Μοναστικη ζωη, η γνωμη σας;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μοναστικη ζωη, η γνωμη σας;

Για το Σεξ μην παιρνεις και ορκο γιατι θα βρεθεις προ εκπληξεων.....:idea:

χμμμ αυτο ηθελα και εγω να πω.......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μοναστικη ζωη, η γνωμη σας;

Για το Σεξ μην παιρνεις και ορκο γιατι θα βρεθεις προ εκπληξεων.....:idea:

Ναι ε;
Δηλ για τα υπόλοιπα να πάρει δηλ!!!:BDGBGDB55::flipout:
Παντως νομίζω οτι ο φίλος μας,μετα τις "συμβουλές" μας...δε βλέπω να μονάζει!!

Παιδια, παρακαλω μονο να μην ξεφυγουμε. Αν υπαρχει τετοιος κινδυνος, ας κλειδωθει το θεμα.*

Re: Απάντηση: Μοναστικη ζωη, η γνωμη σας;

Παιδια, παρακαλω μονο να μην ξεφυγουμε. Αν υπαρχει τετοιος κινδυνος, ας κλειδωθει το θεμα.*

Με όλο το συμπάθειο, οι προλαλλήσαντες μόνο αλήθειες λένε!!!!!!!!

αδελφε εν χρηστω ΝεκαλαΪα,
γιατι δεν επισκεπτεσαι μια μονη να κατσεις ενα σ/κ να μιλησεις απο κοντα με μοναχους,να δεις την καθημερινοτητα τους,τις ασχολιες τους,να δοκιμασεις το φαγητο(σιγουρα καλυτερο απο το στρατο)
θα σου λυθουν πολλες αποριες...
αμα με το καλο επιστρεψεις απο τη μονη,περπατας στο δρομο και δεις καμια πιτσιρικα με απιστευτα οπισθια και αναφωνησεις "τουρλωτος ο μεγας" θα εχεις αποφασισει μεσα σου...

Απάντηση: Re: Μοναστικη ζωη, η γνωμη σας;

......
αμα με το καλο επιστρεψεις απο τη μονη,περπατας στο δρομο και δεις καμια πιτσιρικα με απιστευτα οπισθια και αναφωνησεις "τουρλωτος ο μεγας" θα εχεις αποφασισει μεσα σου...

Εχω λυθεί λέμεεεεεεε......:flipout::flipout::flipout::flipout:

ξέρω άτομο που έμεινε οχτώ μήνες
δεν μιλάει πολύ για εκείνη την περίοδο,το αποφεύγει
το σχολιάζει σαν εμπειρία ζωής,δεν την ονομάζει ούτε καλή ούτε κακή
δεν θα το ξανάκανε σχολιάζει
ο συγκεκριμένος είναι αρκετά γνωστός και πριν πάει του συνέβησαν πολλά και είχε μια κάμψει στην καριέρα του
γνώρισε μια κοπέλα πολύ θρήσκα εκείνη την εποχή,δεν μας συμπαθούσε,κανέναν μας
τον χάσαμε για καιρό

γύρισε πολύ ποιο δυνατός,με πολύ ενέργεια καταπληκτική δουλειά η επόμενη και τώρα περιφέρετε ενεργά στην πλατεία συντάγματος

δεν ξέρω αν ο μοναχισμός τον βοήθησε σε αυτό αλλά σίγουρα εκτιμάει πολύ περισσότερο την ΖΩΗ
έκανε οικογένεια και παιδιά με το που γύρισε και είναι ευτυχισμένος με τις δυσκολίες τις ζωής

δεν σε γνωρίζω και τα περισσότερα από αυτά που γράφουμε σου μοιάζουν άδεια,ρηχά και μάλλον σε έχουν ετοιμάσει για αυτό

δοκίμασε να κάνεις μια βόλτα στον κόσμο μόνος σου
δεν χρειάζονται πολλά χρήματα, στο μοναχισμό ούτε θα τα βλέπεις

Πάντως, επειδή κανείς δε ξέρει ποτέ τι κουβαλάει ο καθένας μας μέσα του, και πως αντιδράει σε αυτό, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν το έριξα και λίγο (και αν ξαναπετάξω καμιά κουβέντα) στο "χαλαρό"...-bye-

με ένα ΣΚ τις περισσότερες φορές αποκομίζεις μόνο τα θετικά.
Μπορείς να πάς και να προσφέρεις εθελοντική εργασία γιά κανα δυό εβδομάδες.

μετά...πάμε στο ..."αμα με το καλό..."

Το νήμα ξανανοίγει...

Παρακαλώ να αποφύγουμε τις αντιπαραθέσεις. Κάποιος θα απαντήσει με σοβαρότητα και κάποιος με πιο "ελαφριά" διάθεση.

Αν δεν είμαστε σε θέση να αποδεχθούμε τον ένα ή τον άλλο τρόπο αντιμετώπισης, καλύτερα να απέχουμε από την συζήτηση.-bye-