Μολις κυκλοφορησε η 7.1

το ιδιο και στο 4S της γυναικας μου... σφαιρα παει !

Εμενα αυτο που με χαλασε , ειναι οτι καταργησαν την εμφανιση πεζων-κεφαλαιων στο πληκτρολογιο :smash:

Tό εγκατέστησα τη δεύτερη μέρα πού βγήκε καί εχω τήν εντύπωση ότι η κατανάλωση αυξήθηκε καί μάλιστα αισθητά-αφορα το 4s

Εξαιρετική δουλειά...θα συμφωνήσω κι εγώ!!

στο iPad2 της συζύγου πάει σφαίρα όπως μου είπε-χαρακτηριστικά η σύζυγος.....για το iPad4 ούτε λόγος φυσικά....

για το 5S-έγραψε- ο Τάκης-δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο...

δύο συνάδελφοι που έχουν το iPhone4 μούπαν ότι έχει βελτιωθεί η ταχύτητα και είναι ευχαριστημένοι από την αναβάθμιση....

τα εύσημα λοιπόν στην Apple....

Tό εγκατέστησα τη δεύτερη μέρα πού βγήκε καί εχω τήν εντύπωση ότι η κατανάλωση αυξήθηκε καί μάλιστα αισθητά-αφορα το 4s

Την ίδια εντύπωση έχω και εγώ στο 5άρι (στο ipad mini δεν το έχω παρατηρήσει ακόμα). Και βέβαια η κατάργηση της εμφάνισης των κεφαλαίων-πεζών με χαλάει πάρα πολύ. Πάντως γενικά οι εντυπώσεις είναι θετικές. Και ειδικά στο mini όλα δείχνουν να λειτουργούν άψογα πλέον.

Σε 4s, η αίσθηση που μου δίνει είναι οτι βελτιώθηκε ο χρόνος της μπαταρίας.

Μπορει το 7.1 να φαίνεται ότι ειναι καλύτερο σε όλα τα σημεία, απόκριση, μπαταρία, κτλ αλλά για εμενα έχει ένα μεγάλο φάουλ ! Οι φωτογραφίες στις κλήσεις ειναι παρα πολυ μικρές αντί για πλήρη οθόνη όπως πριν!! Είτε παίρνεις είτε σε παίρνουν, ειναι μια γκρι οθόνη, το ονοματεπώνυμο κ η φωτό μια σταλιτσα!! :(

Re: Απάντηση: Μολις κυκλοφορησε η 7.1

Μπορει το 7.1 να φαίνεται ότι ειναι καλύτερο σε όλα τα σημεία, απόκριση, μπαταρία, κτλ αλλά για εμενα έχει ένα μεγάλο φάουλ ! Οι φωτογραφίες στις κλήσεις ειναι παρα πολυ μικρές αντί για πλήρη οθόνη όπως πριν!! Είτε παίρνεις είτε σε παίρνουν, ειναι μια γκρι οθόνη, το ονοματεπώνυμο κ η φωτό μια σταλιτσα!! :(

ααα εμένα αυτό μου αρέσει. Βέβαια δεν θα κάνει πολύ για φωτογραφίες που είχαν πολλά παραπάνω από το πρόσωπο κάποιου.
Σε γενικές γραμμές το μενού κλήσεων (όταν λαμβάνεις ή καλείς) μου φαίνεται πιο συμμαζεμένο και μου αρέσει. :)

Μ@λ@κεί@ έκαναν! Κ επειδή έχει γεμίσει με παράπονα για αυτο ήδη η Apple, πιστεύω κ ελπίζω ότι θα το αλλάξουν. Αν για λόγους που κάποιος δεν θέλει να φαίνεται, απλά δεν βάζει φωτό κ τέλος. ;)

Θα συμφωνήσω σε αυτό...θα ήθελα πλήρη οθόνη....

εγω θα ηθελα να ειχα επιλογη,ολοκληρη φωτο εργοστασιακά και επιλογή για μικροτερη σε οποια επαφή θέλω

Εξακολουθώ νά έχω τρομερή κατανάλωση μπαταρίας.Χθες έκανα επανεγκατάσταση ,αλλά δυστυχώς τό πρόβλημα συνεχίζεται
Επειδή σχεδόν ταυτόχρονα[με το ios 7.1]άλλαξα καί πάροχο ,υπάρχει περίπτωση νά υπάρχει περισσότερη κατανάλωση λόγω ασταθείας τής ποιότητας του σήματος τού παρόχου;

Πέτρο, define το τρομερή κατανάλωση. Εγώ δεν εχω παρατηρήσει φοβερές αλλαγές αλλά η αλήθεια ειναι ότι το φορτιζω κάθε μέρα οπότε δεν μπορώ να δω μεγάλες αλλαγές.