MMS ένδειξη ότι δεν παραδόθηκε

George C

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,718
Έχω την έκδοση 3.0 με Vodafone και ενώ το MMS το λαμβάνει ο παραλήπτης κανονικά εμένα μου βγάζει ένα θαυμαστικό ότι δεν παραδόθηκε.
Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος;

και σε μενα το εχει κανει με vodafone. Παιδικες ασθενειες George.

Με OS 3.0 και SwirlyMMS2 με Wind, δεν έχω τέτοιο θέμα. Το δείχνει κανονικά στα απεσταλμένα.

Δεν αγοράζει λέω γω η apple το swirlymms να το βάζει από default στα λειτουργικά της να μάθει πως πρέπει να 'ναι οι σοβαρές εφαρμογές;

Για sms Οχι. Αναλόγως την εταιρεία που είσαι βάζεις κάτι κωδικούς πριν γράψεις το μήνυμα και σου έρχεται αναφορά. Δυστυχώς στην Wind για να δουλέψει το σύστημα αυτό πρέπει να είναι γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες το μήνυμα.

Για mms δεν γνωρίζω. (σιγά μην έχει.... )

Εμένα με vodafone όσες φορές έχω στείλει mms δεν μου έχει βγάλει ποτέ τέτοιο μήνυμα. Κάνατε μέσω του iTunes update τα settings του carrier ή όχι μήπως?

Re: Απάντηση: MMS ένδειξη ότι δεν παραδόθηκε

Κάνατε μέσω του iTunes update τα settings του carrier ή όχι μήπως?
Ναι απ' όσο θυμάμαι. Τι ρυθμίσεις έχεις εσύ;

Με OS 3.0 και SwirlyMMS2 με Wind, δεν έχω τέτοιο θέμα. Το δείχνει κανονικά στα απεσταλμένα.

Δεν αγοράζει λέω γω η apple το swirlymms να το βάζει από default στα λειτουργικά της να μάθει πως πρέπει να 'ναι οι σοβαρές εφαρμογές;

Τάσο είσαι υπερβολικός....επειδή δούλεψα και τα swirlymms η γνώμη μου είναι ότι ο τρόπος της Apple είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερος και λειτουργικότερος από τα swirlys...και παρεπιπτώντος δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα-με Vodafone-στα mms...

Νάσο τι ρυθμίσεις έχεις μπορείς να δεις;
Αν και έχω αφήσει αυτές της Vodafone αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

μετά το update carrier settings - το έκανα προχθές που γύρισα από τις διακοπές - δεν υφίσταται το πρόβλημα.

με το που συνέδεσα το iphone γυρνώντας από δεκαήμερο διακοπών - με διαπιστωμένο το πρόβλημα με τα μουμουσου - και άνοιξα το itunes για συγχρονισμό, μου έβγαλε μήνυμα για update carrier settings και αποδέχτηκα την εγκατάσταση. έκτοτε, το πρόβλημα καπούτ. that's all folks!-bye-

Απάντηση: Re: MMS ένδειξη ότι δεν παραδόθηκε

Νάσο τι ρυθμίσεις έχεις μπορείς να δεις;
Αν και έχω αφήσει αυτές της Vodafone αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Γιώργο έχω τις ρυθμίσεις της Vodafone...

ισχύει ό,τι έγραψε και ο Βαγγέλης...

Νάσο μπορείς να μου τις στείλεις;
Εγώ πάντως και σήμερα που το έκανα sync δε μου είπε τίποτα για update τα settings.