Παναγιώτης Ψαρράς AVClub Enthusiast 20 June 2006 832 Άρτεμις κοινώς Λούτσα 6 July 2007 #1 Εδώ και λίγες μέρες έκαναν την εμφάνιση τους οι μνήμες ddr3. Λέτε να έχουμε διαφορά σε hd ταινίες με αυτές; Α! και κάτι ακόμα! Δεν υπάρχει διαφορά στο slot, μεταξύ DDR2 και DDR3;
Εδώ και λίγες μέρες έκαναν την εμφάνιση τους οι μνήμες ddr3. Λέτε να έχουμε διαφορά σε hd ταινίες με αυτές; Α! και κάτι ακόμα! Δεν υπάρχει διαφορά στο slot, μεταξύ DDR2 και DDR3;
Browser AVClub Fanatic 17 June 2006 10,573 6 July 2007 #2 Νομιζω καμμια. Για το σλοτ κοιτα σε μια εταιρια με μνημες και θα το διαπιστωσεις ευκολα απο τον αριθμο των πιν και τη θεση της εγκοπης. Δεν το ξερω! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ !!!!!! Last edited: 6 July 2007
Νομιζω καμμια. Για το σλοτ κοιτα σε μια εταιρια με μνημες και θα το διαπιστωσεις ευκολα απο τον αριθμο των πιν και τη θεση της εγκοπης. Δεν το ξερω! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ !!!!!!
Νίκος Σχ. Supreme Member 12 July 2006 4,221 Θεσσαλονίκη 6 July 2007 #3 οχι , δεν κάνουν hardware decoding ... Ασε που είναι αρκετά ακριβές και φυσικά δεν ξεπερνούν τις καλές DDR2 προς το παρόν ...
οχι , δεν κάνουν hardware decoding ... Ασε που είναι αρκετά ακριβές και φυσικά δεν ξεπερνούν τις καλές DDR2 προς το παρόν ...
spcav AVClub Fanatic 18 August 2006 17,313 6 July 2007 #4 Ας δω και RAM να κάνει HA σε HD υλικό και τι στον κόσμο. (νομίζω έχει βγει και ένα floppy που το κάνει). (ελπίζω να μην μου προσβλήθηκε κανείς ) Λύσσα σας έχει πιάσε με το HA τελευταία. Δλδ μετά το 10% των 2Χ00 που θέλετε να φτάσουμε στο –Χ% DDR3: Ίδιος αριθμός επαφών (αν θυμάμαι καλά) – Διαφορετική θέση εγκοπής ΥΓ Google is your best friend.
Ας δω και RAM να κάνει HA σε HD υλικό και τι στον κόσμο. (νομίζω έχει βγει και ένα floppy που το κάνει). (ελπίζω να μην μου προσβλήθηκε κανείς ) Λύσσα σας έχει πιάσε με το HA τελευταία. Δλδ μετά το 10% των 2Χ00 που θέλετε να φτάσουμε στο –Χ% DDR3: Ίδιος αριθμός επαφών (αν θυμάμαι καλά) – Διαφορετική θέση εγκοπής ΥΓ Google is your best friend.
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,743 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 6 July 2007 #5 Έχουμε είδη CPUs, μνήμες & κάρτες γραφικών οι οποίες είναι υπέρ-αρκετές για HD playback. Δεν έχουμε τίποτα (ουσιαστικό) να κερδίσουμε από τις DDR3.
Έχουμε είδη CPUs, μνήμες & κάρτες γραφικών οι οποίες είναι υπέρ-αρκετές για HD playback. Δεν έχουμε τίποτα (ουσιαστικό) να κερδίσουμε από τις DDR3.
Alexandros_Wallace Supreme Member 3 June 2007 4,104 Dystopia 8 July 2007 #7 Ειναι νωρίς για DDR3 και ναι θέλουν άλλα motherboard. Eιναι πολύ ακριβές για τις διαφορές τους απο τις DDR2.
Ειναι νωρίς για DDR3 και ναι θέλουν άλλα motherboard. Eιναι πολύ ακριβές για τις διαφορές τους απο τις DDR2.
lykman Supreme Member 29 June 2006 5,798 Aθήνα 8 July 2007 #8 Yπάρχουν πάντως και Μ/Β που εχουν και ddr2 & ddr3 slots... Π.χ. MSI P35 NEO COMBO-F , GIGABYTE P35C-DS3R , ASUS P5KC ...
Yπάρχουν πάντως και Μ/Β που εχουν και ddr2 & ddr3 slots... Π.χ. MSI P35 NEO COMBO-F , GIGABYTE P35C-DS3R , ASUS P5KC ...