Καλά απίστευτη στα υψηλά ISO..
Και τελικά ρε John η 7 τι παραπάνω θα έχει στη ουσία (εκτός από το σοβαρό μείον που προανέφερες) ;
(sorry για το ΟΤ)
Βλαση, το ηλεκτρονικο κλειστρο ειναι μονο προς τη μια κατευθυνση και ο θορυβος ειναι ακομη αρκετος. Δεν ειναι αθορυβη, απλα ο ηχος ειναι πιο συντομος και κοφτος.
Οσο για το ISO , ειναι σαν να εχεις μια μινι D7000 στα χερια σου !
Εννοείτε κλικ που ακούγετε από μεγαφωνάκι?
Πολλές κάμερες έχουν γιατί
Υπάρχει σχετική νομοθεσία
Σε κάποιες χώρες
Αν είναι για νομικούς/ρυθμιστικούς λόγους τότε δύσκολα θα λυθεί το θέμα
Τώρα εάν απλά είναι ένα τεχνικό bug… δε βρίσκω το λόγο που δυσκολεύονται τόοοσο… θα έπρεπε να είναι εύκολο.
αυτό δεν το κατάλαβα Γιάννη. Τί θα πει προς μια κατεύθυνση; Δεν έχεις ένα ηλεκτρονικό αθόρυβο κλείστρο κατά τη λήψη φωτογραφίας;
αυτό δεν το κατάλαβα Γιάννη. Τί θα πει προς μια κατεύθυνση; Δεν έχεις ένα ηλεκτρονικό αθόρυβο κλείστρο κατά τη λήψη φωτογραφίας;
Και χανει στο touch focus στο video (αν θυμαμαι καλα) ;Η 7 εχει λιγο μεγαλυτερο και ποιοτικοτερο σωμα, που για πολλους ειναι πλεονεκτημα.
Δινει λιγο καλυτερο κρατημα, ειδικα με μεγαλους φακους.
Επισης εχει περισσοτερα κουμπια (2 επιπλεον περιστροφικους διακοπτες και εναν απλο πιεστικο). Με αυτους , μπορεις πιο ευκολα και γρηγορα ν αλλαζεις διαφραγμα-ταχυτητα- εκθεση κλπ.
Βολευει περισσοτερο, αν χρησιμοποιεις το ενσωματομενο σκοπευτρο που ειναι ενα επιπλεον προτερημα (στη nex 5n μπαινει προεραιτκα, και κοστιζει 300 ευρω).
Εχει αισθητηρα με περισσοτερα Mpixels 24 vs 16, αλλα αυτο δεν ειναι καλο οσο αφορα την αποδοση στα υψηλα iso, μονο σε αναλυση.
Εχει επισης, εισοδο για οποιοδηποτε μικροφωνο (οχι μονο το συγκεκριμενο Sony που παιρνει η 5n ) , και το βασικοτερο για μενα, εχει shoe mount για επαγγελματικο φλας. Εγω πχ εχω το μεγαλο φλασ της sony, που τωρα δε μπαινει στην 5n.
Και χανει στο touch focus στο video (αν θυμαμαι καλα) ;
(για τους μη επαγγελματίες νομίζω το τελευταίο ειναι πιο σημαντικό απ' όλα τα παραπανω)
Ειναι σιγουρο ότι δεν θα το εχει; (κουφο λιγο μου κανει)
Γιάννη, να φέρω την παλιά NEX-5 να κάνουμε ένα μίνι συγκριτικό;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.