καλησπερα ποια η γνωμη σας συντροφοι για το καλωδιο της 'monster'? στο site της monster το κοστος ειναι πολαπλασιο!!! υποπτο η ο τυπος βρηκε καβατζα και τα φτιαχνει μονος του η μιλαμε για μαιμου καλωδιο που τρωει μπανανες???
καλησπερα ποια η γνωμη σας συντροφοι για το καλωδιο της 'monster'? στο site της monster το κοστος ειναι πολαπλασιο!!! υποπτο η ο τυπος βρηκε καβατζα και τα φτιαχνει μονος του η μιλαμε για μαιμου καλωδιο που τρωει μπανανες???
το καλωδιο απο το λινκ που εδωσες σαφως κ ειναι μαιμου.Επειδη εχω στην κατοχη μου (στην αποθηκη μαλιστα) ενα ζευγαρι Μ2.4 δεν εχει απολυτως καμια σχεση.Κατ¨αρην αυτο που εβαλες δεν εχει ουτε τους φερητες ουτε της μπανανες της original ουτε τπτ κοινω.Οπτικα τουλαχιστον....Εγω αν εκανα καποια κινηση να τα παρω θα ελεγα οτι 100% παω να παρω μαιμου κ οχι τα Μ2.4 κ απο εκει κ περα αν ακουστικα μου εκαναν θα ελεγα οτι η χασουρα ηταν μικρη.Παντως Μ2.4 δεν νομιζω να ειναι....
Έχω το Monster M series 2.2 S, αυτό είναι καραμπινάτο μαιμού, ούτε καν απομίμηση απλά ένα άχετο καλώδιο που το βαφτίσανε Monster M series. Όσον αφορά την αξία των καλωδίων αυτής της σειράς κατά τη γνώμη μου αξίζουν αν αγοραστούν μεταχειρισμένα σε τιμή μέχρι 200/300 ευρώ ανάλογα με τα μέτρα πάντα.