mkv ηχος και εικονα

To εμαθες με τον δυσκολο τροπο, δυστυχως.
ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ποτε απο free, οτιδηποτε συμπιεσμενο.
Κατα 99% ειναι κλειδωμενα.
Μονο απο private server συμπιεσμενα αρχεια.
Για αυτο το λογο δεν τα επιτρεπουν σε οποιοδηποτε σοβαρο tracker.

Για τον ηχο δοκιμασε τους decoder που σου ειπαν πιο πριν, οχι το reclock.
Κανε και εναν κοπο και διαβασε και αυτο.
Θα βρεις πολλες απαντησεις στις αποριες σου.
Και θα αποκτησεις αλλες :D

Απάντηση: Re: mkv ηχος και εικονα

παντοσ δεν μπορω να βρω αλλα...και το reclock που κατεβασα δεν λειτουργει...τζαμπα η ταινια..και εχει τελεια εικονα...
αλου η φωνη αλλου η εικονα...
ασε ποθ κατεβαζα απο τα newsbin την τριλογια tou the bourne...130 files....και οταν πιγα να κανω extract τα rar μοθ ζητησε password...ο χρηστοσ δηλαδη...................

Κατ' αρχάς δε μας λες πόσο "αλλού γι' αλλού" είναι ο ήχος:
Αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια όλου του "έργου";
Λίγα msec; Λίγα sec;
Μια πάει μπροστά και μια πίσω από την εικόνα ή μια πιο γρήγορα και μια πιο αργά, αλλά συνεχώς πίσω (ή αντίστοιχα μπροστά) απ' αυτήν;
Τι απ' όλα αυτά συμβαίνει - γίνε, αν μπορείς, λίγο πιο σαφής για να καταλάβουμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται.

Επίσης:
Με ποιον player παίζεις τα .mkv;
Ποιον audio decoder χρησιμοποιείς;

Και τέλος:
Έχεις παίξει άλλα .mkv αρχεία απροβλημάτιστα (όσον αφορα στο συγχρονισμό εικόνας και ήχου);

Γιατί μπορεί τελικά απλά να είναι λάθος οι ρυθμίσεις σου...
Απλά, επειδή ανέφερες το συγκέκριμένο "έργο" και κάποια έκδοσή του όντως είχε πρόβλημα, γι' αυτό σου ανέφερα κατευθείαν το audiofix.

Όσο για το θέμα του password "googlαρέ" το με όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία μπορείς. ;)

Πάντως αν θες, αφού απαντήσεις εδώ, στείλε μου pm με τα στοιχεία και των δύο, μήπως και μπορέσω να σε βοηθήσω...

... "s-ratatouille.mkv" ...

Eγώ πάλι από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, το συγκεκριμένο group το οποίο ονομάζει ετσι χαρακτηριστικά τις δουλειές του, μας εχει συνηθίσει σε ασυνχρόνιστες ή κακές ποιοτικά στην εικόνα εκδόσεις, σε σχέση με τα "καλά"... Εγω τους αποφευγω πια, η περιμένω πρώτα να δω αν υπάρχουν παράπονα για -συνήθως- out of sync...

Απάντηση: Re: mkv ηχος και εικονα

Eγώ πάλι από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, το συγκεκριμένο group το οποίο ονομάζει ετσι χαρακτηριστικά τις δουλειές του, μας εχει συνηθίσει σε ασυνχρόνιστες ή κακές ποιοτικά στην εικόνα εκδόσεις, σε σχέση με τα "καλά"... Εγω τους αποφευγω πια, η περιμένω πρώτα να δω αν υπάρχουν παράπονα για -συνήθως- out of sync...

+1

μονο στη συγκεκρημενη τα;ιναι εχω παρατηρισει μη συνχρονισμο εικονας και ηχου
τα mkv τα παιζω ωσ επιτοπληστων με τον kplayer μιας και ειναι ο μοναδικος που που δινει την καλυτερη εικονα ανεξαρτητος αρχειου ,παιζει σχεδον τα παντα χωρις ιδιεταιρα προβληματα και κομπιασματα.
δτην συγεκριμενη ταινια ο ηχος προηγειται κατα περιπου 2-3 sec καθολη τη διαρκεια της ταινιας