ΜΗΤΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕΚΟΡ !!!!!

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,705
ο Μητσος μας μακραν το πιο γρηγορο πιστολι το CLUB μας:D :D

Total Posts: 413 (39.94 posts per day)
τετοια ποσοστα ουτε ο Νικος γκαλης δεν ειχε:eek: :eek:

χαχαχ :-)
sucks20yp.jpg

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
Είναι παντρεμένος; (σιγά μην είναι! )

Κυριάκο, απ'ότι έχει πεί μάλλον όχι:D Πότε προλαβαίνει το άτομο απορώ:D

o Μητς ειναι φοβερο ατομο ειμαι χαρουμενος που ειναι φιλος μου και αποτελει ορισμο της ενεργητικοτητας:D :D

ααα δεν σας ειπα το κλαμπ χρηματοδοτει με ενα ευρω το ποστ:eek: :eek: :eek:

Και για όσους νομίζουν ότι ο ΜΗΤΣ είναι πνεύμα, έχω να σας καταδώσω ότι τον έχω δει επανηλλειμένως με τα ίδια μου τα μάτια..

Απόψε, για παράδειγμα (ακτά τις 9:30μ.μ.), τον (ξανα)πέτυχα στο λεωφορείο γυρνώντας σπίτι. Έχω να πω ότι μου δήλωσε ο ίδιος ότι ήταν κουρασμένος(!!!), γιατί το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί πολύ λίγο, γιατί κάνει και ιταλικά και γυμναστήριο και δουλεύει πολλές ώρες και γράφει και στο φόρουμ (όπως θα έχετε διαπιστώσει!)... ουφ! κουράστηκα μόνο να τα γράφω! Πού να τα έκανα κιόλας!..

Μα τί παίρνει αυτό το παιδί και πάει έτσι; Σπιρουλίνα τον ταΐζουνε;;:p

ΜΗΤΣ οι ΜΗΤΣούλες σου σε προσκυνάνε..:cool:

Ρε σεις αμα δεν τον κανετε διαχειριστη αυτός δεν σταματάει!!!!:D

Παιδιά καλημέρα σας! Eίναι απίστευτο το post που μόλις διάβασα! Mε χαροποίησαν πάρα πολύ όλα όσα διάβασα. Eυχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Aν με εκλέξετε για president ΔEΣMEYOMAI (XA! εντελώς πολιτικός) να υλοποιήσω τις επιθυμίες σας!:D :D :D
Πολύ χαίρομαι για την όμορφη παρέα που έχει δημιουργηθεί εδώ και που όλοι σας έχετε συμβάλει σε αυτό. Όσων αφορά την ταχύτητα posting τρέχω με 1.500 μην./ώρα και ούτε η αστυνομία δεν με πιάνει...:D :D :D

Κάντε τον moderator να ησυχάσουμε!!!!!!!:D
Έχει όλες τις προδιαγραφές είναι έξυπνος, έχει χιούμορ, είναι καλό παιδί, ποστάρει σαν τρελός, είναι δημιουργικός... τι κι άλλα θέλετε για να το κάνετε διαχειριστή!!!!:D
Μήτς οι Μητσούλες για σένα δουλεύουμε!!!!!!!;)

Eίστε υπέροχες!;) Aχ βρε Eλενάρα θα φύγεις... Πετάξου το άλλο Σάββατο στην συνάντηση. Δεν είναι και τόσο μακρυά.;) :D :D :D

Νικόλ said:
Κάντε τον moderator να ησυχάσουμε!!!!!!!:D
Έχει όλες τις προδιαγραφές είναι έξυπνος, έχει χιούμορ, είναι καλό παιδί, ποστάρει σαν τρελός, είναι δημιουργικός... τι κι άλλα θέλετε για να το κάνετε διαχειριστή!!!!:D
Μήτς οι Μητσούλες για σένα δουλεύουμε!!!!!!!;)

Nα δουμε ποια του μαγειρεύει και τι τον ταΐζει ????:D:D:D