ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ

Το θέμα είναι πως θα έπρεπε να μην παίρνουν επιχειρηματίες (μέσω κλειστών προσφορών) "μαγαζιά" σαν τα κυλικεία σε τέτοιες θέσεις.

Ας τα έδιναν σε απλούς πολίτες να τα δουλέψουν πάλι με ενοίκιο αλλά στυλ ΑΣΕΠ ας πούμε ρε παιδί μου. Ας το πάρει κανένας πολύτεκνος να το δουλέψει να πιάσουν δουλειά 6-7 στόματα και να μην χρειάζεται να πληρώνει και μισθούς και βάρδιες. Άντε γιατί την ανεργία την υπολογίζουν όπως θέλουν μερικοί μερικοί και όχι όπως πρέπει.

πες μου ΜΙΑ (1) φορα που ενηργησε η κυβερνηση αυτη και η πρωην και μειωθηκαν τιμες απο κυλικεια και τετοιες καντινες σε Αεροδρομια και Νοσοκομεια ;;;;;

Μα πώς το λες αυτό; Ακριβώς αυτή η απόφαση του πλαφόν, μείωσε αμέσως τις τιμές (κυρίως των μπουκαλιών νερού) σε πλοία και αλλού. Και μάλιστα, συγκεκριμένα για το νερό των 500ml τα 0.50 έχουν διατηρηθεί δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια. Βέβαια βγήκαν και κάποιες άλλες συσκευασίες για να παρακάμψουν το νόμο, αλλά γενικότερα, η παλιότερη κατάσταση βελτιώθηκε σημαντικά.

αφου και 10 ευρω να παει ο καφες θα πουλαει....

Εχεις απολυτο δικιο. Και εδω ειναι η ευθυνη (ή μαλλον η ανευθυνοτητα) της αλλης πλευρας (του καταναλωτη) οταν η καταναλωτικη συνειδηση απουσιαζει.
Το εχω ξαναγραψει και σε αλλο thred: οι τιμες ειναι ακριβες γιατι υπαρχουν πελατες που αγοραζουν ακριβα, ενω αν τα προιοντα τους εμεναν στο ψυγειο ή στην αποθηκη αδιαθετα, τοτε να δεις εκπτωσεις και προσφορες!

Πείτε μου εσείς τώρα´: πώς να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση (η όποια κυβέρνηση) την ακρίβεια όταν βάζει πλαφόν να μην πληρώνουμε το νεράκι σαν σαμπάνια και έρχεται το ΣτΕ και το αναιρεί...

Ελλάς το μεγαλείο σου !