μμμμ... τι πετυχα γραφω εγω το πρωτο thread...

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Ασκοπα τελιως απλα επειδη το ειδα πρωτος ας γραφουμε εδω τις εντυποσεις μας για την δημιουργεια της ενωτητας...-bye-

Ειλικρινα σε τιποτα ομως...:flipout::flipout:απλα ειπα να γραψω ενα thread...τωρα εαν θελετε κρατιστετο ετσι ως καλωσορισμα στην ενωτητα nova...ή για γενικες ερωτισεις ή απλα σβηστε το...-bye-

Φαγωθήκατε για νέα ενότητα αποκλειστικά για νόβα, πείτε και ένα ευχαριστώ βρε στον συντονιστή !!!! :D

Πλέον τα δορυφορικά έχουν 7 περιοχές. Προσωπικά πιστεύω πως είναι υπερβολικό, αλλά θα δούμε στην πράξη πως θα πάει. Η βασική μου ένσταση είναι πως λόγω των πολλών περιοχών μπορεί να χάσω κάποια threads και έτσι να μην απαντηθούν ερωτήσεις ή απορίες φίλων.

Απάντηση: Re: μμμμ... τι πετυχα γραφω εγω το πρωτο thread...

Είχαμε δεν είχαμε της κάναμε και ενότητα της κυράς, μπράβο μας για μια ακόμα μια φορά. Λέτε τώρα να κάνει την τιμή της ποιο χαμηλή, λέω εγώ τώρα:vroam:

Εγώ ελπίζω να μας φέρει γρήγορα το High Definition με πολλά κανάλια και μείωση τιμής.

Και επιπλέον το 3d ... με καλούς decoder που να έχουν διπλάσια δύναμη από τους κλασικούς ώστε να αποκωδικοποιούν full το 3d σήμα και όχι όπως οι κακόμοιροι ξένοι που πρέπει να συμβιβαστούν με τις δυνατότητες των παλιών.

Τότε θα αξίζει σίγουρα να έχει δική της κατηγορία :)

ΥΓ
Πέρα από την πλάκα νόμιζα ότι θα είναι κακή κίνηση λόγο έλλειψης ιδιαίτερου περιεχομένου, αλλά τελικά μπορεί να υπάρχουν αρκετά που μπορούν να μπουν ... είναι η μόνη Ελληνική εταιρία στον χώρο και ίσως πρέπει να έχει το δικό της μέρος

Εγώ ελπίζω να μας φέρει γρήγορα το High Definition με πολλά κανάλια και μείωση τιμής.

Και επιπλέον το 3d ... με καλούς decoder που να έχουν διπλάσια δύναμη από τους κλασικούς ώστε να αποκωδικοποιούν full το 3d σήμα και όχι όπως οι κακόμοιροι ξένοι που πρέπει να συμβιβαστούν με τις δυνατότητες των παλιών.

Τότε θα αξίζει σίγουρα να έχει δική της κατηγορία :)

ΥΓ
Πέρα από την πλάκα νόμιζα ότι θα είναι κακή κίνηση λόγο έλλειψης ιδιαίτερου περιεχομένου, αλλά τελικά μπορεί να υπάρχουν αρκετά που μπορούν να μπουν ... είναι η μόνη Ελληνική εταιρία στον χώρο και ίσως πρέπει να έχει το δικό της μέρος

Καταφθάνει και ο ΟΤΕ όπου να 'ναι ... Με έναν παίκτη, ακόμα και το ωραιότερο παιχνίδι χάνει το ενδιαφέρον του μετα απο κάποιο καιρό ;)

Μπραβο πειρε φορα το thread αντε ελπιζω και γενικο της ενωτητας Nova...
Μετα και εγω απο την μερια μου θα ηθελα να πω μπραβο στους συντονιστες που
"ανοιγουν" και την ενωτητα των δορυφορικων με λιγες παραπανω ενωτητες και ενωητε οτι ειναι λιγες οσες ποιο πολλες τοσο ποιο ευκολα θα βρισκουμε για το θεμα που μας ενδιαφερη....
Απο εκει και περα και εγω τις καλυτερες ευχες μου στην Nova για ενα HD καναλι εστω ενα να εχουμε να κανουμε κατι το καλοκαιρι....-bye-

Ας βοηθήσουμε όλοι τη νοβα να αναβάσει επιτέλους το δικό της hd κανάλι. Ας ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό όπου όλοι θα μπορούν να καταθέτουν οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν για να γίνει επιτέλους το όνειρο πραγματικότητα.
Η νοβα δεν είναι εγκλωβισμένη. Τη στηρίζουμε όλοι εμείς. Αγαπάμε τη νοβα - στηρίζουμε τη νοβα..
Για τη νοβα ρε γμττττ:fahne90:

Ας βοηθήσουμε όλοι τη νοβα να αναβάσει επιτέλους το δικό της hd κανάλι. Ας ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό όπου όλοι θα μπορούν να καταθέτουν οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν για να γίνει επιτέλους το όνειρο πραγματικότητα.
Η νοβα δεν είναι εγκλωβισμένη. Τη στηρίζουμε όλοι εμείς. Αγαπάμε τη νοβα - στηρίζουμε τη νοβα..

Εδω γελαμε να φανταστω ε;

Ε είπα να σπρώξω λίγο την κατάσταση μπας και γίνει το πολυπόθητο:D

Την ιδια απηχηση θα εχει ο λογαριασμος με τον Πρωπατορα του για την Ελλαδα...:flipout::flipout::flipout:-bye-