Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά....

Οχι ρε που γινονται επεισοδεια στον ''πολιτισμένο '' κοσμο..

Οι χουλιγκάνοι στην Βρεττανια που σκοτωνονται κάθε εβδομάδα ειναι μετανάστες..:D:D:D:D

Και οι Ολλανδοί τό ιδιο...Τιποτα παλιο Μολούκοι θάναι..

Οσο για την Ιταλια εκεί στά Παλέρμο-Κατάνια ειναι πασιγνωστο πώς ο ιταλικος νότος έχει καταληφθεί απο Πακιστανούς.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αναρωτιέμαι τελικά ποιοι είναι πιο πολιτισμένοι, αυτοί που τα σπάνε για "ασήμαντη αφορμή" ενώ έχουν λύσει τα προβλήματά τους ή αυτοί που τα σπάνε επειδή δεν έχουν λύσει τα προβλήματά τους;
Περίεργο πράγμα ρε παιδί μου να θεωρείσαι πολιτισμένος όταν τα σπας για πλάκα και απολίτιστος όταν τα σπας γιατί δεν έχεις δουλειά ας πούμε...

Re: Απάντηση: Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά....

ρε τον Τσιπρα,μεχρι τον Καναδα εφτασε η χαρη του...

Πλακώνονται και για αθλητικά οι οπαδοί του Συν;;;;

Εγώ νόμιζα μόνο για πολιτικούς λόγους τα σπάνε. Δεν ήξερα ότι συμμετέχουν και στις φασαρίες με τα αθλητικά, ΠΑΟ - ΟΣΦΠ κλπ.

Νόμιζα ότι η σωστή αριστερά τα αθλητικά τα σνομπάρει!

Αντιθέτως απο τα στοιχεια που υπάρχουν κάποιοι Χρυσαυγίτες και φασίστες ,καλυπτομενοι απο την Αστυνομια τά σπάνε..

Δεν μάς δειχνεις κάποιον του ΣΥΝ πουχει συλληφθεί επειδή τά ''σπάει''...??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά....

Εγώ νόμιζα μόνο για πολιτικούς λόγους τα σπάνε. Δεν ήξερα ότι συμμετέχουν και στις φασαρίες με τα αθλητικά, ΠΑΟ - ΟΣΦΠ κλπ.

κανεις λαθος,το'πε κι ο αντιπροεδρος,για ολα φταιει ο Τσιπρας και οι παρατρεχαμενοι του.
Πως λεει και η διαφημιση,ολοι θελουν τον γερμανο τους,ε ενα τετοιο πραμα ειναι και ο Τσιπρας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά....

Ναι βρε και στα παρατεταμένα επεισόδια της ΑΕΚ στο κύπελλο αυτοί ήταν..:damnyou:

Συριζα στο Καραϊσκάκη,Συριζα στο ΟΑΚΑ..:grandpa::grandpa:

Και μετά λένε οτι δεν γεμιζουν ουτε ταξί..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Πώς προλαβαινει ο Τσίπρας και τούς γυροβολιάζει σε ολο τον κόσμο

Ουτε ο Ιουλιος Βέρν νάταν..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά....

Πολύ Mega και ΣΚΑΙ παρακολουθείς μάλλον...:rolleyes:

Αλήθεια, ποιά είναι η "σωστή" αριστερά και ποιά η "λάθος"? ....

Μα κάνεις ΚΑΤΙ ερωτήσεις και συ βρε Δημήτρη....

Η σωστή "Αριστερά" είναι η μουγγή, η κουφή, η τυφλή, η κουτσή, η νεκρή...αριστερά!!! -bye-