Καμιά 10αριά.... μήπως έχεις ασύρματο τηλέφωνο ?????
εχω αλλα τα εκλεισα ολα..και παλι τα ιδια..
Καμιά 10αριά.... μήπως έχεις ασύρματο τηλέφωνο ?????
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, μαζί της και εγώ....
Δεν αρκεί να το κλείσεις. Βγάλε το φις από την πρίζα.εχω αλλα τα εκλεισα ολα..και παλι τα ιδια..
Πολλές φορές μια μετακίνηση της βάσης του ασύρματου τηλεφώνου βελτιώνει δραματικά την εικόνα. Έχω προσωπική εμπειρία!
Γενικά πάντως μόνο σε ιδανικές συνθήκες (ποιότητα video sender, απόσταση, εμπόδια, ασύρματα δίκτυα, ηλεκτρομαγνητικά πεδία κλπ) έχει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα, πράγμα δηλαδή πρακτικά πολύ δύσκολο!!!
Εντάξει το βρίσκεις αυτό αλλά μετά τι? Θα τους αλλάξεις τη συχνότητα?
Το θέμα είναι να έχεις εσύ τον έλεγχο και αν φταίει το wifi του γείτονα μάλλον δύσκολο το βλέπω!!!
Γι´αυτό λένε λοιπόν, πως πρέπει να έχεις καλές σχέσεις με τον γείτονα!!! LOL
Απλά ήθελε κάποιες δοκιμές !!!!
παιδιά να ρωτήσω...
αν κατάλαβα καλά αυτό που έκανε είναι...να παρεμβάλει μια συσκευή(video sender) απο το καλώδιο της κεραίας (της αναλογικής/οχι πιάτο) κ να συνδέσει σε αυτή την συσκευή την έξοδο εικόνας/ήχου απο τον δορυφορικό δέκτη του κ να έχει τα κανάλια του δεκτη στο καλώδιο της TV?
θελώ κ γω αν το κάνω αυτο...τα σπαει αν δουλευει!
έτσι ήταν σε μια πολυκατοικία που έμενα παλιά..κ απο το καλώδιο είχαμε κ επιπλέον 2-3 κανάλια! απίστευτο!!
γιατι το αγωρασα και εγω και μου κανει κυρίως καποια παρασιτα στον ηχο (τακ τακ) τα οποια ειναι σπαστικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.