Μοιρασμα εικονας απο δεκτη σε ολες τις tv του σπιτιου μεσω κεραιας!

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, μαζί της και εγώ....

Απάντηση: Re: Μοιρασμα εικονας απο δεκτη σε ολες τις tv του σπιτιου μεσω κεραιας!

εχω αλλα τα εκλεισα ολα..και παλι τα ιδια..
Δεν αρκεί να το κλείσεις. Βγάλε το φις από την πρίζα.

Πολλές φορές μια μετακίνηση της βάσης του ασύρματου τηλεφώνου βελτιώνει δραματικά την εικόνα. Έχω προσωπική εμπειρία!

Γενικά πάντως μόνο σε ιδανικές συνθήκες (ποιότητα video sender, απόσταση, εμπόδια, ασύρματα δίκτυα, ηλεκτρομαγνητικά πεδία κλπ) έχει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα, πράγμα δηλαδή πρακτικά πολύ δύσκολο!!!

Πολλές φορές μια μετακίνηση της βάσης του ασύρματου τηλεφώνου βελτιώνει δραματικά την εικόνα. Έχω προσωπική εμπειρία!

Γενικά πάντως μόνο σε ιδανικές συνθήκες (ποιότητα video sender, απόσταση, εμπόδια, ασύρματα δίκτυα, ηλεκτρομαγνητικά πεδία κλπ) έχει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα, πράγμα δηλαδή πρακτικά πολύ δύσκολο!!!

τα εχω δοκιμασει..πρεπει να βρω σε τι καναλι εκπεμπουν τα wifi απο τους γειτονες!

Εντάξει το βρίσκεις αυτό αλλά μετά τι? Θα τους αλλάξεις τη συχνότητα?

Το θέμα είναι να έχεις εσύ τον έλεγχο και αν φταίει το wifi του γείτονα μάλλον δύσκολο το βλέπω!!!

Εντάξει το βρίσκεις αυτό αλλά μετά τι? Θα τους αλλάξεις τη συχνότητα?

Το θέμα είναι να έχεις εσύ τον έλεγχο και αν φταίει το wifi του γείτονα μάλλον δύσκολο το βλέπω!!!

την αλλαξα ηδη σε 2 :P

kαι ναι..ειναι γεγονος! τα καταφερα! "καθαρισα" τα καναλια 1-5..τα εβαλα ολα απο 6 κ πανω. εβαλα την συσκεθη να εκπεμπει στο καναλι 1,που δεν μπλεκει με το 6 και επιτελους ουτε ενα παρασιτο!πολυ καλη εικονα

παιδιά να ρωτήσω...

αν κατάλαβα καλά αυτό που έκανε είναι...να παρεμβάλει μια συσκευή(video sender) απο το καλώδιο της κεραίας (της αναλογικής/οχι πιάτο) κ να συνδέσει σε αυτή την συσκευή την έξοδο εικόνας/ήχου απο τον δορυφορικό δέκτη του κ να έχει τα κανάλια του δεκτη στο καλώδιο της TV?

θελώ κ γω αν το κάνω αυτο...τα σπαει αν δουλευει!
έτσι ήταν σε μια πολυκατοικία που έμενα παλιά..κ απο το καλώδιο είχαμε κ επιπλέον 2-3 κανάλια! απίστευτο!!

παιδιά να ρωτήσω...

αν κατάλαβα καλά αυτό που έκανε είναι...να παρεμβάλει μια συσκευή(video sender) απο το καλώδιο της κεραίας (της αναλογικής/οχι πιάτο) κ να συνδέσει σε αυτή την συσκευή την έξοδο εικόνας/ήχου απο τον δορυφορικό δέκτη του κ να έχει τα κανάλια του δεκτη στο καλώδιο της TV?

θελώ κ γω αν το κάνω αυτο...τα σπαει αν δουλευει!
έτσι ήταν σε μια πολυκατοικία που έμενα παλιά..κ απο το καλώδιο είχαμε κ επιπλέον 2-3 κανάλια! απίστευτο!!

οχι.αυτο ξεκινησα να κανω.αλλα η ιστορια(μαζι με τηλεχειρισμο) πηγαινε στα 90Ε περιπου.και πηρα ασυρματο video sender.εχει πομπο κ δεκτη.και δυνατοτητα τηλεχειρισμου

Τελικα για να καταλαβω τη εκανες και σου επεξε το ασύρματο? γιατι το αγωρασα και εγω και μου κανει κυρίως καποια παρασιτα στον ηχο (τακ τακ) τα οποια ειναι σπαστικα.
Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν βελτίωσα την κατασταση.

γιατι το αγωρασα και εγω και μου κανει κυρίως καποια παρασιτα στον ηχο (τακ τακ) τα οποια ειναι σπαστικα.

Παρεμβολές από τπτ ασύρματο-κυματοειδές γύρω σου θα είναι αυτά:hmmmm: