Μοντάζ φωτογραφιών..

Οχι ρε γαμωτο!!!:bigcry:

Εγω νομιζα οτι το θεμα αφορουσε τροπους μονταζ και προγραμματακια και τετοια...:damnyou:

Να δω ποτε θα τις διαβασω όλες τις σελίδες τωρα...

Keep Walking!!!

Re: Απάντηση: Μοντάζ φωτογραφιών..

Οχι ρε γαμωτο!!!:bigcry:

Εγω νομιζα οτι το θεμα αφορουσε τροπους μονταζ και προγραμματακια και τετοια...:damnyou:

Να δω ποτε θα τις διαβασω όλες τις σελίδες τωρα...

Keep Walking!!!

Έλα στην παρέα μας φαντάρε…..

Λαθος, υπαρχουν πολλοι που εχουν στειλει φωτο μιας που ο Κωστας δεν μας γνωριζει ολους ακομα, αλλα χαιρομαι που υπαρχει καλη διαθεση και οπως του ειπα τηλεφωνικα εαν καποιος εχει δυσαρεστηθει ή εχει το παραμικρο προβλημα στειλτε μου πμ με το ποστ και θα επιληφθω να λυθει οποιαδηποτε παρεξηγηση. Εχω ετοιμη την μπετονιερα!:flipout:

Re: Απάντηση: Μοντάζ φωτογραφιών..

Λαθος, υπαρχουν πολλοι που εχουν στειλει φωτο μιας που ο Κωστας δεν μας γνωριζει ολους ακομα, αλλα χαιρομαι που υπαρχει καλη διαθεση και οπως του ειπα τηλεφωνικα εαν καποιος εχει δυσαρεστηθει ή εχει το παραμικρο προβλημα στειλτε μου πμ με το ποστ και θα επιληφθω να λυθει οποιαδηποτε παρεξηγηση. Εχω ετοιμη την μπετονιερα!:flipout:

Δημοσθένη αυτό που λες το έχω πει και εγώ από την αρχή του thread
Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Πάντως από ότι βλέπω όλα τα παιδιά που έχουν διαβάσει το
«μοντάζ φωτογραφιών» έχουν χιούμορ .

Κωστα το γνωριζω αλλα επειδη εχεις φτασει αισιως τα 628 ποστ το υπενθυμιζω μονον.
Καλη συνεχεια και καλο Π/Σ/Κ

Πάντως δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα αυτος ο kokar... πολυ καλο παιδι!
Από οικογενεια, με το χιουμορακι του...

προς ΚΟΚΑΡ

ελαβα ανωνυμα το παρακατω mail

Κυριε Διαχειριστα

θα ηθελα κατ αρχην να σεβαστείτε την ανωνυμια μου
παρακαλω μαζεψατε αλητηριο μελος σας ΚΟΚΑΡ stop ειναι τραμπουκος με ψαλιδι stop εχει παρει δικαιωματα που ουτε ο Κρυωνας δεν εχει stop αν ποτε πατησει το ποδι του στην Χαλκιδα θα τον σκισω stop
με εκτιμηση
Αγγελος

επειδη το μελος θελει να κρατησει την ανωνυμια του παρακληση να κοπει η πλακα αμεσως

Απάντηση: Re: Μοντάζ φωτογραφιών..

προς ΚΟΚΑΡ

ελαβα ανωνυμα το παρακατω mail

Κυριε Διαχειριστα

θα ηθελα κατ αρχην να σεβαστείτε την ανωνυμια μου
παρακαλω μαζεψατε αλητηριο μελος σας ΚΟΚΑΡ stop ειναι τραμπουκος με ψαλιδι stop εχει παρει δικαιωματα που ουτε ο Κρυωνας δεν εχει stop αν ποτε πατησει το ποδι του στην Χαλκιδα θα τον σκισω stop
με εκτιμηση
Αγγελος

επειδη το μελος θελει να κρατησει την ανωνυμια του παρακληση να κοπει η πλακα αμεσως

Το μέλος ανήκει στο site 'H Κάλπικη Λίρα´σαν τον αόμματο Μίμη Φωτόπουλο και μπέρδεψε τον σταυρό που βάζει σάν υπογραφή με το όνομά του.:flipout: :flipout: :flipout: