Μόναχο

Εντάξει μπορεί γραμμόφωνα να μήν είδαμε όμως είδαμε πολλά αναπαλαιωμένα Thorens με τροχαλία, βρε λές να μας προετοιμάζουν για τίποτις;
Mούρλια και το Τransrotor με τιμή έστω και οριακά κάτω απο τις δύο χιλιάδες, καιρός είναι οι παραδοσιακοί κατασκευαστές να λαμβάνουν υπόψιν τα σημεία των καιρών..

Τα συγχαρητήρια μου για το περίπτερο με τα ελληνοκυπριακά ΗΙ ΕND του Morfeas και εκείνα τα Αries Cerat τα οποία ρετουσαρίστικαν αρκετά έτσι ωστε να μοιάζουν με Hi End κατασκευές και όχι με Κιτ μαύρης μαγείας για προχωρημένους, όλα τα λεφτά το Studer..

Last edited:
Αν εννοείς πλήρη κάλυψη, φωτογραφίες με τους κολλητούς, φωτομοντάζ εν μέσω κορασίδων

κάποια σκόρπια μηχανήματα χωρίς λεζάντες και ατελείωτο χαβαλέ, λυπούμαστε, αλλά αυτό δεν το θεωρούμε

ούτε σοβαρή,ούτε έστω ερασιτεχνικά δημοσιογραφική προσέγγυση..

Ελπίζω να μην επανέλθεις με το ίδιο θέμα.

:SFGSFGSF:ωραιος Ναυαρχε μου.......ερασιτεχνικα η μη ...το εριξες το ματακι σου για να λεμε και του στραβου το δικιο!!!!και καλα εκανες φυσικα....ελευθερο δικτυο εχουμε αλλα δεν χρειαζεται ρε φιλε και τοση χολη.....μην τρελλαινεσαι ...χαλαρα να το πηγαινουμε!!!!!

Φιλε μου και ο χαβαλες χρειαζεται και τα πειραγματα και τα φωτομονταζ(θες να πεις οτι δεν σου αρεσα στην φωτο αναμεσα στις δυο κορασιδες?)και η παρειστικη διαθεση..................

Αγαπητε Μορφεα χαρηκα που σε ειδα μαζι με τον Νικολα τον Κορακακι στο Μοναχο και ακουσα το καλοστημενο σου συτημα.......αμα θελουμε εμεις οι Ελληναρες μπορουμε να δωσουμε μαθηματα σε ολους τους τομεις......

Βλασης......με παντα καλη διαθεση ...

Εντάξει μπορεί γραμμόφωνα να μήν είδαμε όμως είδαμε πολλά αναπαλαιωμένα Thorens με τροχαλία, βρε λές να μας προετοιμάζουν για τίποτις;
Mούρλια και το Τransrotor με τιμή έστω και οριακά κάτω απο τις δύο χιλιάδες, καιρός είναι οι παραδοσιακοί κατασκευαστές να λαμβάνουν υπόψιν τα σημεία των καιρών..

Τα συγχαρητήρια μου για το περίπτερο με τα ελληνοκυπριακά ΗΙ ΕND του Morfeas και εκείνα τα Αries Cerat τα οποία ρετουσαρίστικαν αρκετά έτσι ωστε να μοιάζουν με Hi End κατασκευές και όχι με Κιτ μαύρης μαγείας για προχωρημένους, όλα τα λεφτά το Studer..

Τρελλο αγορι ησουν και συ εκει??????
και δεν καταφεραμε να πιουμε παρεα μια ξανθια μπυρα μετα τις ακροασεις των μηχανων της εκθεσης!!!!!!!!

H έχω μεγάλο ταλέντο για ψέυτης ή έχω σοβαρό θέμα με το συντακτικό μου, μάλλον το δεύτερο.

Μακάρι να ήμουν αλλα που τέτοια τύχη..
Ξανθια μπύρα πάντως κερνάω σπίτι μετα ακροάσεως, φέρε όμως και μια πετσετούλα γιατί η τάξη Α κάνει σάουνα το περιβάλλον ακρόασης :flipout:

εε.. Αμα μπαιλντίσουμε πίνουμε τις μπυρίτσες μας στην ταράτσα κιας είναι λιγότερο χαιέντ εκει το σύστημα...-bye-

................................. Ξανθια μπύρα πάντως κερνάω σπίτι μετα ακροάσεως, φέρε όμως και μια πετσετούλα γιατί η τάξη Α κάνει σάουνα το περιβάλλον ακρόασης :flipout:

εε.. Αμα μπαιλντίσουμε πίνουμε τις μπυρίτσες μας στην ταράτσα κιας είναι λιγότερο χαιέντ εκει το σύστημα...-bye-
Με τα ηχεία στην ταράτσα αγαπητέ Πέτρο (LUXILLA). Hi-End απαλλαγμένο από επιδράσεις χώρου! :laugh:

Μπα, το πιο πιθανό είναι να σε παρεξηγήσουν με το κάρμινα μπουράνα, αν θυμάσαι ποιοι το είχαν για σήμα κατατεθέν... :flipout:

Hint: Οι ίδιοι είχαν "υιοθετήσει" και το "Καλημέρα Ήλιε" του Λοΐζου...

Nαι μωρε το καημένο το τραγούδι (το καλημέρα ήλιε) άν μπορούσε νομίζω θα είχε αυτο διαγραφεί για να γλυτώσει τόσες δεκαετίες διασυρμού.

και τσίτα το κάρμινα μπουράνα να αφυπνίσουμε τον κόσμο
Μήν ξεχάσεις τα καπνογόνα και τις κόρνες (δεν έχω..) για πλήρη εμπειρία. Ερε ρόμπα όταν θα μας ρωτήσοτυν τα παιδια μας για αυτήν την εποχή...