκλείεται να το σηκώσει.

Παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών του παροχου σου και το ζητάς. Θα σου πουν ότι μπορεί να πάρει 2-3 εβδομάδες μέχρι να ενεργοποιηθεί και είσαι εντάξει.

αυτοι που παιρνουν τηλεφωνο,το κανουν καπως τυχαια.
Ακομα και να ειναι απορρητο το νουμερο σου,μπορει στη τυχη, να σε παρουν.
Ξεκινουν για παραδειγμα απο το νουμερο 210 42..370 μεχρι το 210 42..400, ο επομενος ξεκιναει απ'το 401 εως το 410
και παει λεγοντας.