Μόλις πήγα να αποφασίσω..

apostolosz

Senior Member
29 November 2007
392
38°3'N 23°47'E
..ξαναμπερδεύτηκα :BXVZCBXZ6:
Είχα σκοπό να πάρω την f86 (τι πρωτότυπο) αφού είδα την χ3500 (καλή αλλά πανάκριβη) μέχρι που είδα μια full HD plasma Panasonic 42/TH42PZ700E στα 1900 ευρώ και ενθουσιάστηκα! Είμαι και εγώ από τους κλασσικούς με το σχετικό κόλλημα με τις πλάσμα αλλά αυτό που είδαν τα μάτια μου με ενθουσίασε πολύ. Μα πάρα πολύ. Βέβαια εξαρτάται από τις ρυθμίσεις από το dvd που έπαιζε αλλά όπως και να έχει μου φάνηκε ότι εξαιρετική. Εσείς τι λέτε μιας και αν δεν μου πείτε και εσείς την γνώμη σας δεν τολμώ να κάνω το βήμα :grinning-smiley-043

Πιστεύω ότι η panasonic έχει καλύτερη εικόνα απο τις άλλες δύο που προανέφερες, αν είσαι λίγο "μερακλής" και προσεκτικός τουλάχιστον τον πρώτο καιρό αν τελικά την αποκτήσεις τότε θα είσαι απο τους πιο ευτυχισμένους αυτού του forum. Αν πάλι δέν έχεις την απαιτούμενη υπομονή και θες μια τηλεόραση που μόλις την αγοράσης να τη βάλεις να παίζει χωρίς περαιτέρω ψάξιμο και ρυθμίσεις η παραπάνω επιλογές σου είναι εξίσου καλές.

Αν έχεις την καλοσύνη μου εξηγείς τι εννοείς μερακλής? Θα πρέπει να προσέξω κάτι? Για PS3 είναι οκ? Την έχει κάποιος φίλος να μας πει εντυπώσεις?
Ευχαριστώ όλους!

Σαν πολλα δεν ειναι τα 1900 για μια plasma 42αρα ?
Δεν ξερω αν εντυπωσιαστεις το ιδιο σε συγκριση με μια ΤΗ -42PX70E που κανει καμμια 800ρια ευρω λιγοτερα βλεποντας το ιδιο DVD .

Nα σου πω εγω τι σημαινει Μερακλης plasmatias ..................... σε 7 μηνες εχει δεν εχει 450 ωρες στο κοντερ εκ των οποιων οι 200 ηταν υποχρεωτικες :flipout::flipout:

Τωρα αμα θες πλασμα των 1900 ευρω για να παιζεις playstation ...................... σηκωνω τα χερια ψηλα .

Οσο για την Χ ειπαμε , το πρωτο ονομα ζηταει πολλα για ενα βραδυ , υπαρχουν και τα Νο 2 οπως η W π.χ. που μπορει να " γεμισουν " το μαγαζι και αφηνουν και μεγαλυτερα κερδη στο καταστημα.

Απάντηση: Re: Μόλις πήγα να αποφασίσω..

Οσο για την Χ ειπαμε , το πρωτο ονομα ζηταει πολλα για ενα βραδυ , υπαρχουν και τα Νο 2 οπως η W π.χ. που μπορει να " γεμισουν " το μαγαζι και αφηνουν και μεγαλυτερα κερδη στο καταστημα.

σαν πολλα δεν θελει και η X -bye-

ποιο ειναι το πρωτο ονομα?
μου φαινεται οτι εχεις πολυ καιρο να κυκλοφορησεις το βραδυ :flipout::flipout:

υ.γ για την 700 μιλαει οχι για την 70

Last edited:
Στην Ελλαδα αλλου τρως και πινεις κι αλλου πας και τα δινεις .
Τωρα απο αυτο που ακουω (ραδιο) και εβλεπα (πρωιναδικα τις γιορτες) ειναι η " φοραδα " .................που σε βγαζει ακυρο .:flipout::flipout:

Πάλι αυτό το συναίσθημα ρε παιδιά νιώθω.. Αυτό που περιγράφω στο πρώτο ποστ αναφορικά με την επιλογή πλάσμα. F86 λοιπόν με λίγα λόγια :fahne90:
Άσε που δεν είμαι και μερακλής κατά τα φαινόμενα :ADFADF1:

Πάλι αυτό το συναίσθημα ρε παιδιά νιώθω.. Αυτό που περιγράφω στο πρώτο ποστ αναφορικά με την επιλογή πλάσμα. F86 λοιπόν με λίγα λόγια :fahne90:
Άσε που δεν είμαι και μερακλής κατά τα φαινόμενα :ADFADF1:

Αυτο λεω και γω .........τα φαινομενα απατουν πολλες φορες .
Καλοριζικη .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μόλις πήγα να αποφασίσω..

Αμα εισαι Μερακλης τυπου Α .........καλες ειναι ολες:flipout::flipout:

δεν σε παρεξηγω διοτι κυκλοφορεις στο φως(lcd) αλλα την νυκτα ειναι διαφορετικα τα πραγματα(plasma).

The bottom line: Although not quite as impressive as the best plasmas, the 46-inch Sony KDL-46XBR4 outperforms any flat-panel LCD we've tested so far.

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/sony-kdl-46xbr4/4505-6482_7-32468193.html?tag=txt

στο θεμα μας τωρα.

βλεπω οτι γυρνας τα μαγαζια για να δεις,ειναι το καλυτερο που κανεις.

οποια (πλασμα) σου κανει κλικ παρτην:D