Xμμμ..... μάλλον θα πρέπει κάπου να το δοκιμάσω πριν αποφασίσω...... πάντως το Modern Warfare 1 ήταν για μένα το καλύτερο action/shootemup που έπαιξα ως τώρα.... οπότε περιμένω ΠΟΛΛΑ....
Στην αρχη δεν παλευεται. Μετα ερχεται η συνηθεια.
Παίδες, ερώτηση ηλιθίου....
Μια και δεν έχω παίξει ποτέ τέτοιο παιχνίδι σε κονσόλα.... πως παλεύεται ο χειρισμός χωρίς ποντίκι?????? Πως σημαδεύεις γρήγορα με το όπλο με το χειριστήριο???
Ρωτάω γιατί είμαι χρόνια pcάκιας.... και τώρα έχω προγραμματίσει τα χριστούγεννα να πάρω το slim, οπότε δεν ξέρω αν συμφέρει να περιμένω να το πάρω κατευθείαν για PS3 και όχι για PC...
Δεν παλευεται για τους gamers , για τα hardcore fanboys παλευεται
:ADFADF1:
Να υποθεσω οτι εσυ εισαι Gamer και οι υπολοιποι ειμαστε Hardcore fanboys...
Γνωμη μου , παρε μια καρτα φτηνη και καλη στο pc http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-Pci-X-8800Gt-512Mb-92536-70.htm
Μαλλον αυτο το ερωτημα πρεπει να το κανεις στην pc gaming community που αριθμει εκατονταδες εκ..
Το modern warfare 2 , θα ειναι καλυτερο με ποντικι παρα με pad , καλο το Ps3 αλλα και το pc πρεπει να αξιοποιηθει λιγακι , να πληρωνεις συνεχεια δεν λεει , δεν εχουμε καμια μηχανη να κοβει λεφτα ..
Σαν "αισθηση" θεωρω οτι με το pad εισαι πιο "μεσα" στο παιχνιδι
Αληθεια τι ρεαλιστικοτητα εχει ενα παιχνιδι fps οταν καποιος παιζει με το ποντικι?
Αυτο ακριβως ειπα και εγω...
Του Τρισαλον μαλλον του αρεσει το ποντικι επειδη στο PC τα παιχνιδια ειναι τζαμπα , εκανε την αναγκη φιλοτιμο οπως παντα δηλαδη...
Εσυ μας ελεγες για ρεαλιστικοτητα και θεωρεις το ποντικι και το πληκτρολογιο πιο ρεαλιστικο σαν χειριστηριο?
ΥΓ. "Μετρια γραφικα και χειρισμο" το βαφτισαμε τωρα επειδη εχει 65 ευρω?:worshippy:
Αγαπητε το ποντικι ειναι καλυτερο στα fps οτι και να λες ,βαλε 2 παιχτες να παιξουν ο ενας με ποντικι και ο αλλος με pad , να δεις αυτος με το pad δεν θα προλαβει να κουνηθει καν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.