MKV playback in DM800

Μπορεί να εξηγήσει κάποιος με ποιο πρόγραμμα βάζουμε τους υπότιτλους μέσα στην ταινία (στο container ή / και στο video stream)?
Αν το θες για να το δεις μετά στον DM800 δεν αναγνωρίζει υπότιτλους στο container toy mkv

Αν το θες για να το δεις μετά στον DM800 δεν αναγνωρίζει υπότιτλους στο container toy mkv

Αυτό το κατάλαβα... όμως σύντομα θα το φτιάξουν και αυτο το feature οπότε καλό θα ήταν να ξέραμε πως βάζουμε stream υποτίτλων στο matroska.

Επιπλέον πως τους βάζουμε πάνω στο video stream?

Έχω πειραματιστεί με το media coder αλλα δεν μου φαίνεται καλή λύση, τόσο σε ποιότητα όσο και σε σταθερότητα (σκάει αρκετές φορές).

Φίλε vag71, νομίζω ότι όλες οι ερωτήσεις σου έχουν ήδη απαντηθεί πολλές φορές στην κατηγορία "HOME THEATER PC". Ρίξε μια ματιά εκεί και θα σου λυθούν όλες αυτές οι απορίες που έχεις. -bye-

DivX αρχεία μπορούμε να δούμε με τον DM800? Δικίμασα ένα αλλά ο media player του gemini δεν το επαιζε. Αντίθετα έπαιξε μια χαρά ένα αρχείο mkv.

Επειδη δεν εχω αχοληθει με τα mkv αρχεία τι ειδους αρχεια ειναι αυτα ?που τα βρισκουμε? και σε ποιο φακελο του δεκτη τα βαζουμε?

-Είναι αρχεία video, υψηλής ευκρίνειας, high definition στα 720p και στα 1080p.
Αν δεις κάποιο θα καταλάβεις γιατί μιλάμε. Είναι μεγάλου μεγέθους. Τα μικρά στα 4,3GB τα μεγάλα (1080) από 8 GB και πάνω.

-Τα βρίσεις σε όλα τα τορεντάδικα.

-Στο σκληρό του δέκτη φτιάξε ένα φάκελο MKV και ρίξε μέσα τα αρχεία.

Άμα είναι να καθόμαστε να ενσωματόνουμε υπότιτλους τα βλέπουμε και από το htpc... Στα 1080p πως τα πάει...?

srt υπότιτλους υποστηρίζει? Αυτό είναι το πιο βασικό προς το παρόν. Αν δεν... τότε τι λέμε?

Απάντηση: Re: MKV playback in DM800

Νικόλα πέταξες την βόμβα και έφυγες....:vroam:

Οπα παιδια δεν ειχα δει το thread καιρο και δεν ειδα τι γραψατε συγκεκριμενα δεν ξερω αν υπαρχει HD εκδοση {πρεπει να υπαρχει} εγω λεω για εναν κοινο converτοτα γενικα μετατρεπει τα παντα!!!!

link:

http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/

Και ο mediacoder ειναι καλος που λεει ο vag71 αλλα δεν το χρησιμοποιω!!!!

Re: Απάντηση: MKV playback in DM800

Άμα είναι να καθόμαστε να ενσωματόνουμε υπότιτλους τα βλέπουμε και από το htpc... Στα 1080p πως τα πάει...?
ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ......gemini 3.90!

Καλησπέρα παιδιά αν και νέος στα δορυφορικά πήρα πρόσφατα έναν Dreambox 800. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να δώ mkv από usb?
Σε τί format πρέπει να είναι το usb?
Έχω τον Gemini 3.80.