Μόλις ήρθε με mail.

Εάν πραγματικά έβρισκα ένα αξιόπιστο ύβριδικό, με χώρους, τότε θα ήταν η νο 1 επιλογή μου, δείτε ποιά κυκλοφορούν στην Ελλάδα, σε τιμή και τι χώρους και μετά ελάτε να το συζητήσουμε.

Καλά (ίσως) για την αξιοπιστία που ακόμα δεν έχει δοκιμασθεί, καλά για την τιμή που είναι και επιδοτημένη (ευτυχώς, γιατί αλλοιώς...), αλλά οι χώροι του τελευταίου Prius δεν σε καλύπτουν;;;;

Απάντηση: Re: Μόλις ήρθε με mail.

Νομίζω η ορθότερη κίνηση θα ήταν να σταματούσαμε οι καταναλωτές αμέσως την αγορά καινούργιων αυτοκινήτων με συμβατικούς κινητήρες.

Να κρατούσαμε το δικό μας ή να αγοράζαμε μόνο μεταχειρισμένα, μέχρι οι αυτοκινητοβιομηχανίες να παρουσιάσουν μοντέλα που να καίνε σημαντικά λιγότερο (ή και καθόλου ή δυνατόν) πετρέλαιο.
Φίλε μου,
1) οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν παρουσιάσει αυτοκίνητα (όλα σχεδόν που βλέπεις στους δρόμους) που καίνε ΘΕ-Α-ΜΑ-ΤΙ-ΚΑ λιγότερο καύσιμο. Αν βρεις ένα παλιό περιοδικό θα το διαπιστώσεις.
2) οι καταναλωτές έχουν γραμμένες κανονικά τις ανησυχίες σου. Οι "κακές" αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς αρκετά μίνιμαλ και άκρως οικονομικά για την τεχνολογία της κάθε εποχής αυτοκίνητα. ΟΛΑ άφησαν αδιάφορους τους καταναλωτές. Μοναδική εξαίρεση το πανάκριβο για το είδος του Smart. Οι εμπνευστές του βλέπεις, ιδιοφυώς το έκαναν κυριλέ και ντιζαϊνάτο...