μολις μου ηρθε απο το av rev

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
Ultralink:
The Most Significant Improvement to Home Cinema

--------------------------------------------------------------------------------
Ultralink's Platinum Videophile Pro line has been designed from the ground up to deliver picture perfect, high bandwidth HDTV signals. As one of the industry's elite-few prime manufacturers, Ultralink starts with materials - like raw copper and pure Teflon. We use proprietary engineering, manufacturing techniques, and materials to actually make our own cables and connectors to exceed all standards. Microwelded HDMI and DVI-D terminations, full tip-to-tip 75ohm performance with either RCA or BNC connectors, and 99.99997% pure laboratory-grade conductors in both copper and silver assure that with our exclusive solutions you'll see every penny of the performance potential you pay for and get full HD bandwidth from source to display.

πηγα απευθειας σε αυτο
πριν περιπου 2,2 χρονια διαφορα με 2 αλλα αγγλικα καλωδια ειδαμε λιγοτερο θορυβο στα 10-12 μετρα
λιγα πραματα αλλα ορατα

οπως το ειπες λιγοτερο θορυβο πιο σωστα - συμπαγη χρωματα
μικρη διαφορα αλλα ορατη

Εγω πάλι απο τα όσα ξέρω έως τώρα δεν μπορεί ένα καλώδιο ψηφιακό να σου δώσει πιό σωστά και συμπαγή χρώμτα σε σχέση με κάποιο άλο.Μόνο θέμα sparklies μπορεί να υπάρξει και αυτό στα πολλά μέτρα, δηλαδή άνω των 10, κάτι που έχω βιώσει και εγω.

Last edited:
Ούτε και εγώ μπορώ να φανταστώ πως ένα ψηφιακό καλώδιο εικόνας μπορεί να αλλάξει τα χρώματα.

Είναι σαν να λέμε ότι ένα καλώδιο δικτύου μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα που περνάνε από μέσα του. Απλά δεν γίνεται. Είτε λειτουργεί εντός προδιαγραφών, είτε όχι.

σωστος αλλα (υπαρχει αυτο το αλλα)
αν το καλωδιο ειναι αθωρακιστο υπαρχει περιπτωση να κανει κατι τετοιο λογο εξωτερικων λογων οπως παρασιτα?

Παράσιτα, και θόρυβος EMI γενικότερα, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά σίγουρα όχι αλλοίωση των χρωμάτων.

Το μόνο που μπορεί να συμβεί (εκτός φυσικά το να μην κλειδώνει το καλώδιο καθόλου) είναι τα λεγόμενα sparklies που λέγαμε παραπάνω. Ή και χειρότερα ψηφιακά artifacts, αλλά σε κάθε περίπτωση μιλάμε για εντελώς ορατά προβλήματα, και όχι "θεματάκια" τα οποία κάνουμε Α-Β tests για να παρατηρήσουμε αν όντως υπάρχουν.

αυριο θα δοκιμασω με το δικο μου καλωδιο να το φορτωσω παρασιτα διαφορων ειδων να δω αν υπαρχει διαφορα η οχι στην εικονα
θα ακολουθησει δοκιμη και στα αλλα 2 καλωδια να δω τι γινεται και εκει
μονο με δοκιμες βγαζω συμπερασματα. Ασφαλη η οχι τα θεωρω καλυτερα απο καθε τι αλλο
να και η σελιδα
http://www.avrev.com/news/0907/04.ultralink142.shtml

Last edited: