Μόλις ήρθε !!

Απάντηση: Re: Μόλις ήρθε !!

Ρε παιδια… την ποιότητα της κάμερας σχολιαζουμε εδω.. την επόμενη θα βγαλω απο bay να δειτε τι σκατα είναι, όχι τιποτα άλλο να μην φαίνονται όλα ιδανικά εδώ σε U.K.

Έχεις δίκιο ! :a0210:

Στις φωτογραφίες που ανέβασες, βλέπω ζωηρά χρώματα, καλή απεικόνιση αν κ σε 1-2 μέσα στο πάρκο με την συννεφιά, έχουν λίγο θόρυβο.

Για να μπορέσει ο φίλος μας να βγάλει συμπέρασμα για την μπαταρία, θα πρέπει να περάσουν κάποιες ημέρες με πλήρη φορτίσματα-ξεφορτίσματα.

Σήμερα το κινητό χρειάστηκε φώρτηση. Όταν σηκώθηκαν ήταν τελείως άδειο. Από Πέμπτη απόγευμα μέχρι και χτες βράδυ το χρησιμοποιούσαν (όλη η οικογένεια) συνέχεια. Είδα δυο επισόδια Vampire Diaries, Τράβηξα καμία 100ρια φωτος και περίπου 30 λεπτά βίντεο, έπεξα διάφορα παιχνίδια.. Γενικά όλο με το τηλ στο χέρι ήμουν. Σαν παράδειγμα, μετά από 1 ώρα fieldrunners η μπαταρία είχε πάει από 68 σε 63. Όσον αφορά το σήμα, ακόμα δεν το έχει ενεργοποίησει η o2. Ελπίζω σήμερα να μπορώ να τεστάρω εάν χάνει σήμα ανάλογα με το πως το κρατάω.. Btw.. Αυτό το post το γράφω με το περίπου δύο χρόνια παλιό 3g μου και μέχρι να το γράψω η μπαταρία είχε πέσει 6 τα εκατό.

Last edited:
Re: Απάντηση: Μόλις ήρθε !!

 Νίκος;1273767 said:
Καλορίζικο tjetri! Ωραίες φώτο!!

αγαπητε "Νικος" δεν παρελαβα εγω το iPhone-4, κατα λαθος με μπερδεψες με τον κατοχο του τηλ ο οποιος ειναι ο "ironsienna" :grinning-smiley-043

thnx anyway

Οκ, Μέτα από 4 μέρες με το τηλ και έπειτα από αρκετές ώρες παιχνιδιού μαζί του:

1) Το design του είναι άλλου… καμία σχέση με 3G. Μερικοί πάντως που το έπιασαν (και πρώτη και καλύτερη η κοπέλα μου) προτιμούν το 3G και 3GS γιατί έχει ποιο soft πλάτη.

2) Η οθόνη του πρέπει να έχει φτιαχτεί από εξωγήινους!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβετε τι εννοώ εάν δεν το δείτε με τα μάτια σας. Εάν ασχοληθώ για πάνω από 10 λεπτά με το κινητό, νοιώθω δυσφορία όταν κοιτάζω την οθόνη του macbook μου. Όλα φαίνονται pixeliasmena..

3) Δεν ξέρω τι έχω πάθει.. Είμαι σχεδόν 30 και νοιώθω σαν κανένα παιδάκι κάθε πρωί, και θέλω να το πιάσω στα χέρια μου και να ασχοληθώ μαζί του..

4) Η μπαταρία του δεν έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την μπαταρία ενός καινούργιου 3GS. Ίσως να κρατάει λίγες ώρες παραπάνω αλλά όχι μεγάλες διαφορές. Κάτι που είναι επίτευγμα εάν αναλογιστεί κανείς την διαφορά στα pixel και πόσο παραπάνω γρήγορο είναι..

5) Και ερχόμαστε στο σήμα… Και ναι… Το τηλέφωνο χάνει σήμα. Από full 3G εάν το πιάσεις με το αριστερό χέρι έχεις 3 γραμμές WAP.. ΑΛΛΑ… Δεν είχα ούτε ένα drop. Και για την ακρίβεια ακόμα και με λίγο σήμα δεν υπάρχει διαφορά στον ήχο όταν μιλάω στο τηλ… Προφανώς είναι θέμα software…

Αυτά μέχρι τώρα.. Θα σας κρατάω ενήμερους και θα κάνω post και βιντεακια από βδομάδα...

Sorry για το λαθος στην amoled στο previous post… Και βασικά απο τα βιντεακια που κάνεις post προσωπικα μεγάλη διαφορά δεν βλέπω. Και εν τέλει ακόμα και καλύτερη να είναι.. δεν με ενδιαφέρει καθόλου μιας και η όλη experience ειναι αυτή που με εχει κάνει να αγαπήσω το 4. Το interface του 4 είναι με διαφορά καλύτερο του Samsung. Και δεν είμαι κανένας άσχετος που λέει αερολογίες.. Έχω MRes σε Human Computer Interaction και εχω κάνει ολόκληρη study πάνω σε αυτό.

P.S. Ηθελα να ξερα τι σκεφτοσουν όταν έκανες post αυτη την τεραστια φωτο με το Samsung και το iphone διπλα δίπλα σε ένα thread ενός ατόμου που μόλις αγόρασε το νέο του τηλ και είναι χαρούμενος με αυτό.. Έρε μιζέρια που δέρνει μερικούς εδω μέσα...

Δεν είπα ότι προτιμώ κάποια συγκεκριμένη οθόνη. Απλώς βρήκα μια συγκριτική δοκιμή και έγραψα την διεύθυνση για να την δει όποιος τον ενδιαφέρει.

Από εκεί και πέρα το iphone κατά την γνώμη μου είναι πιο ευχάριστο στην χρήση (έχω ipod touch), και λόγω του IOS αλλά και λόγω την multi-touch screen τεχνολογίας που έχει.

Last edited:
Και δυο photo edited σε photoshop… Η camera εχει πολυ καλο dynamic range

91938779.jpg

img03411e.jpg

Last edited: