Modern Warfare 2

Παίδες, ερώτηση ηλιθίου....

Μια και δεν έχω παίξει ποτέ τέτοιο παιχνίδι σε κονσόλα.... πως παλεύεται ο χειρισμός χωρίς ποντίκι?????? Πως σημαδεύεις γρήγορα με το όπλο με το χειριστήριο???

Ρωτάω γιατί είμαι χρόνια pcάκιας.... και τώρα έχω προγραμματίσει τα χριστούγεννα να πάρω το slim, οπότε δεν ξέρω αν συμφέρει να περιμένω να το πάρω κατευθείαν για PS3 και όχι για PC...

Δεν παλευεται για τους gamers , για τα hardcore fanboys παλευεται

Κοιτα να δεις πως εχει το πραγμα , τα exclusives τα χαιρομαστε γιατι δεν υπαρχουν στο pc , οποτε ψυχολογικα μας φαινονται και τελεια στον χειρισμο βλεπε killzone -2 κλπ.

Αλλα τα multiplatform δεν παλευονται στην κονσολα με καμια δυναμη, ουτε σε γραφικα που ξενερωνεις ολιγον τι βλεπωντας την ποιοτητα στο pc , ουτε σε χειρισμο .

Tο ποντικι σε μερικες κατηγοριες οπως mmo- strategy - fps ειναι αναντικαταστατο
Ειναι και μονο αστειο να ανεφερονται συγκρισεις ποντικου vs pad
Και σου τα λεει ενας που εχει παιξει πανω απο 150 παιχνιδια στο ps3

Γνωμη μου , παρε μια καρτα φτηνη και καλη στο pc http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-Pci-X-8800Gt-512Mb-92536-70.htm να χαιρεσαι ολα τα Mutli σε καλυτερη ποιοτητα και χειρισμο ,και το ps3 για τα exclusives του , ετσι και αλλιως σε χρονο dt θα κανεις αποσβεση τα λεφτα της καρτας , αφου θα κατεβαζεις free απο τα torrentadika

Τουλαχιστον απο τοτε που πηρα καρτα , γλυτωσα πεταμενα λεφτα που εδινα σε multi ειτε σε αγορες ειτε σε ενοικιασεις

θελω να σας πω σαν κατοχος ολων των call of duty 3 4 και 5 για το ps3 το εξης..το 3 το ειχε η activision με εταιρια αναπτυξης την treyard..to 4
( Modern Warfare)παλι η εταιρια activision αλλα την αναπτυξη.. με την φοβερη κινηση και το gameplay ηταν της infinity award..στο 5 (world at war) το πηρε παλι η treyard αλλα δυστυχως ηταν μετριο σε ολα σε σχεση με το προκατοχο του..ειναι θεμα μηχανης αναπτυξης των εταιριων..
ας ελπιζουμε οτι το Modern Warfare 2 εχει επιστρεψει στην ..μαμα εταιρια αναπτυξης..τοτε θα μιλαμε για ενα νεο πρωτοποριακο shoot-em up..το περιμενω και εγω με αγωνια..

Δεν παλευεται για τους gamers , για τα hardcore fanboys παλευεται

:ADFADF1:

Να υποθεσω οτι εσυ εισαι Gamer και οι υπολοιποι ειμαστε Hardcore fanboys...

Αληθεια τι ρεαλιστικοτητα εχει ενα παιχνιδι fps οταν καποιος παιζει με το ποντικι?

Εκτος και αν ειναι ψιλα γραμματα αυτα βεβαια...

ΥΓ. Να υποθεσω οτι οι αληθινοι gamers εχουν παντα ενα τορενταδικο ευκαιρο για κατεβασμα οπως λες?

Last edited:
:ADFADF1:

Να υποθεσω οτι εσυ εισαι Gamer και οι υπολοιποι ειμαστε Hardcore fanboys...

Μαλλον αυτο το ερωτημα πρεπει να το κανεις στην pc gaming community που αριθμει εκατονταδες εκ..

Το modern warfare 2 , θα ειναι καλυτερο με ποντικι παρα με pad , καλο το Ps3 αλλα και το pc πρεπει να αξιοποιηθει λιγακι , να πληρωνεις συνεχεια δεν λεει , δεν εχουμε καμια μηχανη να κοβει λεφτα ..

Γνωμη μου , παρε μια καρτα φτηνη και καλη στο pc http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-Pci-X-8800Gt-512Mb-92536-70.htm

Kαλά απίστευτο αλλά.... αυτή έχω.... όχι απλά το ίδιο chipset, την ίδια μάρκα, και το ίδιο πακέτο... :D:D:D:D

... βέβαια την είχα πάρει πριν από 2 χρόνια, ακριβώς τη μέρα που κυκλοφόρησε, πληρώνοντας 200 ευρώ.... αλλά δε βαριέσαι.... πραγματικά μέχρι σήμερα δεν έχω βρει παιχνίδι που να μην το παίζει σε τουλάχιστον very high graphics configuration.... (εντάξει, δεν επιλέγω 16x antialiasing)... :ernaehrung004:

Last edited:
Eγω εχω την 2900ΧΤ της ASUS και ειναι σουπερ την ειχα πληρωσει κοντα 400 ευρω..

Μαλλον αυτο το ερωτημα πρεπει να το κανεις στην pc gaming community που αριθμει εκατονταδες εκ..

Το modern warfare 2 , θα ειναι καλυτερο με ποντικι παρα με pad , καλο το Ps3 αλλα και το pc πρεπει να αξιοποιηθει λιγακι , να πληρωνεις συνεχεια δεν λεει , δεν εχουμε καμια μηχανη να κοβει λεφτα ..

To τι ειναι καλυτερο, και τι ειναι χειροτερο, ειναι κατι το οποιο ειναι εντελως υποκειμενο επι του θεματος.
Για εσενα μπορει να ειναι καλυτερο το ποντικι, για εμενα το pad.

Σαν "αισθηση" θεωρω οτι με το pad εισαι πιο "μεσα" στο παιχνιδι

Σαν "αισθηση" θεωρω οτι με το pad εισαι πιο "μεσα" στο παιχνιδι

Αυτο ακριβως ειπα και εγω...

Αληθεια τι ρεαλιστικοτητα εχει ενα παιχνιδι fps οταν καποιος παιζει με το ποντικι?

Του Τρισαλον μαλλον του αρεσει το ποντικι επειδη στο PC τα παιχνιδια ειναι τζαμπα , εκανε την αναγκη φιλοτιμο οπως παντα δηλαδη...

Αυτο ακριβως ειπα και εγω...

Του Τρισαλον μαλλον του αρεσει το ποντικι επειδη στο PC τα παιχνιδια ειναι τζαμπα , εκανε την αναγκη φιλοτιμο οπως παντα δηλαδη...

11 χρονια κοντα κατοχος pc , εμαθα σε ποντικι μερικες κατηγοριες παιχνιδιιων ,οπως εκατομμυρια αλλοι σαν και μενα , οποτε παιξε και empire total war - diablo με το pad για να εισαι μεσα :smash:
Αγαπητε το ποντικι ειναι καλυτερο στα fps οτι και να λες ,βαλε 2 παιχτες να παιξουν ο ενας με ποντικι και ο αλλος με pad , να δεις αυτος με το pad δεν θα προλαβει να κουνηθει καν

Ορισμενες κατηγοριες παιχνιδιων ειναι για ποντικι και pc ,τωρα αν εσενα σου αρεσει να παιζεις το cod wf2 και πολλα multiplatform σε μετρια γραφικα και χειρισμο δικαιωμα σου να υποστηριξεις το xbox , προτιμω την ποιοτητα απο την μετριοτητα

Last edited:
Τι σχεση εχει το diablo με το cod?
Στην ιδια λογικη, λες μηπως οτι το ποντικι ειναι οτι καλυτερο επισης για το ... tetris???

Εσυ μας ελεγες για ρεαλιστικοτητα και θεωρεις το ποντικι και το πληκτρολογιο πιο ρεαλιστικο σαν χειριστηριο?

ΥΓ. "Μετρια γραφικα και χειρισμο" το βαφτισαμε τωρα επειδη εχει 65 ευρω?:worshippy:

Εσυ μας ελεγες για ρεαλιστικοτητα και θεωρεις το ποντικι και το πληκτρολογιο πιο ρεαλιστικο σαν χειριστηριο?

ΥΓ. "Μετρια γραφικα και χειρισμο" το βαφτισαμε τωρα επειδη εχει 65 ευρω?:worshippy:

Aλλο ρεαλιστικο animation και αλλο χειρισμος . επισης το killzone 2 αν υπηρχε στο pc δεν θα το επαιρνα στο ps3
Γιαυτο παιρνουμε τις κονσολες για τα exclusives , αλλα οι xboxακιδες εκει το χαβα τους , τα θεωρουν ολα καλυτερα στην κονσολα τους

Πηγαινε να δεις πως ειναι σε pc το cod και σε γραφικα και σε χειρισμο
Γιαυτο παιρνουμε vga , ποιοιτητα - χειρισμος και τελος δωρεαν games , τωρα ποιος ειναι ο οφελειμενος της υποθεσης ασε τους λογικους ανθρωπους να κρινουν , γιατι εσυ βλεπεις με γυαλια xbox

προσωπικα ειμαι λατρης του pc.παρολα αυτα θεωρω οτι δεν εχει νοημα περαιτερω αντιπαραθεση ιδιως μεταξυ φιλων-συνφορουμιτων που εχουν παρομοιες ιδεες κ κοινα ενδιαφεροντα.

ΒΑΣΙΛΗΣ

και εγώ παίζω fps σε pc απο εποχή doom... άπειρες ώρες Online quake 3 arena, half life κτλ κτλ

πλέον δηλώνω fan του console gaming...ειναι σαφώς πιο ποιοτικό. To mouse κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα, δεν υπάρχει challenge.

εκτός αυτό με τα λεφτά μόνο που θα έδινα μια μιά καρτα γραφικών που παίζει σε medium detail το crysis, έχω πάρει κονσολα! πόσο λυπάμαι τα 300άρια που έσκαγα...

pc gaming is dead 4 me

Αγαπητε το ποντικι ειναι καλυτερο στα fps οτι και να λες ,βαλε 2 παιχτες να παιξουν ο ενας με ποντικι και ο αλλος με pad , να δεις αυτος με το pad δεν θα προλαβει να κουνηθει καν

Αν ειμαι εγω αυτος με το pad και εσυ με το ποντικι σε διαβεβαιωνω οτι εσυ δεν θα προλαβεις να κουνηθεις.....:music-smiley-005:

Κατα τ'αλλα με καλυψε ο sfortis με αυτα που λεει παραπανω , τα PC ειναι για κανενα στρατηγικης η κανενα massive multiplayer οπως το WoW...για FPS ας το αφησουμε καλυτερα...πχ. το online του Cod4 στο PC ειναι αθλιο...

Παιδιά ηρεμία, νιώθω άσχημα κιόλας γιατί εγώ το ξεκίνησα όλο αυτό... Ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορέσω ποτέ να συνηθίσω χειρισμού όπλου με το pad, όντας Pc-gamer τα τελευταία 10-12 χρόνια...

Όσο για τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν, είναι αλήθεια ότι το PS3 υπερτερεί στο κλειστό hardware, άρα παιχνίδια που παίζουν πάντα (με κάποιες εξαιρέσεις ωστόσο απ'όσα ακούω), ενώ υστερεί σαφέστατα στο οικονομικό θέμα.

Δεν αναφέρομαι στα torrentάδικα που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, αλλά στο ότι το ίδιο παιχνίδι, από την ίδια εταιρία, στο ίδιο packaging το πληρώνεις για PC 40 ευρώ και για PS3 69.99....

Είναι κλεψιά την οποία απεχθάνομαι και μάλλον μόνο και μόνο γι'αυτό θα το χρησιμοποιώ μόνο για τα exclusives....