Modem Otenet

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Μολις εκανα τη συνδεσμολογια με τον εξοπλισμο που μου δωσανε απο τον ΟΤΕ για τη συνδεση ADSL. Το τηλεφωνο μου λειτουργει κανονικα. Πως θα ξερω αν ενεργοποιηθηκε η γραμμη μου (μετατροπη σε ADSL), υπαρχει καποια ενδειξη ή θα πρεπει να τηλεφωνησω στην ΟΤΕΝΕΤ?

το βελακι θα γινει πρασινο αλλιως ειναι κοκκινο κανονικα ομως πρεπει να σε παρουν τηλεφωνο αν και θα ελεγα να μην τους περιμενεις και να τους ζαλιζεις εσυ:grandpa: -bye-

πιο πακετο πηρες και ποσο ?

Τα 2mbps εχω παρει, με τα 26 το μηνα.
Πως θα γινει το βελακι πρασινο αφου ακομα δεν μου δωσανε username και password ομως???

Οταν ενεργοποιηθει δηλαδη θα αναψει το λαμπακι στο μοντεμ με τη ενδειξη "ADSL"?

panosxgr said:
Πως θα γινει το βελακι πρασινο αφου ακομα δεν μου δωσανε username και password ομως???
Δεν έχει σημασία αυτό που γράφεις με τον συγχρονισμό του modem...Πάνο ήλθες Ελλάδα και σου πήραν τα μυαλά ο φραπές, η θάλασσα και το κορίτσι σου!!! :ernaehrung004:

panosxgr said:

Άλλο ενεργοποίηση γραμμής,(δηλαδή μετατροπή της υπάρχουσας PSTN ή ISDN σε ADSL),και συγχρονισμός του modem.και άλλο η πρόσβαση που επιτυγχάνεται με την εισαγωγή του username και password που θα σου δώσουν κάποια στιγμή.

Μόλις δεις να συγχρονίζει το modem μπορείς να μπεις και με άλλους κωδικούς από κάποιο γνωστό σου ως που να έρθουν οι δικοί σου.
Το έχω κάνει,(με κολητό μου που είχαμε το ίδιο ακριβώς πακέτο)
αν και δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.