.MKV σε DVD.... Πώς???

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα
Όπως λέει και το θέμα, έχω κάποιες ταινιες σε .mkv high definition 720p και θα ηθελα να τις μετατρεψω σε dvd (mpeg2 720X576p) βαζοντας μεσα και τους Ελληνικους υποτιτλους και κρατώντας τον αρχικό 5.1 ήχο, έτσι ώστε να παίζουν σε κανονικό dvd player....

Δοκίμασα με το Nero Recode, αλλά δεν αναγνωρίζει τα mkv αρχεία.... Υπάρχει άλλο πρόγραμμα?? Και με ποιο τρόπο???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :ernaehrung004:

Συνηθως με το CONVERTXtoDVD και με το Avi2Dvd(δωρεαν) δεν υπαρχει προβλημα.

Αυτά τα προγράμματα κρατάνε και τον 5.1 AC3 και DTS ήχο που έχουν τα .mkv???

Και μπορώ να περάσω μέσα και τους υπότιτλους που είναι συγχρονισμένοι με το .mkv, (srt) ΧΩΡΙΣ περαιτέρω επεξεργασία??? :grandpa:

Κανα άλλο πρόγραμμα, υπάρχει?

Thanks! :ernaehrung004:

Y.Γ: Λογικά η εικόνα που θα έχει το dvd μετά, θα είναι καλύτερη από την εικόνα των έτοιμων dvd, λόγω του ότι θα προέρχεται από HD αρχείο 720p σωστά???

Γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα με το convertx2dvd ( ναι το χρησιμοποιώ και εγώ ) να δεις εαν θα σου αρέσει το αποτέλεστα , ναι διαβάζει εξωτερικούς υπότιτλους και εαν θυμάμαι καλά κρατάνε όλους τους ήχους ...

ΥΓ όχι , η εικόνα ίσως είναι λίγο κατώτερη ...

ΣΕ καποιες περιπτωσεις ειχα καποιο προβλημα με καποια αρχεια με aac ηχο
Ακουγα μετα μονο ενα βουητο/θορυβο.Η Ποιοτητα ηταν καλη(τουλαχιστον σε 29´'tv).Δοκιμασε τα.

Δοκίμασα και εγώ το ConvertXtoDvd και σπάει η εικόνα στο τελικό αρχείο, ενώ οι υπότιτλοι σταδιακά αποσυγχρονίζονται από την εικόνα (κάτι που δεν συμβαίνει στο .mkv)...:damnyou:

Κάποιο άλλο πρόγραμμα έχει κανείς να προτείνει?
Thanks! -bye-

τι ρυθμισεις ειχες?

επειδη στο παρελθον οσες φορες και να το δουλεψα το προγραμμα αυτο δεν ειχα τα προβληματα που αναφερεις!