Μόνο η αρχική οθόνη....

FragoulisNaval

Supreme Member
4 November 2009
7,820
Δίπλα στον Pseiras.....
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τον υπολογιστή του σπιτιού.

Ενώ συνδεομαι κανονικά στο φόρουμ και με βγάζει στην αρχική σελίδα που είναι οι κατηγορίες, όπου και να κάνω κλικ δεν.μπορώ να δω τίποτα. Μονο μαύρη οθόνη, με τα μπανερ

Ορίστε και μια φωτό με αυτά που βλέπω. Σε κανένα άλλο φόρουμ δεν συμβαίνει αυτό. Τις πταίει; Εχει κανείς καμιά ιδέα;;;

Ubuntu linux 12.04 με general update μόλις σήμερα.....

Attachments

• uploadfromtaptalk1350388153645.jpg
    uploadfromtaptalk1350388153645.jpg
    33 KB · Views: 131
Δεν έχω το adblock plus διότι αν το είχα δεν θα φαίνονταν ούτε καν τα μπανερς (το είχα παλαιότερα για αυτό το λέω). Εν τω μεταξύ στο iPad πάει σφεντόνα το ρημάδι. Μόνο στο PC έχω πρόβλημα

Και βαριεμαι να κατσω να διαβάσω το script ... :banghead:

για αυτο το εγραψα. καποιος εκανε submit στις λιστες το avclub url αντι να βαλει τον αστερισκο λιγο πιο μετα...

Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ FIREFOX στα windows 7 δοκίμασα να απενεργοποιήσω το AdBlock+ και το αποτέλεσμα ήταν... ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚΣ και σε καμμία περίπτωση μία λειτουργική σελίδα !!!!!!

Δεν ξέρω τί χάλι έχει γίνει αλλά ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

Προς το παρόν μπάινω μόνο μέσω IE (που προσωπικά σιχαίνομαι).

Sorry παιδιά, κανένας από εμάς δεν έχει καταφέρει να κάνει replicate το πρόβλημα σε linux / windows / xp / 7 / με η χωρίς adblock...

Θα πρότεινα να δοκιμάσετε τον firefox σε safe mode (ωστε να μην τρέχουν τα plugins) καθώς και να καθαρίσετε την cache:

20121019152114.png