Μονόδρομος ...

D I M __ Z

AVClub Fanatic
27 June 2006
11,106
Ελλάδα
αυτό έχω να πώ μετά την πρωινή μου επίσκεψη (επιτέλους) στον Πρόεδρο ....

:grinning-smiley-043

για αυτά που άκουσα (πραγματικά δεν χρειάστηκε πολύ ώρα) δεν νομίζω οτι μπορώ να πω κάτι περισσότερο ή διαφορετικό από όσα κατά καιρούς έχουν ειπωθεί από άλλους που είχαν την τύχη να άκουσουν τις κατασκευές του Μανώλη, μοναδικό ...!!!!!!!!!!!!! :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

για αυτό λέω

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ......

Τι λετε ρε?Θα μας τρελανετε?Εδω ολοι οι "επιστημονες" του χωρου λενε οτι οι κορνες ειναι για τα μπαζα.Πεταξτε τα ολα οπως εκανα και εγω(και πεστε μας που θα τα πεταξετε απο πριν:))

βρε μονόδρομος λέμε .......

άφησα στον Μανώλη τα Bms και τα κορνάκια για ένα crash test , αναλόγως των αποτελεσμάτων θα δω πώς θα προχωρήσω ....

όντως είναι μικρά,

αλλά ένα χωνί πάνω και ένα κουτί κάτω είναι μια καλή αρχή για την ιστορία μας ......

βρε μονόδρομος λέμε .......

άφησα στον Μανώλη τα Bms και τα κορνάκια για ένα crash test , αναλόγως των αποτελεσμάτων θα δω πώς θα προχωρήσω ....
Φιλε jimazz πιο καλα 4δρομος απο Μονοδρομος.Για να μη χανεις το καιρο σου το λεω.

Φιλε jimazz πιο καλα 4δρομος απο Μονοδρομος.Για να μη χανεις το καιρο σου το λεω.

μα αυτό ακριβώς εννοώ οτι είναι μονόδρομος...............

μακρύς όμως και δύσκολος ....

και καθώς κάθε ιστορία χρειάζεται και μια αρχή ....

στη δική μου λέω η αρχή να είναι δίδρομη,

στο κυρίως θέμα να γίνει τρίδρομη

και στο φινάλε αν όλα έχουν πάει καλά ..... τετράδρομη

Να μια μικρή λύση!! 'Ετοιμη μελετημένη!

http://www.audiodesignguide.com/my/monitor.html

system3.jpg

system2.jpg

Κοντά στα 2000 για μονάδες-crossover και περισσεύει η καμπίνα για τα woofer!!!
Είναι φθηνή....;

2000??
αν οι τιμές μονάδων είναι όλες για τμχ, τότε αυτά είναι σκάρτα 1350 ντόλαρς + κροσόβερ, καμπίνα