ΜΗΤΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕΚΟΡ !!!!!

Re: Απάντηση: Re: ΜΗΤΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕΚΟΡ !!!!!

Νικόλ said:
Και μετά σε ενοχλεί που δεν λένε την Σούπερ Λίγκα στα ελληνικά....:damnyou:
Oυπς! Eύστοχο...

Απάντηση: Re: ΜΗΤΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕΚΟΡ !!!!!

MHTΣ said:
XAXA!!! Tο πέτυχες... Έχω υπαλλήλους που γράφουν για εμένα...XAXA!
Εμ σας το είπα εγώ!:Banane0:

πάντως, ορισμένοι,
καλό είναι

να σκέφτονται ότι γράφοντας παντού και όλη την ώρα και απαντώντας ακόμα και στα πιό αδιάφορα σχόλια με μονολεκτικές απαντήσεις ναι μεν ανεβάζουν τον αριθμό των ποστς τους (που είναι ουσιαστικά άνευ αξίας) από την άλλη όμως κατεβάζουν την εκτίμηση των συναδέλφων στο πρόσωπό τους και πολύ περισσότερο την εκτίμηση γιά το ίδιο το site και το περιεχόμενό του.

Δ. Παναγιωτίδης said:
πάντως, ορισμένοι,
καλό είναι

να σκέφτονται ότι γράφοντας παντού και όλη την ώρα και απαντώντας ακόμα και στα πιό αδιάφορα σχόλια με μονολεκτικές απαντήσεις ναι μεν ανεβάζουν τον αριθμό των ποστς τους (που είναι ουσιαστικά άνευ αξίας) από την άλλη όμως κατεβάζουν την εκτίμηση των συναδέλφων στο πρόσωπό τους και πολύ περισσότερο την εκτίμηση γιά το ίδιο το site και το περιεχόμενό του.
Αν μου επιτρέπεται να εκφέρω άποψη θα έλεγα πως συμφωνώ μαζί σου εν μέρη. Κι αυτό γιατί στα τεχνικά ή άλλης φύσεως ουσιαστικά θέματα που ανοίγονται στο φορουμ, είναι πράγματι υψίστης σημασίας να παραμένουν καθαρά από περιτολογίες ώστε να ενημερωνόμεθα επαρκώς και προς την σωστή κατευθυνση, αλλά φαντάζομαι πως στην παρόν θεματολογία (Cafe) επιτρέπεται και λίγη παραφιλολογία:grinning-smiley-043 Φυσικά τα άσκοπα post με μόνο σκοπό της αυξησης των αριθμών ουδεμία σημασία έχει όπως πολύ σωστά είπες.:rolleyes:

δεν εννοούσα εσένα (ή μόνο εσένα).

Είναι κουραστικό να ανοίγεις ένα θέμα, να έχει 100 απαντήσεις, να γεμίζουν σελίδες και οι 50 απαντήσεις να είναι "ναι", "έχεις δίκιο", "μπράβο μεγάλε", "χαχαχα", "γουστάρω" ή έστω μόνο μιά φατσούλα.

Σκεφτείτε το αυτό όλοι.
γιατί ....
εμείς θα ανοίγουμε τις σελίδες

Δ. Παναγιωτίδης said:
δεν εννοούσα εσένα (ή μόνο εσένα).
Δεν το πήρα προσωπικά... απλά κι εγώ κατάθεσα την άποψή μου. Επί της ουσίας, έχεις δίκιο πάντως.

Δ. Παναγιωτίδης said:
πάντως, ορισμένοι,
καλό είναι

Συμφωνώ απολύτως με αυτό και νομίζω ότι πέρα από την πλάκα δεν με έχει παρεξηγήσει κάποιος. Λυπάμαι που το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις και καταλήγει κάπως έτσι αφού εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να έχω μεγάλο αριθμό posts γιατί είναι ανούσιο. Nομίζω ότι ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να απαντάει με την άποψή του σε όποιο θέμα κρίνει ότι θέλει να πάρει μέρος. Παρόλα αυτά νομίζω ότι μερικές φορές ακόμη και σε απαντήσεις μονολεκτικές δίνεται η δυνατότητα, αν θέλετε, να δημιουργηθεί μια επιπλέον ψήφο σε μια απάντηση από ένα διαφορετικό άτομο, πράγμα που πολλές φορές μπορεί να βοηθήσει κάποιον να πάρει μια απόφαση.

Kαι μην με στεναχωρείτε με κάποια σχόλια όπως «Ε πως και μετα ποιος θα παρει το βραβειο μπουρδολογίας?????» κ. Dimostheni γιατί κάποιος που θα διαβάζει αυτά μπορεί να νομίζει ότι το μόνο που λέω είναι κάτι τέτοιο και δεν νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει. Aν αυτό το συμπέρασμα έχετε βγάλει για εμένα τότε μπορώ να αποσυρθώ από την παρέα μας...

Last edited:
Φιλε Μητς δεμ σου ζητησε κανεις να αποσυρθεις απο την παρεα του AVClub. Το μονο που ζητηθηκε ειναι να εισαι λιγο πιο συγκρατημενος στις απαντησεις που ποσταρεις. Αυτο πιστευω εννοουν τα παιδια

MHTΣ said:
Συμφωνώ απολύτως με αυτό και νομίζω ότι πέρα από την πλάκα δεν με έχει παρεξηγήσει κάποιος. Λυπάμαι που το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις και καταλήγει κάπως έτσι αφού εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να έχω μεγάλο αριθμό posts γιατί είναι ανούσιο. Nομίζω ότι ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να απαντάει με την άποψή του σε όποιο θέμα κρίνει ότι θέλει να πάρει μέρος. Παρόλα αυτά νομίζω ότι μερικές φορές ακόμη και σε απαντήσεις μονολεκτικές δίνεται η δυνατότητα, αν θέλετε, να δημιουργηθεί μια επιπλέον ψήφο σε μια απάντηση από ένα διαφορετικό άτομο, πράγμα που πολλές φορές μπορεί να βοηθήσει κάποιον να πάρει μια απόφαση.

Kαι μην με στεναχωρείτε με κάποια σχόλια όπως «Ε πως και μετα ποιος θα παρει το βραβειο μπουρδολογίας?????» κ. Dimostheni γιατί κάποιος που θα διαβάζει αυτά μπορεί να νομίζει ότι το μόνο που λέω είναι κάτι τέτοιο και δεν νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει. Aν αυτό το συμπέρασμα έχετε βγάλει για εμένα τότε μπορώ να αποσυρθώ από την παρέα μας...

ΡΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ............

γραψε οτι θες !!!! οποιος δεν θελει να μη τα διαβαζει ......:grandpa: :grandpa:

Μπελλος Ευαγγελος said:
ΡΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ............

γραψε οτι θες !!!! οποιος δεν θελει να μη τα διαβαζει ......:grandpa: :grandpa:
Συμφωνώ:grinning-smiley-043 αλλά δεν έβλαψε ποτέ το μέτρο!!!-bye-

Απορώ γιατί (κατα)κρίνουμε κάτι το οποίο δε μας ενοχλεί.
Από τι στιγμή που κάποιος γράφει και απαντάει επί παντώς επιστητού και δε θίγει κανένα δε νομίζω ότι τίθεται θέμα να του βάλουμε φραγμούς.
Εξάλλου μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε ή να κάνει και ακριβώς το αντίθετο.
Τι θα κάνουμε τώρα, θα πούμε σε κάποιον που έχει 2 posts μόνο "Εσύ δεν έχεις διακαίωμα να μιλάς, ας έγραφες παραπάνω για να σου απαντήσουμε..." ;
Ας σοβαρευτούμε λίγο.
Συμφωνώ όμως με τον Eki για το μέτρο.
Παρ' όλα αυτά τα μέτρα είναι για να τα ξεπερνάμε....

Last edited:
Τώρα που επανήλθε ο Βαγγέλης ανεβαίνει ο ανταγωνισμός !:Banane0:

Ααα..είναι και ένας panosxgr που συναγωνίζεται σε ταχύτητα και..περιεχόμενο τον ΜΗΤΣ και μάλιστα απειλητικότατα !!!:slapface:

ΜΗΤΣ λάβε τα μέτρα σου..:violent-smiley-030:

George C said:
Απορώ γιατί (κατα)κρίνουμε κάτι το οποίο δε μας ενοχλεί.
Από τι στιγμή που κάποιος γράφει και απαντάει επί παντώς επιστητού και δε θίγει κανένα δε νομίζω ότι τίθεται θέμα να του βάλουμε φραγμούς.
Εξάλλου μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε ή να κάνει και ακριβώς το αντίθετο.
Τι θα κάνουμε τώρα, θα πούμε σε κάποιον που έχει 2 posts μόνο "Εσύ δεν έχεις διακαίωμα να μιλάς, ας έγραφες παραπάνω για να σου απαντήσουμε..." ;
Ας σοβαρευτούμε λίγο.
Συμφωνώ όμως με τον Eki για το μέτρο.
Παρ' όλα αυτά τα μέτρα είναι για να τα ξεπερνάμε....
Εξαρτάται για το τι είδους μέτρα αναφέρουμε και του τρόπους που τα ξεπερνάμε πάντα!!!