Μόλις Παρέλαβα....Nex-6!

emperorgr

AVClub Addicted Member
10 June 2010
1,448
Στην Γερμανια εχει ενα "promotion" με -50 Ευρω σε σχεση με τις τιμες Ελλαδας (οπως ειναι στο sony.gr)

foxgre

New member
21 January 2012
8
Παιδια το βασικοτερο ειναι ενα.Εφτιαξε η sony το θεμα με την υπερθερμανση κατα τη διαρκεια του βιντεο?Εγω ειχα προβλημα με τη ΝΕΧ-7 και μιλησα με τη SONY και πραγματικα με "γειωσανε".Μου ειπαν οτι ειναι απολυτος φυσικο ενας τοσο μεγαλος αισθητηρας να παιρνει "φωτια" σε τετοιο σωμα και να τραβαω 1080 mpeg και οχι AVHD 50p.Γιναμε κωλος, τι διαφημιζετε ρε κακομοιρη τοτε τα 50p?Το κερατο μου 1400ευρω τη πληρωσα.
Τεσπα, την πουλησα και αυριο περιμενω την ΟΜ-D.
Κριμα γιατι i thought it was the one...

emperorgr

AVClub Addicted Member
10 June 2010
1,448
Παλι εχει οριο τα 29 λεπτα. Ενας χρηστης της νεξ-6 ειπε οτι τραβηξε μεχρι τα 15 λεπτα βιντεο και δεν ειχε θεμα, ελπιζουμε συντομα να ερθουν και τα ολοκληρωμενα review...

22 June 2006
35,230
NEO HRAKLEIO
Δυστυχως αυτο ειναι ενα θεμα αλυτο προς το παρον, για ολες τις vdslr με μεγαλο αισθητηρα.
Ειδικα στα 50p...αυτο ειναι κατι που πρεπει να το ξερει ο καθενας που θελει ν ασχοληθει με το "αθλημα".

Παιδια το βασικοτερο ειναι ενα.Εφτιαξε η sony το θεμα με την υπερθερμανση κατα τη διαρκεια του βιντεο?Εγω ειχα προβλημα με τη ΝΕΧ-7 και μιλησα με τη SONY και πραγματικα με "γειωσανε".Μου ειπαν οτι ειναι απολυτος φυσικο ενας τοσο μεγαλος αισθητηρας να παιρνει "φωτια" σε τετοιο σωμα και να τραβαω 1080 mpeg και οχι AVHD 50p.Γιναμε κωλος, τι διαφημιζετε ρε κακομοιρη τοτε τα 50p?Το κερατο μου 1400ευρω τη πληρωσα.
Τεσπα, την πουλησα και αυριο περιμενω την ΟΜ-D.
Κριμα γιατι i thought it was the one...

22 June 2006
35,230
NEO HRAKLEIO
Τα 29 λεπτα δεν ειναι θεμα των μηχανων , αλλα των περιορισμων της Ευρωπαικης Ενωσης !:slapface:

Παλι εχει οριο τα 29 λεπτα. Ενας χρηστης της νεξ-6 ειπε οτι τραβηξε μεχρι τα 15 λεπτα βιντεο και δεν ειχε θεμα, ελπιζουμε συντομα να ερθουν και τα ολοκληρωμενα review...

emperorgr

AVClub Addicted Member
10 June 2010
1,448
Σχολια απο το preview του SteveHuffphoto "...I have had a NEX-6 for the past couple of days as well but admit I have not shot it as much as the RX1 but can say that I like it better than my NEX-7. Why? Well, it is faster. Faster to AF..and dare I say it feels VERY snappy and instant. It looks like a NEX-7 and feels a little better due to the new finish. The camera lost the tri-navi but the way it is set up is not a problem.It has the new AF system wich has contrast and phase detect and this is a huge deal for the NEX camera system. It also has Wi-fi and apps and so far I have had no issues shooting video like I did with the 7..."

Φαινεται να εχει πορωθει με την RX1 :D

Δημήτρης Δ.

Supreme Member
21 June 2006
5,454
Φωτογραφιες και video απο το engadget

livedsc001692.jpg

Θεϊκό το γκομενάκι .....

Τελικά εαν έχεις την 5, αξίζει να πάς στην 6 ή στην 7 ?

gmak13

Senior Member
30 September 2009
586
Και το κυριότερο, από ότι δείχνει , πολύ πιο γρήγορη , λόγω phaseDet autofocus :guitarist: (με τους φακούς που το υποστηρίζουν)

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
ΕΑΝ ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την 5, ειναι ενας σοβαρος λογος για αναβαθμιση

ilias

Supreme Member
18 June 2006
9,325
Bratislava
Παντως, αν η 6 ειναι φτηνοτερη απο την 7, οι κατοχοι της ( "ναυαρχιδας" ? )7, δεν θα ειναι και πολυ ευχαριστημενοι με τα χρηματα που πληρωσαν πριν απο ουτε ενα χρονο σχεδον, οπως και με τα features που δεν εχουν και τα εχει η 6....!!!!!

22 June 2006
35,230
NEO HRAKLEIO
απ οτι φαινεται οι νεες nex θα κανουν παλι αισθηση… με τον ηδη πολυ καλο αισθητηρα, καλυτερους φακους και κυριως πιο γρηγορη εστιαση, γινονται πιο δελεαστικες απο ποτε!

Last edited: