ΜΟΝΟ ΙΝ VCF

Re: Απάντηση: ΜΟΝΟ ΙΝ VCF

Κύριοι υπάρχουν πράγματα που έχουν νέα στοιχεία, απλά το ηλικιακό παίζει σημαντικό ρόλο. Και η διάθεση για έρευνα.

Έαν φτάσω στο σημείο να μην αντέχω τα καινούργια ,να σκέφτομαι ότι τα έχω ακούσει όλα, το τελευταίο καρφί θα το βάλω μόνος μου.

Ποιά έρευνα; Εδώ αυτοί μηρυκάζουν.

αν δεν αντέχεις τα καινούργια είναι απλό: just switch to a groovier drug :ernaehrung004:

Πάντως τα 30 δευτερολέπτων αποσπάσματα που άκουσα , καίτοι σε καμμία περίπτωση δεν επαρκούν για ασφαλή συμπεράσματα εν τούτοις φανερώνουν ενα ευχάριστο άκουσμα που θα άρεσε τα μάλα στον Μιχάλη , που ενδεχομένως θα αγόραζα και εγώ , αν ήμουν σε φάση που χρειαζόμουν χαλάρωση ή ηχητικό μπαγκραουντ για τις ώρες στο φόρουμ ή εν πάση περιπτώσει γιατί έτσι θα γούσταρα .Ακριβής η περιγραφή όχι όμως και τα διθυραμβικά σχόλια , τα οποία βεβαίως εντάσσονται στο πρόγραμμα " οι 7.346" καλύτεροι δίσκοι του 2008. ( πάντως αγαπάω τον ενθουσιασμό του - είναι σαν μικρό παιδί )

Να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Εδώ μιλάμε για μπάντα που θα μείνει μεταξύ συγγενών και φίλων και στο επίπεδο των blogs.
Καμμία σχέση με κατασκευάσματα.

Δεν μπορούμε να κατακρίνουμε κάποιες παρέες που παίζουν αυτά που γουστάρουν.
Αν κάποιοι δεν γουστάρουν τη νεότητα έστω και με την αφελή της προσέγγιση είναι άλλο θέμα.
Ακόμη και ένα casio παιγμένο από έφηβη ανορεξική εμένα μπορεί να μου κάνει κλικ. Μπορεί να διαφέρουμε.

Σίγουρα βρίσκω πράγματα να μου ''πουν'', ενώ άλλοι τα βρίσκουν αλλού.
Αυτή είναι και η γοητεία της μουσικής.

Υ.Γ. Και για να κλείσω αιχμηρά. ´Στα 19-20 τους οι AT THE DRIVE IN έβγαλαν το ΑRCARSENAL. Έχετε σκεφτεί τι κάνατε εσείς στα 19 σας;

Ντοκ δεν αρκούν με τίποτα.
Και βέβαια ο προορισμός του άλμπουμ είναι να φτιάξεις το ποτάκι σου και να χαζεύεις τη θάλασσα και να χαλαρώνεις.
Αλλά με ένα απίστευτα γλυκό τρόπο.

Πρέπει να στείλω υλικό, δεν γίνεται.

Θα το κάνω, πάει τελείωσε.
Όλο λόγια είμαι. Το Σ.Κ. θα σας έχω έτοιμους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΟΝΟ ΙΝ VCF

εδώ το Χιτ...εκεί το Χιτ...που είναι το Χιτ;
μα ...εκεί που πουλάει πιο πολύ -bye-

Πέρα γιά πέρα αληθές Κώστα!
Φλερτάρει βέβαια κάπου-κάπου και καλούς δίσκους, αλλά δεν γνωρίζω ακόμη τον λόγο που το κάνει.

Τις προάλλες (με αφορμή την πρώτη μέρα της Άνοιξης,) παρουσίασε μέρος της Ιεροτελεστίας της. Μου έπεσε το σαγώνι (ήταν η 1η φορά που έπαιρνα γεύση), αλλά σκέφτηκα αποκλείεται να έμαθε να ακούει καλή μουσική αυτός, μάλλον avclub διαβάζει :flipout::flipout::flipout:

φανερώνουν ενα ευχάριστο άκουσμα που θα άρεσε τα μάλα στον Μιχάλη , που ενδεχομένως θα αγόραζα και εγώ , )

Ακριβως (γλυκυτατους τους απεκαλεσα) αλλα........
ΔΕΝ θα το αγοραζα....

Σορρυ παιδες αλλα (εκτος απο κολληματα πχ.REM που μου βγηκε ή James που δεν...) εδω και κανα δυο χρονια δεν αγοραζω αν δεν ακουσω και μου αρεσει ΠΟΛΥ.

Το εξοδο πλεον ειναι μεγαλο, και εχω και μια κορη που ολο και περισσοτερα ζηταει!!!!

Last edited:

δεν έχει την παραμικρή αίσθηση περιπέτειας η νεολαία στις μέρες μας :popcorn: :D

Ετσι...ετσι....γεννηθηκαμε κουρασμενοι
:flipout::flipout:

Εχω και παραεχω βρε Κωστα αλλα διαφωνω εντονοτατα με την ...τσεπη μου!!!

Απορω γιατι τα λετε αυτα για τον Πετριδη. Αν ηταν αληθεια, παρολο που ειμαι φαν του, δε θα με πειραζε να τα διαβαζω. Απο τη στιγμη που δεν ισχυουν ομως, γιατι τα λετε? Αλλωστε, εσεις δεν ακουτε τις εκπομπες του. Π.χ. δε θυμαμαι ποτε να ειπε πως του αρεσει καποιο τραγουδι της Mariah. Εχει πει πως εχει καλη φωνη και πως ειναι γκομεναρα, τα οποια φυσικα και ισχυουν. Βεβαια, του αρεσουν πολυ πραγματα που εμενα δε μου αρεσουν σχεδον καθολου (π.χ. οι Queen) αλλα και πολλα καινουρια, οπως αυτη η αηδία το Umbrela, αλλα για πλακα και για ενα φευγαλέο ακουσμα στο ραδιοφωνο και οχι για σοβαρη ακροαση.

Ντοκ δεν αρκούν με τίποτα.
Και βέβαια ο προορισμός του άλμπουμ είναι να φτιάξεις το ποτάκι σου και να χαζεύεις τη θάλασσα και να χαλαρώνεις.
Αλλά με ένα απίστευτα γλυκό τρόπο.

Πρέπει να στείλω υλικό, δεν γίνεται.

Θα το κάνω, πάει τελείωσε.
Όλο λόγια είμαι. Το Σ.Κ. θα σας έχω έτοιμους.

Προτείνω να έρθεις κι εσύ, παρέα με το υλικό.
Πάρε και όσα παιδιά φιλοτιμηθούν, να κάνουμε λίγο ντόλτσε βίτα εδώ πάνω...

Προτείνω να έρθεις κι εσύ, παρέα με το υλικό.
Πάρε και όσα παιδιά φιλοτιμηθούν, να κάνουμε λίγο ντόλτσε βίτα εδώ πάνω...

Αμ θα ανέβουμε που θα πάει...:ernaehrung004:

O.k. Μιχάλη.

Κύριοι υπάρχουν πράγματα που έχουν νέα στοιχεία, απλά το ηλικιακό παίζει σημαντικό ρόλο. Και η διάθεση για έρευνα.

Έαν φτάσω στο σημείο να μην αντέχω τα καινούργια ,να σκέφτομαι ότι τα έχω ακούσει όλα, το τελευταίο καρφί θα το βάλω μόνος μου.

Για μένα η μουσική είναι περίπου όπως μία γυναίκα.
Το να γευτώ μία, δύο ,τρεις δεν σημαίνει πως όλες είναι ίδιες.
Σόρρυ, εγώ έχω ακόμη όρεξη.

Nαι αλλά οι ´ηλικιωμένοι´ξεμπερδεύουν πιό γρήγορα μέ κάποιες ´καινούριες γνωριμίες´που υποτίθεται τούς θυμίζουν ´παλιές αγάπες´αλλά αποδεικνύονται απλά ρέπλικες...;);)
Πού να τρέχεις τώρα για μιά που σού θυμίζει κάτι πρό εικοσαετίας?
Εξυπακούεται οτι εκτιμώ την όρεξή σου να ψάχνεις..
Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει πλέον είναι την ´καινούρια γνωριμία´πέραν τούς αρχικού ενθουσιασμού να την θυμάμαι τουλάχιστον και κανά δυό χρόνια μετά..
Και η σύγχρονη μουσική ,για μένα έχει διαμάντια κυρίως πέραν της επονομαζόμενης ρόκ..
Επι παραδείγματι η σύγχρονη free-jazz και γενικότερα η σημερινή Jazz αποτελεί ουσιαστική εξέλιξη τών μεγάλων στιγμών τού 20ού αιώνα..
Ακου π.χτον Brahd Melhdau με το trio του να μεταλλάσσει την σαχλαμάρα τών Oasis το Wonderwall σέ αριστούργημα και θα δείς ότι και οι ´ηλικιωμένοι´έχουν ψυχή.-bye-:BDGBGDB55:

Δεν διαφωνώ Σπύρο.
Αλλά η διαφορά είναι ότι δεν θέλω να μείνω στα ίδια. Και βέβαια αυτά που βγαίνουν προς τα έξω είναι ελαχιστότατα από το σύνολο και τη σαβούρα.
Απλά ακούω μεγάλες ποσότητες και ψάχνω.
Η εμπειρία όλων αυτών των ετών μου επιτρέπει να διακρίνω γρήγορα τα κατάλληλα για μένα.
Παλιότερα το 1 άλμπουμ στα 20 θα ήταν καλό. Τώρα το 1 στα 200.
Έχει ανοίξει πολύ το πραγμα και καλά κάνει.
Και σε ότι αφορά στο παράδειγμα που γράφεις είμαι σίγουρος ότι έτσι συμβαίνει.
Αλλά μπορώ να σου γράψω δεκάδες μπάντες που δεν μπορεί να αγγίξει κανείς το έργο τους γιατί θα κάνει ιεροσυλία.
Μιλάμε για σύγχρονες βέβαια.

Απάντηση: Re: ΜΟΝΟ ΙΝ VCF

Δεν διαφωνώ Σπύρο.
Αλλά η διαφορά είναι ότι δεν θέλω να μείνω στα ίδια. Και βέβαια αυτά που βγαίνουν προς τα έξω είναι ελαχιστότατα από το σύνολο και τη σαβούρα.
Απλά ακούω μεγάλες ποσότητες και ψάχνω.
Η εμπειρία όλων αυτών των ετών μου επιτρέπει να διακρίνω γρήγορα τα κατάλληλα για μένα.
Παλιότερα το 1 άλμπουμ στα 20 θα ήταν καλό. Τώρα το 1 στα 200.
Έχει ανοίξει πολύ το πραγμα και καλά κάνει.
Και σε ότι αφορά στο παράδειγμα που γράφεις είμαι σίγουρος ότι έτσι συμβαίνει.
Αλλά μπορώ να σου γράψω δεκάδες μπάντες που δεν μπορεί να αγγίξει κανείς το έργο τους γιατί θα κάνει ιεροσυλία.
Μιλάμε για σύγχρονες βέβαια.

Τζιμη μου ειμαι βεβαιος οτι ψαχνεις πράγματα πού δεν ειναι στο top 10.Ουτε εσύ ουτε ο Μουκ.Αλλοίμονο.Εξυπακούεται αυτό.
Απλά απάντησα σάν τιμημένο ´γηρατειό´στην φερέλπιδα νεολαια...:Banane0::Banane0::ernaehrung004::ernaehrung004:

Καλημέρα Σπυράκο.
Τα δικά μας τα ''γηρατειά'' είναι πολύ περισσότερο ζωηρά από κάτι πιτσιρίκια που κυκλοφορούν.
Είμαι πολύ περήφανος για τους ώριμους της κατηγορίας.
Απλά ώρες-ώρες τους βγαίνει μία γηροκομειακή άποψη για τη μουσική, που μου ρίχνει τη ψυχολογία.

Γι αυτό ψάχνω μπάντα με Γιαπωνεζούλες μαθήτριες με σοσονάκια, να παίζουν garage.:ADFADF1:
Για να ανεβάσουμε ψυχολογία δηλαδή.

Όντως από τα τέλη του 1960 έχει τελειώσει (βέβαια και τα αναβιωτικά στα
80´ς μια χαρά ήταν) αλλά το έγραψα γιατί ταίριαζε με την Γιαπωνέζικη εικόνα.