Μονοφωνικός ενισχυτής για sub????

Παίδες, για διαφωτίστε με λίγο.

Έχω μια 15ιντση σαμπάρα παρέα με τα μάγκια και θέλω να της αγοράσω έναν ενισχυτάκο.
Σκέφτομαι κάποιον επαγγελματικό για αυτή τη δουλειά, αλλά δε σας κρύβω ότι σκέφτομαι και την πρόταση κάποιου ψηφιακού module με την κατάλληλη τροφοδοσία.

Θα οδηγηθεί από την έξοδο του cx2310 ενεργού κρος της μπέριγκερ.

Καμιά ιδέα?

Πολλές λύσεις,αλλά αν θέλεις κάτι plug and play,η λύση κάποιου προσιτού επαγγελματικού,μάλλον είναι η πιο ενδεδειγμένη,αφού θα τον γεφυρώσεις και θα πάρεις και ικανοποιητική ισχύ. Απο κεί και πέρα,μπορείς να προσαρμόσεις και κάποια έτοιμη κατασκευή class D,οπου όμως θέλει κάποια διαδικασία για να την προσαρμόσεις στο κουτί του sub σου. Σαφώς η δεύτερη λύση είναι πιο σωστή,αφου πλέον το sub σου θα γίνει ενεργό και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός του δικού σου συστήματος...

Παίδες, για διαφωτίστε με λίγο.

Έχω μια 15ιντση σαμπάρα παρέα με τα μάγκια και θέλω να της αγοράσω έναν ενισχυτάκο.
Σκέφτομαι κάποιον επαγγελματικό για αυτή τη δουλειά, αλλά δε σας κρύβω ότι σκέφτομαι και την πρόταση κάποιου ψηφιακού module με την κατάλληλη τροφοδοσία.

Θα οδηγηθεί από την έξοδο του cx2310 ενεργού κρος της μπέριγκερ.

Καμιά ιδέα?

μου αρεσει που εχεις "σαμπάρα" και θες να της βαλεις "ενισχυτάκο" :grinning-smiley-043

κανα μπερυ μηπως (για να εχει παρεα και το κρος) ?

Απάντηση: Re: Μονοφωνικός ενισχυτής για sub????

μου αρεσει που εχεις "σαμπάρα" και θες να της βαλεις "ενισχυτάκο" :grinning-smiley-043

κανα μπερυ μηπως (για να εχει παρεα και το κρος) ?

βασικά τώρα παίζω με το ένα ελεύθερο κανάλι του ενος μπέρι και δε γουστάρω.

Περισσότερο ψυχολογικό είναι το όλο θέμα.

Η ρύθμιση που του έχω είναι τόσο μα τόσο χαμηλή που νομίζω ότι δε θέλω πολλά γκάζια, οπότε κάτι αποδοτικό και μικρό (γι'αυτό θα ήθελα να βρω κάτι σε class d) θα μου έκανε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μονοφωνικός ενισχυτής για sub????

o κουκος αηδόνι θα μας βγει.

Ένας Α500 θα μας βγει κάτω από 200 εουρος.

Δεν θέλουμε ποιότητα, λίγο ρευματάκι θέλουμε.

Μη γίνεσαι γκρινιάρης! :2thumb22sup:
Oι sub amps που έχουν ξεκινάνε από τα 113 ευρώ. Ο ακριβότερος, με 800W/4Ohm, 530W/8Ohm, είναι στα 450 ευρώ.

Eναλλακτικά μπορείς να δεις κάποιον ICEpower (π.χ. oι Murano είναι πολύ οικονομικοί).

Αν πιάνει το χέρι σου κοιτάς και κάποιο tripath kit από το 41hz.