Γενικά δεν διαφωνώ αλλά απο την μια έχεις μια αρκετά καλή φωτογραφική μηχανή με ενα κόστος 280 ευρώ (τόσο βγαίνει με το τελωνείο) και απο την θέλεις περιπου 600 (iii)ευρώ για να έχεις την καλύτερη ίσως compact που κυκλοφορεί.
Εχω λοιπον καποια ερωτήματα
πόσο βολικό είναι να βγάλεις το iphone απο την τσέπη θα φορέσεις την θηκη και τους φακούς και θα τραβήξεις, μην μου πείτε οτι θα φοράς την θήκη μόνιμα γιατί προσωπικά δεν προκειται.....
του χρόνου που βγεί νεο iphone οι φακοι θα κανουν ? ίσως να κανουν ίσως και όχι , σε περίπτωση που δεν κάνουν ειναι πολυ δυσκολο να πουληθούν ή αν πουληθουν τα χρήματα που θα παρεις θα είναι max 100 ευρώ
με την rx100 θα πάρω σιγουρα καλύτερες φωτο και καλυτερο βίντεο, οχι 4Κ αλλά και το FHD μια χαρά είναι
θα την βγάλω πολύ ποιο ευκολα απο την τσέπη να τραβήξω (μπορεί να μην την εχω παντα μαζί μου όπως το κινητο αλλά στο 90% των περιπτώσεων θα την εχω)
Θα έχω καποια μεταπωλητική αξία ακόμα και μετά απο ενα χρόνο.
Για την gimbal θα συμφωνήσω rx100+gimbal ανεβαίνει πολύ το κόστος σε σχέση με το iphone+gimbal.
Οι προβληματισμοι μου αφορουν χρήση απο μη επαγγελματια, γιατί σε επαγγελματικό επίπεδο αλλάζουν τα δεδομενα.