Μόλις παρέλαβα.... τί;;

Απάντηση: Re: Μόλις παρέλαβα.... τί;;

Ευχαριστώ Ηλία. Όχι φέτος δεν θα έχω χρόνο, παρά ελάχιστο. Αλλά χωρίς μεσαίο ζουμ γίνεται; δεν γίνεται...

Τελευταία προτιμώ το ντουέτο 20-40 και 70-200. 2.8.

Γίνεται, με μια "κοιλιά" στη μέση, αρκεί ο ευρυγώνιος να φτάνει λιγάκι παραπάνω. Πάντως ομολογουμένως οι 24-70 είναι ιδανικοί, τι να λέμε. Μπορείς να μην έχεις και τίποτε άλλο.

Re: Απάντηση: Re: Μόλις παρέλαβα.... τί;;

Κι εγώ το δούλεψα το σετ 17-35, 50, 80-200 αλλά 4-5 φορές χρειάστηκε crop. Ήταν αδύνατον να έχω το σωστό κάδρο σε μέρος που πατούσα, και μια άλλη φορά δεν μπορούσα να έχω το σωστό φως ούτε με τον ευρυγώνιο, ούτε με τον 50άρη.

Τέλος πάντων τον πήρα.

Εύχομαι αυτή τη φορά να μείνει φακός της Tamron περισσότερο στα χέρια μου. Μέχρι τώρα έχω πάρει έναν 17-35 2.8-4.0 (FF) αλλα τον έδωσα μέσα στο μήνα διότι βρήκα σε μεγάλη ευκαιρία έναν CANON 17-40 4.0 (ναι κάποτε τραβούσα με CANON) και στη συνέχεια είχα τραμπάρει ένα σκάνερ ΝΙΚΟΝ με έναν TAMRON 28-75 2.8 Περιέργως και τα δυο (φακός και σκάνερ) σταμάτησαν να νετάρουν σωστά περίπου 15 μέρες μετά την ανταλλαγή. Τελικα ο 28-75 έφυγε αμέσως για κάτι άλλο, δεν θυμάμαι τί....

Mεσαιο ζουμ τα 24-70 σε FF..??? Xε χε... αυτα για μερικους ειναι υπερευρυγωνιο...:ADFADF1:

Τελευταία προτιμώ το ντουέτο 20-40 και 70-200. 2.8.

Γίνεται, με μια "κοιλιά" στη μέση, αρκεί ο ευρυγώνιος να φτάνει λιγάκι παραπάνω. Πάντως ομολογουμένως οι 24-70 είναι ιδανικοί, τι να λέμε. Μπορείς να μην έχεις και τίποτε άλλο.

μιλάτε υποθέτω για full frame

Κι εδώ ένα συγκριτικό τεστ του tamron κόντρα στον απόλυτο 24-70, τον Canon 24-70 2,8 II. Η διαφορά στα χρήματα είναι 1:2. Κάτι που δεν θα έλεγα ότι ισχύει και στην ποιότητα...

http://www.youtube.com/watch?v=wcsnsJUKhAg

Last edited:

αύριο θα πάω τον μικρό να παίξει μπάλα στην Καστοριά. Στο γήπεδο θα χρησιμοποιήσω τηλεφακό, αλλά το βραδάκι λέω να παίξω και με τον tamron.

Aσχετο , αλλα μολις πηρα (με ανταλλαγη) μια nikon 600d.
Περιμενω και απο βδομαδα τον 50mm 1.8g, να κανουν παρεα μεχρι να παιξουν χρηματα για τον 24-70....
Με γειες μου....

Σε δοκιμές διαβάζω
"Cons:Busy Bokeh"
Το έχετε διαπιστώσει αυτό;

Βγάλε μερικές φωτογραφίες... Δοκίμασε στο χαμηλότερο iso της μηχανής, στα f/4, f/5.6, f/8 και προσπάθησε να έχεις ταχύτητα πάνω από 1/125 αν τραβήξεις στο χέρι..

Can15-85mm_side_face_left_450.jpg

μολις παρεληφθει απο ξαδερφο απο Αουστραλια!! χο χο χο..

Ευχαριστω! Περιμενω πως και πως το ΣΚ για μινι εξορμηση!!
Παραγκειλα και ενα hoya smc uv filter, και ενα hood και ειμαι κομπλε..
Πληροφοριακα, τι διαφορα εχει το hood των 1.5ευρω που παραγκειλα με το hood της canon πουχει 20απλα λεφτα;;