mls super smart tv

enigmatiko40

Senior Member
23 May 2010
447
Αθηνα
Καλη σας μερα και χρονια πολλα. Ετυχε να ψαχνω αυτες τις ημερες για καποια τηλεοραση και επεσαν τα ματια μου στην 49" MLS smart tv. Ξερω οτι ειναι Ελληνικη εταιρια και οτι η τηλεοραση πιθανον φοραει πανελ της TCL απο την Κινα, αλλα παραταυτα για τα 649 ευρω που την δινει το site της MLS (http://www.mlsshop.gr/super-smart-tv/mls-super-smarttv-49) ειναι μια προταση αρκετα δελεαστικη. Ρωτησα και σε ενα καταστημα του Κοτσοβολου και μου ειπαν οτι ειναι υποδεεστερη των Lg και Samsung. Αμεσως να πουλησουνε αυτο που θελουνε(προσωπικη μου αποψη). Εγω την ειδα στο καταστημα ανοιχτη και σαν οθονη μου αρεσε. Η απορια μου τωρα ειναι η εξης. Την εχει καποιος συμφορουμιτης? Για αυτα που παρεχει οντως τα κανει η απλα ειναι διαφημιση? Εννοω την MAIC και ολα τα καλουδια που υπαρχουν ηδη στα tablet και τα smartphones της εταιριας αν λειτουργουν αξιοπιστα οπως και το Android λειτουργικο.
Επισης προσωπικα δεν εχω το ζορι να ειμαι κολλημενος με ονοματα, γιατι κατα καιρους εχω ακουσει εδω στο forum για τηλεορασεις τως 2000 ευρω και ανω να εχουν τρομερα προβληματα αναντικαταστατα μετα την εγγυηση και χωρις υποστηριξη τις πιοτερες φορες. Ολα τα αλλα ειναι καθολικο θεμα marketing και προωθησης μεσω των καταστηματων πωλησης και στανταρ το ουσιωδες ειναι εμφανως το ενδιαφερον στην προμηθεια των δευτερων.
Δεν συγκρινω υλικα(hardware) ουτε software με ¨μεγαλυτερα¨ ονοματα στον χωρο. Εγω αλλο ανεφερα. Οποιος ασχολειται λιγο βαθυτερα με τα θεματα αυτα πιστευω πως εχει καταλαβει.
Στο θεμα μας ομως. Θα ηθελα αν καποιος ειναι κατοχος της MLS super smart tv να μου πει μεσα σε λιγες γραμμες ενα mini-review για την συγκεκριμενη τηλεοραση.
Σας ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα το thread.

Πάντως υπάρχουν πιο φτηνες samsung και lg σε αυτές τις ίντσες και σε αυτά τα λεφτά αν ο λόγος που θέλεις να την αγοράσεις είναι οικονομικός.
Πχ η 49 ιντσών Κ5500 της samsung έχει 499 τώρα στον κοτσώβολο (είναι smart και αυτή)
650 ευρώ τα θεωρώ πολλά από την στιγμή που και 55 ίντσες βρίσκεις με τόσα.

Φίλε μου γενικά μακριά από την mls. Έχουν το χειρότερο after sales service. Και στην εποχή αυτή δεν είναι για πειράματα.

Καταρχας ειναι υπερκινεζιες ολα τους τα προιοντα...Μακρια και αγαπημενοι...