Μόλις παρέλαβα.... τί;;

Atp είναι η άμεση πηγή ενέργειας.
Τριφωσφορική αδενοσίνη είναι η ελληνική λέξη.
Φωσφοκρεατίνη + ADP -> Κρεατίνη + ATP

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνονται τεράστια ποσά ενέργειας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα την γρήγορη εξάντληση της υπάρχουσας φωσφοκρεατίνης.
Κάθε φορά που σηκώνεις το "τέρας" σου για να τραβήξεις φωτογραφία καταναλώνεις ATP.
Εγώ με τα σχεδόν 400 γρ. της fuji δουλεύω πιο χαλαρά.

Γυμναστήριο εννοεί. Ο Παναγιώτης είναι γυμναστής και προσωρινά ασχολείται με άρση παιδιών.

Να τον χαρείς το φακό σου. Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με αυτόν. Αν θέλεις από την άλλη εβδομάδα πάρε με τηλ. να τα πούμε.

Τι παρελαβες φιλε και χρειάζεσαι την 'ντοπα'; Εχασα επεισόδια...
Οπως και ναχει καλως τα δεχτηκες

ενα ταμρονακο

pic01.jpg

Παναγιωτη, για να σηκωσεις μια τετοια νικον + τον ταμρον+ φλας + battery grip, τι ματζουνια χρειαζονται ? :p

Πέρα από την πλάκα η μόνη μου ένσταση σε μία τέτοια μηχανή θα ήταν στη στάση του σώματος την ώρα του καδραρίσματος και της λήψης και πόσο θα επιβάρυνε τη μέση.
Ασφαλώς δε συγκρίνεται με το πολλαπλάσιο πρόβλημα που δημιουργεί η ομιλία στο κινητό εν κινήσει.

Πρώτες εντυπώσεις: το VC του με αφήνει και τραβάω μέχρι 1/4" ! Παρόλο το βάρος του σετ. Επίσης είναι "λεπιδι" σε οξύτητα στις 3-4 που τράβηξα στα 1/30 f4 τη γυναίκα μου πριν από λίγο.

ενα ταμρονακο

pic01.jpg

Παναγιωτη, για να σηκωσεις μια τετοια νικον + τον ταμρον+ φλας + battery grip, τι ματζουνια χρειαζονται ? :p
Λέω να πάρω ένα τέτοιο
http://www.mdigitalphoto.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=5656 για να μην την κρατάω συνεχως με το hand strap και κουλαθω. Αλλιώς θα πρέπει να την μπαινοβγαζω συνεχώς στην θήκη της και δε βολεύει.
Τι λέτε ;

Δεν ξερω τι λέει ποιοτικως... Πάρτο ομως
Εγω εχω πάρει ενα ίδιας φιλοσοφίας black rapid sport.

Πέρα από την πλάκα η μόνη μου ένσταση σε μία τέτοια μηχανή θα ήταν στη στάση του σώματος την ώρα του καδραρίσματος και της λήψης και πόσο θα επιβάρυνε τη μέση.
Ασφαλώς δε συγκρίνεται με το πολλαπλάσιο πρόβλημα που δημιουργεί η ομιλία στο κινητό εν κινήσει.

Παναγιωτη, πες μας επι της ευκαιρίας τι μπορει να πάθει καποιος, ο οποίος όρθιος παει να δέσει τα κορδονια του ενός του παπουτσιού, σηκώνοντας το ενα του πόδι.

Όσοι δεν ξέρετε για τι πράγμα μιλάω, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!! ΠΟΤΕ!!!

Σορυ για το οφτοπικ αλλα ειναι και που πρέπει να το ξέρουμε..

Εκεί που είσαι ήμουνα ...
Θυμήσου τις κουβέντες αυτές όταν θα έρθει η δική σου σειρά...

Ήταν σαρκασμός στο πρόσωπό μου
Είμαι μεγαλύτερος σας και τα κουβαλάω όλα αυτα και ακόμη περισσότερα φίλε μου

Λέω να πάρω ένα τέτοιο
http://www.mdigitalphoto.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=5656 για να μην την κρατάω συνεχως με το hand strap και κουλαθω. Αλλιώς θα πρέπει να την μπαινοβγαζω συνεχώς στην θήκη της και δε βολεύει.
Τι λέτε ;

καλημέρα. Εγώ χρησιμοποιώ ένα http://optechusa.com/classic-strap.html και η διαφορά του στο κουβάλημα σε σχέση με το default είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Εχω να χρησιμοποιήσω κανονικό λουρί σε μηχανή μου από το 2009.

Απάντηση: Re: Μόλις παρέλαβα.... τί;;

Λέω να πάρω ένα τέτοιο
Τι λέτε ;

Και εγω εχω το black strap που εχει σχεδόν τα τριπλα χρηματα στις σπανιες φορες που κουβαλω τον αρχαιο μου εξοπλισμο, αυτο κατι σημαινει για την ποιοτητα του συγκεκριμενου

Απάντηση: Re: Μόλις παρέλαβα.... τί;;

Χρησιμοποιω επισης και αναλογη λυση με του Βλασση με τα μικρά 1-2εκ κορδονια της Optech σε καθε μηχανη ακομη και στις μικρες mirrorless οπου μπορεις να κρεμασεις καλυτερο και πιο ανετο strap λαιμου σε dt χρόνο.

Εγώ πάλι ποτέ δεν χρησιμοποίησα λουράκι λαιμού/ώμου. Μάλιστα δεν το βάζω καν στις μηχανές.

Μια ζωή με hand-strap (με το battery grip στη μηχανή) και βάλε-βγάλε σε τσάντα top-loader.

Στις κόμπακτ επίσης. Πάντα με wrist-strap.

Last edited:
To black rapid το βιδωνω μονο οταν βγαινω εξω χωρις τσαντα (φωτογραφικη).

Γενικως, δεν την βαζω κανενα λουρι...

ομιλία στο κινητό εν κινήσει = bluetooth.
Δίνουμε ένα σκασμό λεφτά σε χαζομάρες και τσιγγουνευόμαστε 40-50 Ευρώ που κάνει ένα καλό bluetooth.
Εκτός απο πιθανά κινητικά προβλήματα, η χρήση του κινητού χωρίς ένα τέτοιο μέσο το καθιστά απίστευτα επικίνδυνο στην οδήγηση

Ντίνο με γειές ο φακός !

Last edited:
ομιλία στο κινητό εν κινήσει = bluetooth.
Δίνουμε ένα σκασμό λεφτά σε χαζομάρες και τσιγγουνευόμαστε 40-50 Ευρώ που κάνει ένα καλό bluetooth.
Εκτός απο πιθανά κινητικά προβλήματα, η χρήση του κινητού χωρίς ένα τέτοιο μέσο το καθιστά απίστευτα επικίνδυνο στην οδήγηση

Ντίνο με γειές ο φακός !

Του Ντίνου παλιωσε ...