Μοντάζ φωτογραφιών..

Re: Απάντηση: Μοντάζ φωτογραφιών..

Α, ρε Γιώργο, πως φαίνεται ότι κάποιος σε συμπαθεί... :D

Είναι ο μόνος που αυτό-καταδόθηκε και μου έδωσε το ΟΚ να αυτοσχεδιάσω
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε…….παραγγελιές δεκτές...
xe xe xe

Μισό λεπτό να βάλω το e-mail της κοπέλας μου στο black list του club. :jester:

Όσο για τον Στέργιο... :flipout: :SFGSFGSF: :Banane0: :award:

Πράγματι τραβιέται η πρόστυχη.
Προχθές όμως που πέρασες δεν ήπιες ούτε μία ρε.
Δεν πίνεις εν υπηρεσία; Και ήταν και μεσημέρι.

Φιλαράκ καλημέρα.

Είχα δουλειά μετά ρε συ.
Και ήμουν και νηστικός.
Και είχε και ντάλα.

Αρχίζω και ωριμάζω.

Προσέχω για να έχω.

γκρήτινγκς -bye-

Σε είδα κάπου να γυρνάς
Με όμορφη παρέα !!

:SFGSFGSF:
Οτι πρέπει για Δευτέρα πρωί στο γραφείο στην τσιμεντούπολη.....Να ξεφύγει λίγο το μυαλό.....

Ο Κokar να μου το θυμηθείτε κάνει crash test.Σε δελεάζει στην αρχή με πολυπόθητα μοντάζ και μετά μπορεί και να καταλήξεις και σαν τον Σούρλα που τον έκανε μωρό!!(του δινω ιδέες τώρα..........αλλά πρέπει να αφήνουμε ελεύθερους τους δημιουργούς να προσφέρουν το έργο τους στο κοινό)
:SFGSFGSF:

Με την μόνη διαφορά ότι τον Σουρλα τον ξεκίνησα από μωρό…..
Όσο για την συνέχεια ……..κανείς δεν ξέρει
Καλή εβδομάδα σε όλους

Κώστα, στο ποστ 351, στην πρώτη φωτογραφία, αυτός που πήρες κι έκανες μοντάζ το Γιώργο ήταν ο Pete Doherty;

Δεν είναι απάτη παιδιά.......με αγάπησε πολύ......περάσαμε όμορφα...αλλά κουράστηκα κάπως.......δεν είχε επίπεδο μωρέ.....Ντάξει καλή είναι αλλά να δεν μπορούσα να πάω σε μια γκαλερί μαζί της σε μια συναυλία σε ένα συνέδριο..και κάπου βαρέθηκα τα πάρτυ στο LA και το concept αυτής της ζωής.
Συνειδητά αποχώρησα για να ζήσω ήρεμα.τώρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η πραγματική αγάπη που μπορεί να τη βρώ στα μάτια μιας άσημης που μπορεί να είναι και η Μαρία η Ασχημη....Αναμφισβήτητα μπορώ να κυκλοφορήσω και με μοντέλο αλλά τώρα θέλω την ασχημούλα μου..

´